• Pár setů Lega levnější než konkurence.
    • Dražší než konkurence. A hlavně u těch setů které jsou starší. Tam jsou ty ceny opravdu nehorázné. Myslím si že kdyby to bylo pořád za původní ceny, tak by i člověk uvažoval o nákupu, ale za takové hrozné ceny ani náhodou, to si raději počkám na Aukru, a nebo koupím pře ebay

Reakce obchodu LEGENIO

S Legem je to jako s vínem. Čím starší, tím dražší.
    Starší lego sety nakupujeme nepoměrně dráž, než v době, kdy byly běžně k dostání. Proto je již jejich cena výrazně vyšší, než dříve. Přesto si v řadách sběratelů najdou své majitele.

• Zbozi s terminem dodani 3 dny doslo za 5 dnu.

Reakce obchodu LEGENIO

Ve vaší objednávce bylo zboží s dostupností "Do týdne" a odeslání objednávky čekalo na jeho naskladnění. JInak by byl termín expedice na Uloženku do 3 pracovních dnů dodržen.

• Špatná komunikace, neochota. Na stránkach vše skladem, ale není tomu tak. Proto objednávka byla pozdě odeslána a nekompletní. Neochota ze strany prodejce.

Špatná komunikace, neochota. Na stránkach vše skladem, ale není tomu tak. Proto objednávka za celkem 5.000Kč byla pozdě odeslána a nekompletní. Neochota ze strany prodejce. Nezdálo se mi že moje objednávka byla malá.

Reakce obchodu LEGENIO

Děkujeme za reakci, nicméně musíme uvést některé věci na pravou míru:
    - skladem máme cca 95% všeho zboží
    - reálná informace o dostupnosti zboží je uvedena u každého produktu a je vidět 1. v detailu produktu, 2. v košíku, 3. v potvrzení objednávky (položky, které nejsou skladem)
    - nikdy neodesíláme nekompletní objednávku, pouze pokud by si to zákazník přál
    Ve vaší objednávce byla jedna položka s uvedenou dostupností "Do týdne", objednávka tedy čekala na její naskladnění. Po telefonické domluvě - na zboží jste spěchala - jsme odeslali objednávku bez této položky, druhý den po objednávce. Jedinnou naší "NEOCHOTOU" mohla být skutečnost, že s dodatečným doposláním chybějící položky by bylo účtováno poštovné.
    Věřte, že nás vaše nespokojenost mrzí, neboť všechny informace byly uváděny pravdivě a i vaše objednávka byla na vaši žádost promptně vyřízena.

Zboží zatím nedorazilo, takže nemůžu hodnotit.

Reakce obchodu LEGENIO

V případě volby platby předem převodem na účet je zboží odesláno až po přijetí platby na náš účet.
    Jelikož platba nebyla dosud připsána, zboží nebylo odesláno.

• rychlost

poskozene baleni,
    znicena krabice, kvuli tomu obchod nebudu doporucovat

Reakce obchodu LEGENIO

Dobrý den, poškození obalu při přepravě nás mrzí, neboť balení zásilek věnujeme maximální péči. V takovém případě je lépe zásilku nepřebírat. Také na Uložence je možnost zboží nejprve prohlédnout a teprve potom se rozhodnout, zda jej převezmete či nikoliv.

• Dojednána doprava a to velmi

Reakce obchodu LEGENIO

Objednávka expedována do 24 hodin. Informace o odeslání zaslány emailem. Pravděpodobně tedy nějaký problém při doručení přepravní společností ... ?

• ----
    • Nepřesný nebo zavádějící popis zboží - koleje měly být kompatibilní s Lego Duplo, což paltí napůl - lze je připojit, Duplo vláček však projede pouze ty rovné, oblouky jsou nepoužitelné, vláček je neprojede.

Reakce obchodu LEGENIO

Je pravda, že kompatibilní koleje mají nepatrně větší rozchod a vláček na nich poněkud zpomalí. Kombinací originálních a kompatibilních oblouků pak lze dosáhnout uspokojivého výsledku.

• Velikost zboží neodpovídá velikosti v nabídce.
    • Je to docela zásadní problém.

Reakce obchodu LEGENIO

Za chybu v popisu zboží jsme se omluvili (figurka měřila opravdu jen 5 cm namísto uvedených 8 cm) a nabídli možnost vrácení zboží s vrácením všech výdajů s tím spojených.

• je drahý

Reakce obchodu LEGENIO

Ano, vzácné Lego kousky obvykle bývají dražší. Vyšší cenu by však měla kompenzovat radost z koupě nesehnatelného :-)

• Objednáno LEGO 76004 - došlo 79004 Hobbit

Ostaním Váš obchod nedoporučuji, protože jste místo Lega 76004 Spiderman poslali 79004 Hobbit. Byl to dárek k narozeninám a reklamaci bychom nestihli. Byl jsem velmi zklamán a ještě více byl zklamán můj vnuk !!!!!

Reakce obchodu LEGENIO

Za chybu v expedici se velmi omlouváme! Škoda, že jste se ihned neozval, reklamaci tohoto typu umíme vyřešit obratem formou výměnné zásilky.
    Pokud jste se rozhodl si o 200,- Kč dražší lego ponechat, vaše rozhodnutí akceptujeme a rozdíl v ceně nechť je malou kompenzací za naši chybu.
    Pokud jste lego ještě neotevřel, provedeme výměnu na naše náklady.

objednané zboží došlo neůplné chyběli
    některé díly.po zdělení špatné neůplné dodávky
    chyba byla napravena

Reakce obchodu LEGENIO

Dovnitř krabic bohužel nevidíme. Mrzí nás, že i přes veškerou naši snahu napravit tuto námi nezaviněnou chybu okamžitým doposláním chybějících částí výrobku,zůstáváte nespokojen.

• mají něco skladem
    • nepoctivý obchodník!!
    • skryté poplatky při vyzvednutí zboží !!!
    • nejde o těch hloupých 30 kč ale jde o princip

nutnost připočítat skrýté poplatky !!!

Reakce obchodu LEGENIO

Všechny ceny za služby (včetně služby Uloženka) jsou uvedeny v našich obchodních podmínkách a vidíte je už při vytváření objednávky. Je tedy možné se ještě před odesláním objednávky rozhodnout, zda tuto cenu akceptujete anebo ne. Žádné skryté poplatky tedy rozhodně neúčtujeme. Naším cílem je spokojený zákazník a děláme pro to vše, co je v našich silách. Přesto, děkujeme za reakci.

V sobotu večer jsem zboží objednala, v pondělí už ho podávali na poštu a v úterý jsem ho měla doma, proto naprostá SPOKOJENOST.

• Přehlednost a cenová dostupnost.
    • Zboží jsem si vyzvedla na úložence a bylo "zabaleno" v igelitovém pytli. Všechny hračky zabalené v krabici jsou pomačkané a jedna i poškrábaná.

Nedoporučuji. Víckrát zde již nakupovat nebudu. Ale slabiny obchodu budu ještě komunikovat s majitelem. Zboží jsem právě rozbalila.

Reakce obchodu LEGENIO

Zboží firma Uloženka přepravuje v pevných plastových boxech a z logistických důvodů je proto pouze baleno do folie a tašek. Bohužel díky náporu objednávek v tomto předvánočním období jsou některé objednávky přepravovány z kapacitních důvodů mimo boxy a tak zřejmě mohlo dojít k poškození. Dohodli jsme se na vrácení zboží , respektive výměně za nové.

Určitě obchod za to nemůže ale zboží auto--stavebnice od firmy meccano jelo 2 minuty a rozbilo se-- postavil jsem z toho jiné auto s vlastní elektronikou tak jsem nereklamoval NEDOPORUĆUJI firmu MECCANO

Když budete mít štěstí a dodají to co mají nafoceno a nabízejí k prodeji tak asi nebude žádný problém

Reakce obchodu LEGENIO

Dodaná česací hlava měla na rozdíl od fotografie navíc ve vlasech barevné copánky. Za tento rozdíl způsobený nahrazením staršího modelu výrobku novějším jsme se omluvili a jelikož šlo o osobní odběr, nebyl problém nechtěný výrobek vrátit.

• žádné
    • drahé jako něco :(

nekupujte tu je to draší než se zdá!

Reakce obchodu LEGENIO

Pokud se zdá něco drahé, pak není důvod k nákupu. Paradoxně zboží, které jste zakoupil, nabízíme nejlevněji v ČR !

• Nezdá se mi dodací lhůta.Od objednávky již uplynula dlouhá doba a zboží zatím nedorazilo

Pokusím se ještě objednat nějaké zboží a pokud bude moje zkušenost stejná, budu varovat všechny své známé, aby u Vás nenakupovali

Reakce obchodu LEGENIO

Zákazník si vybral dodání zboží s datem doručení 13.9.2012, což je zítra.

• To co jsem chtěl, zde bylo za dobrou cenu.
    • Zboží bylo po rozbalení poškozené (dle mého názoru již před dopravou)

Reakce obchodu LEGENIO

Naším cílem je spokojený zákazník. Zaslání poškozeného zboží bychom si nedovolili. Stačí napsat nebo zavolat a problém s poškozeným zbožím se dá vždy řešit !

• žádné

Velice špatná zkušenost!

Reakce obchodu LEGENIO

Objednávka odeslána následující pracovní den pro jejím přijetí. Po neúspěšném doručení zákazník zásilku nevyzvedl v úložní 7-denní lhůtě ani po opakovaných výzvách. Špatná zkušenost tedy spíše na naší straně :-(