- Obal hračky není celý,hráčku koupili jsme jako dárek
Dobrý den, paní Halyno,
děkujeme za zpětnou vazbu. Mrzí nás problém se zakoupeným zbožím. V případě, že Vám zboží nepřijde z jakéhokoliv důvodu v pořádku, stačí nás kontaktovat telefonicky nebo mailem a my problém vyřešíme k vaší spokojenosti. Jsme tady pro Vás již od roku 2007.
Vaše LEGENIO -
poměrně dlouhá doba dodání a zmačkané rohy krabice deskové hry co jsem objednala
Dobrý den, paní Markéto,
velmi nás mrzí, že jste s nákupem v našem eshopu nebyla spokojen. Snažíme se, aby od nás zboží vždy odcházelo ve 100% stavu. K poškození krabičky tak mohlo dojít při přepravě, pokud jevila vnější krabice známky poškození, bylo možné obsah zásilky zkontrolovat při převzetí, případně zásilku nepřebírat. A v každém případě nás o situaci informovat!
Co se týká dodací lhůty v předvánočním období, je třeba počítat s delší dobou dodání (cca týden), na což vždy upozorňujeme zákazníky na našich stránkách.
- Předražené zboží
- Zmačkaná krabice-dárek jak z bazaru
Předražené zboží,dlouhá dodací lhůta, zmačkaná krabice-otřesný dárek.Převzal jsem to jenom proto, že byl poslední na skladě a nechtěl jsem zkazit vnukovi narozeniny .
Reakce obchodu LEGENIO
velmi nás mrzí, že jste s nákupem v našem eshopu nebyl spokojen. Snažíme se, aby od nás Lego vždy odcházelo ve 100% stavu. K poškození krabičky tak mohlo dojít při přepravě, pokud jevila vnější krabice známky poškození, bylo možné obsah zásilky zkontrolovat při převzetí, případně zásilku nepřebírat.
Co se týká dodací lhůty, zásilku jsme připravili k odeslání do 24 hodin po přijetí objednávky. Zásilkovna bohužel v tomto období negarantuje doručení do druhého dne, přesto si myslíme, že 4 dny od objednávky není dlouhá dodací lhůta.
A co se týká ceny, jde o raritní sběratelský set z roku 2014, čemuž odpovídá i jeho cena. Zda zákazník cenu akceptuje, je výhradně jeho volba.
Za team LEGENIO, Pavel -
Už poněkolikáte došlo zboží v jiné než očekávané podobě (prý mám na to smůlu). Kolegovi poslali úplně něco jiného....
Vážený pane Karle,
objednal jste si u nás originální karton minifigurek a my jsme Vám poslali originální karton minifigurek. Jak jste se jistě přesvědčil, karton byl originálně zalepen od výrobce. Nemůžeme nijak ovlivnit rozložení minifigurek uvnitř kartonu dané výrobcem. Opravdu nejsme jasnovidci a dovnitř kartonů nevidíme. U vašeho kolegy se stala chyba v expedici, za kterou jsme se omluvili a zboží vyměnili.
Za team LEGENIO, Pavel Hála. -
- zboží dorazilo v poškozeném stavu, hračka vypadá jako dlouho používaná
děkujeme za reakci.
pokud je s nějakým zbožím problém, stačí zavolat nebo napsat email, situaci vyřešíme k vaší spokojenosti.
Veškeré námi nabízené zboží je nové, nepoužité.
Za team Legenio, Pavel. -
Přišel mi jiný druh zboží než bylo na obrázku.
Reakce obchodu LEGENIO
mrzí nás, že jste nebyla s nákupem v našem eshopu spokojena. Kontrola zboží při expedici probíhá načtením kódu zboží čtečkou. Pokud bylo na našich stránkách vyobrazeno jiné zboží, pak se omlouváme, určitě nebyl problém zboží vrátit na naše náklady. Stačilo pouze zavolat ;-)
- Zboží bylo poškrábané
Reakce obchodu LEGENIO
mrzí nás, že jste s nákupem u nás nebyla spokojena.
Arény BeyBlade jsou prodávány bez obalu a přímo výrobcem skladovány ve stozích.
Při manupulaci (od výrobce k dodavateli, od dodavatele k nám, od nás k Vám) tak může dojít k drobným škrábancům, které však na funkci nemají žádný vliv a u hračky za stovku to ani nikdo neřeší. Poškozené zboží bychom rozhodně neposílali.
- nesplnenie doby doručenia
Reakce obchodu LEGENIO
mrzí nás problémy vzniklé s doručením vaší zásilky, kterou jsme odeslali 2.1.2020, jak bylo avizováno na našich stránkách. Děkujeme za informaci o nedoručení, již jsme odeslali přepravci reklamaci.
Věříme, že společnost GLS vaši zásilku v brzké době dohledá a doručí.
Za team legenio, Pavel. -
Mrzí mne, že mi bylo doručeno hodnocení nákupu, přestože zboží dosud nedorazilo. Od objednávky je to 11 dní, od předání k přepravě více než týden....
Reakce obchodu LEGENIO
mrzí nás, že Vám zásilka z našeho eshopu, odeslaná 27.11.2019, nebyla společností Zásilkovna dosud doručena. Již jsme zaslali reklamaci. Případnou ztátu zásilky přepravcem bohužel nedokážeme nikterak ovlivnit.
Hodnocení nákupu zasílá automaticky 10 dní po objednávce Heuréka.
Za team Legenio, Pavel. -
Zboží zatím po 11 dnech od objednávky nebylo doručeno
Reakce obchodu LEGENIO
velmi nás mrzí problémy s doručením vaší objednávky, kterou jsme odeslali následující pracovní den, po připsání částky na náš účet. Tímto Vám děkujeme za zpětnou vazbu, přepravci jsme zaslali reklamaci, pokud nebude zásilka v nejbližších dnech dohledána, zašleme Vám zboží znovu.
Za team LEGENIO, Pavel Hála. -
Pomačkaná krabice-špatné zabalené zboží.
děkujeme za reakci.
Zboží a zvláště dražší lego sety se snažíme vždy balit tak, aby přežily cestu k vám. Záleží nám na tom, aby byl zákazník spokojený.
Velmi nás mrzí, že jste nás po obdržení zásilky nekontaktovala, abychom mohli situaci řešit.
Za team LEGENIO, Pavel -
Cena za osobní převzetí 85 Kč je hrozná.....
Reakce obchodu LEGENIO
mrzí nás, že jste s nákupem v našem eshopu nebyl spokojen.
Cena za vyzvednutí objednávky v síti poboček Uloženky je dána ceníkem Uloženky a je cca o 50% nižžší než při vyzvednutí téže objednávky na pobočce České pošty.
Přesto věříme, že skvělé ceny a dárek k objednávce cenu dopravného dostatečně vykompenzují.
Za team LEGENIO, Pavel -
Za tovar som zaplazil, prišlomi potvrdenie, že tovar predali doprabnej službe, ale mne ani po 10 dňoch so ho nedostal. Už som tam dvakrat pisal....neodpovedali....
Reakce obchodu LEGENIO
mrzí nás problémy s nedoručením vaší objednávky společností DPD, která zásilku převzala dne 14.5.2019. Nedoručení zásilky budeme u společnosti DPD reklamovat. V případě,že společnost DPD zásilku ztratila, zašleme Vám zásilku znovu.
Za team Legenio, Pavel -
První nákup a toto...
Reakce obchodu LEGENIO
děkujeme za hodnocení. Za chybu špatně naskladněného zboží jsme se omluvili, jako omluva byl zaslán slevový kód.
„Chybovat je lidské, ale jen výjimečný člověk má Bohem danou božskou schopnost odpouštět.“ Sri Chinmoy
Za team LEGENIO, Pavel -
- Doručení zboží bylo rychlé a bez problému .Ale objednané tvarovací hmoty -2 kusy po 99,- Kč jsou nepoužitelné , byly totiž totálně vyschlé,tvrdé ,nešly už ani vyndat z obalu. Asi dlouho naskladněné, a tak dárek pro dceru k narozeninám skončil v koši.Nevýhoda nakupování po internetu.
Reakce obchodu LEGENIO
problémy se zakoupeným zbožím nás mrzí, dovnitř výrobků bohužel nevidíme, takže nemůžeme dopředu zjistit, jestli je tvarovací hmota vyschlá. Výhoda nakupování na internetu je v tom, že můžete zboží vrátit, případně zavolat a problém společně vyřešíme. Věřte, že spokojenost zákazníka je náš cíl.
Objednané 2.11.2018, zatial nedorazilo na Slovensko..... /14.11.2018/
Reakce obchodu LEGENIO
děkujeme za upozornění na nedoručení zásilky. Zásilku jsme předali Uložence 5.11.2018 a vypadá to, že se přepravci někam zatoulala. Po zásilce budeme pátrat a budeme Vás průběžně informovat.
Za team LEGENIO, Pavel Hála -
Zboží došlo bohužel poškozené.
děkujeme za reakci.
To, že se při přepravě zboží poškodilo, nás moc mrzí. Kvůli této vzniklé situaci jsme spolu několikrát hovořili a nabídli možná řešení - reklamaci u České pošty, vrácení zboží nebo slevu. Dohodli jsme se, že si nabídku rozmyslíte a dáte vědět...
Za team legenio.cz, Pavel Hála -
- Zla kvalita produktov a darček nepribalili
děkujeme za hodnocení.
Mrzí nás vaše nespokojenost se zakoupeným zbožím. Pokud nejste spokojena s kvalitou zboží, je možné zboží do 14-ti dní vrátit.
Dárek za 1 Kč jste si bohužel nevybrala (nevložila do košíku), proto nebyl přibalen.
Za team LEGENIO, Pavel -
Hracka mela v sobe vytekle cockove baterie,tudiz nefunkcni.
Reakce obchodu LEGENIO
děkujeme za reakci, která nám pomáhá neustále zlepšovat naše služby.
Vyteklé baterie nás mrzí, nicméně v popisu výrobky je uvedeno: "Nutno vložit baterie, nejsou součátí výrobku."
Pokud ani po vložení nových baterií výrobek nefunguje, zajistíme pro Vás bezplatnou reklamaci.
Vaše Legenio.cz -
Po včerejším rozbalení zboží jako vánočního dárku jsme zjistili, že obsah je neúplný - chybí na obalu deklarovaná figurka ( Prinzessin) sloužící zřejmě jako držák, obdrželi jsme pouze její klobouček s pletací korunkou.
Reakce obchodu LEGENIO
děkujeme za reakci, nekompletnost zakoupeného zboží nás mrzí. V každém případě chybějící část dopošleme, stačí nás kontaktovat mailem nebo telefonicky.
Vaše Legenio.cz