- Všechny objednané výrobky sice přišli v krabicích, ale v modelíně - výroba květin byly pouze formičky, avšak modelína chyběla.
Reakce obchodu LEGENIO
Bohužel není v našich silách kontrolovat obsah originálních balení. V každém případě je možné zboží vrátit - reklamovat.
- Nepřesné uvedení popisu výrobku.
Byla jsem docela zklamaná z toho, že panenka neodpovídala popisu. Chtěla jsem jí reklamovat, ale malá už ji otevřela , tak jsem se na to vykašlala. V popisu uvádíte, že má mít panenka prodlužující příčesek, který uvnitř balení nebyl a což jsme byly hodně naštvaný, protože kvůli tomu jsme ji kupovaly. A také popisujete, že má zlatou korunu, ale ona ji měla fialovou. je pravda, že na tom obrázku je vyfocená s fialovou ale já jsem spoléhala na ten popisek. Myslím, že jsou to zásadní nedostatky a už bych si proto u Vás nic neobjednala!!!! Nedojde Vám totiž to co vy tam uvádíte.
Reakce obchodu LEGENIO
Za nepřesnosti v popisu se omlouváme, často přebíráme popisky od výrobce ještě před dodáním zboží. U výrobku bylo uvedeno, že je možné vlasy prodloužit o příčesek, nikoliv že výrobek příčesek obsahuje. Barevné provedení pak nejlépe zobrazuje fotografie. Při jakýchkoliv pochybnostech o provedení výrobku je vhodné se před koupí dotázat - rádi na veškeré dotazy odpovíme. Pokud přesto výrobek neodpovídá představám zákazníka, je možné jej do 14 dnů vrátit bez udání důvodu.
- protože zboží zatím nedorazilo nebo dorazilo, ale nebyla mi zaslána žádná informace a nikdo nekomunikuje,
- telefon neberou, tak jsem zatím nažádné výhody nepřišla
- nekomunukativnost
pro mě zatím nejhorší zkušenost
Reakce obchodu LEGENIO
U objednaného zboží byla uvedena dostupnost "Do týdne", ve skutečnosti jsme naskladnili zboží o jeden den později. Tím došlo k prodlevě ve vyřízení objednávky. Zákaznici jsme volali, omluvili se za prodlevu a vše napravili. Telefony samozřejmě v době mezi 9 - 14 hodinou bereme :-)
- pro me neprehledny, chtela jsem zbozi na dobirku a ne platit predem prevodem.Prosim o dodani na dobirku i ted po vanocich.dekuji
Reakce obchodu LEGENIO
Výběr způsobu platby je jenom na zákazníkovi. Pokud je požadován jiný způsob úhrady, není problém se domluvit - v takovém případě stačí napsat email nebo zavolat, namísto udělování špatného hodonocení...
- 1)Jako přednost vidím přehlednost stáněk a dostupnost zboží Lego středo.vesnice, kterou jsem měl problém najít na inter.obchodech, asi z důvodu vánočního shonu
- 2) normálně nakupuji v obchodě moře lega, ale toto zboží tam již bylo vyprodané
- nemohu posoudit
Myslím, že tento obchod je na dobré úrovni, nalezl jsem v něm to, co jsem nemohl při vánočním shonu nalézt jinde, obchod bych doporučil, ceny jsou v porovnání s ostatními průměrné množství nabízeného zboží dostatečné
- inzeruje mnoho zboží, ale nemůže dodat.
- inzeruje zboží, které nemá na skladě /u tohoto zboží není vyznačeno, že je vyprodáno/
jak výše uvedeno
Reakce obchodu LEGENIO
Vaše tvrzení je nepravdivé! U každého zboží je uvedena reálná dostupnost. Zboží, které jste objednala bylo skladem, ale objednávku jste sama zrušila: "Dobrý den, ráda bych zrušila objednávku č. 180361111 - Harry Potter-Bradavice, ze dne 28.11.2011. Velice se omlouvám, ale právě nyní mě rodiče vnuka řekli, že je objednali také. Děkuji za zrušení."
- sortiment
doporučuji
- Nerozlišuje barvy i když je má na objednávce. Takže pokud je vám jedno jestli místo červeného medvídka dostanete růžového, není s obchodem problém... Omluva zněla, že to mají bohužel pod jedním číslem. Dobrý, ale koho to zajímá. Tak si to mají dát pod dvě čísla, když nejsou schopni poznat barvy.
Reakce obchodu LEGENIO
Za tuto chybu v expedici jsme se omluvili a medvídka na výdejním místě vymněnili.
- dobré ceny
- nízká cena dopravy při platbě předem
- super rychlé dodání
- široký sortiment, dobré ceny
- nepřehledné zadávání údajů v objednávce, nefunkční komunikace
- dovoz po Brně
- Rychlé dodání zboží.
- žádné nemá.
Byla jsem s nákupem velmi spokojená.
- Nevím , využila jsem služeb poprvé, ale myslím že výhodou je rychlost, pečlivost a dobré ceny:)))
- nevím, vyzkoušela jsem ho poprvé:)))
Byla jsem velmi spokojena s velmi dobrou cenou a šlo vidět dle potvrzených a zkontrolovaných faktur a rychlosti, že firma si dává záležet:))))Tak to má být:)))
- zbozi ktere jinde nebylo anizka cena
- asi zadne jen zbozi ktere stalo 200 kc jsem platil dopravne 119 coz se mi zda dost ale za to obchod asi nemuze
doporucuji
- parkování
Reakce obchodu LEGENIO
Zákazník objednávku druhý den po objednání sám zrušil, není tedy jasné proč vyplnil tento formulář.
Parkování je možné přímo před vzorkovnou (po zazvonění se otevře brána do průjezdu). -
- je z domova
- delka dodání
trpělivost
Reakce obchodu LEGENIO
Patrně půjde o omyl, žádnou nevyřízenou objednávku z 10.7. neevidujeme !
- relativně slušné ceny
- komunikace, kvůli té bych obchod nedoporučila
průměrný obchod, u kterého nechápu, proč se platí 39,- za osobní odběr!
Reakce obchodu LEGENIO
Poplatek 35,- Kč je provize výdejního místa. Komunikace funguje prostřednictvím mailu. Zákazník byl informován druhý den po obdržení objednávky mailem o termínu vyzvednutí.
- rychle dodani
- Úspora času
- nevím
Pohodlný nákup,dobře zabalené zboží,rychlé doručení
- Dobré ceny na vybrané zboží
- O žádných nevím
Žádné názory jsem nečetl