• Obchod mne informoval o posunutí termínu dodání, což mi nevyhovovalo.
    • Obchod jednal přímo a nedržel mne neunformovaného

Všechno proběhlo v pořádku. Děkuji

Reakce obchodu Megapixel.cz

velice děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Moc si toho vážíme! Těšíme se na Vaše další objednávky. V případě jakýchkoliv dotazů mne neváhejte kontaktovat na e-mailu [email protected] . Za MEGAPIXEL Hana Tkáčová, zákaznický servis

• Velký sortiment zboží
    • Rychlá dodávka
    • Pro mě dobrý výběr dopravců

Megapixel se jeví jako profesonální obchod s velkým zázemím, ale zatím jsem nic nereklamoval, takže znám jen tu vlídnou tvář.

• profesionalita+ochota

JSEM SPOKOJEN.

Reakce obchodu Megapixel.cz

Dle mého názoru dobrý obchod, personál vstřícný a snaží se i poradit. Jsem spokojen.

• poradi a vysvetli
    • moznost osahat a vyzkouset
    • vydejni misto internetovych objednavek se micha s prodejem na prodejene. vytvari se tak jedna velka spolecna fronta. A tak zakaznik,ktery si prisel vyzvednout zbozi ceka na zakaznika co tprve vybira a nechava si poradit.

• VELKÁ OCHOTA A VSTŘÍCNOST

Obchod je v pořádku ,obsluha je perfektní.

Reakce obchodu Megapixel.cz

Prodavaci zkuseni, schopni poradit, ukazat, predvest, velmi mily pristup.

Reakce obchodu Megapixel.cz

Megapixel je obchodní organizace, kde mám vždy jistotu kvality nabízeného zboží. Špatné výrobky zde neprodávají. Již několik let nakupuji veškeré foto-potřeby pouze a jenom zde.

• rychlé vybavení objednávky
    • odborná pomoc na prodejně

• rychlé dodání
    • kvalitní výrobky

• Dobře poradí
    • Vše skladem a na jednom místě
    • Objednala jsem v neděli večer a v pondělí přivezl kurýr. Nechápu tu rychlost ❤️
    • Nakupuji pouze zde
    • Já to mám dál autem a přes centrum, ale chápu polohu obchodu

Vše vždy super a doporučuji

Rychlé vyřízení objednávky.

Reakce obchodu Megapixel.cz

Zboží je vždy dodáno včas a v perfektním stavu

• Rychlost, kvalita, spokojenost
    • Foto + popis sedí se skutečností
    • Dobré ceny

Vas obchod je skvely jsem Plzenak a u nas nemame zadny podobny obchod. Mou objednavane zbozi dorazi vzdy v poradku a rychle.

Reakce obchodu Megapixel.cz

Zásilka doručena velmi rychle a v pořádku. I když preferuji nákup na prodejně, tak i tentokrát mě Megapixel mile potěšil rychlostí dodávky zboží.

Reakce obchodu Megapixel.cz

• širší rozsah sortimentu, který potřebujete pro foto/video tvorbu.