• vše super a rychle

Reakce obchodu KrytoLand.cz

srdečně Vám děkujeme za Vaši skvělou recenzi! Velmi si vážíme toho, že jste si našel čas ohodnotit naše služby a že jste s nákupem u nás byl spokojený. Je pro nás velmi důležité, aby každý zákazník měl příjemnou zkušenost a cítil, že se na nás může spolehnout. Vaše zpětná vazba nás motivuje i nadále poskytovat kvalitní služby.

Pokud byste v budoucnu potřeboval s čímkoliv pomoci nebo měl jakékoliv otázky, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tady pro Vás a rádi Vám kdykoliv pomůžeme. Těšíme se na Váš další nákup!

• Velmi rycholá reakce a doručení. Personalizované provedení

Dobrý den Petře,

velmi Vám děkujeme za Vaši pozitivní recenzi a za to, že jste se rozhodl podělit o svou zkušenost s naším obchodem! Jsme nadšení, že jste byl s nákupem spokojený a že vše proběhlo k Vaší plné spokojenosti. Vaše zpětná vazba je pro nás velmi důležitá a jsme rádi, že oceňujete kvalitu našich služeb.

Pokud byste měl kdykoliv v budoucnu jakékoliv otázky nebo byste potřeboval pomoci s výběrem, neváhejte se na nás obrátit. Rádi Vám pomůžeme a budeme se těšit na další nákup u nás!

Verča - Krytoland.cz

• ryschlé, produkt odpovídá obrázku.

Reakce obchodu KrytoLand.cz

velmi si vážíme Vašeho pozitivního hodnocení! Jsme nadšení, že jste byl s nákupem i našimi službami spokojený a že vše proběhlo hladce. Takové recenze jsou pro nás vždy potvrzením, že jdeme správným směrem, a zároveň jsou obrovskou motivací, abychom i nadále odváděli co nejlepší práci.

Pokud byste v budoucnu potřeboval poradit nebo měl jakékoliv dotazy, neváhejte nás kdykoliv kontaktovat. Jsme tady pro Vás a rádi Vám pomůžeme. Budeme se těšit na Váš další nákup!

Děkujeme Vám ještě jednou a přejeme krásný den!

Verča - Krytoland.cz

Jsem velmi zklamaná ani po týdnu od objednání a zaplacíní objednávky a zboží mi stále nebylo doručeno.

Reakce obchodu KrytoLand.cz

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a velmi nás mrzí, že jste zklamaná z prodlení při doručení Vaší objednávky. Omlouváme se za veškeré nepříjemnosti, které Vám tato situace způsobila. Je možné, že ke zpoždění došlo na straně dodavatele nebo přepravní společnosti, případně může být důvodem čekání na potvrzení platby, pokud byla provedena bankovním převodem.

Pokud máte platbu bankovním převodem, prosím, zkontrolujte, zda byla úspěšně odeslána, protože bez této potvrzené platby se objednávka bohužel nezačíná zpracovávat. Rádi Vám s celou situací pomůžeme na e-mailu [email protected] nebo na telefonním čísle 608 141 056, aby bylo vše co nejdříve vyřešeno.

Ještě jednou se omlouváme za vzniklé komplikace a děkujeme za pochopení.

S přáním hezkého dne,

• Rychlé doručení
    • Kvalitní ochranný kryt
    • Kryt pasuje s daným typem telefonu
    • Fotogalerie by mohla být trochu kvalitnější.

Reakce obchodu KrytoLand.cz

velice děkujeme za Vaši pozitivní recenzi! Moc nás těší, že jste byl s nákupem spokojený a že jste se rozhodl podělit se o svou zkušenost. Děkujeme také za cennou připomínku ohledně fotogalerie – uvědomujeme si, že kvalitní fotografie hrají při výběru velkou roli, a pracujeme na tom, aby vizuální prezentace našich produktů byla co nejlepší a poskytovala Vám co nejjasnější představu o zakoupeném zboží.

Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv dotazy nebo budete potřebovat s čímkoliv pomoci, neváhejte se na nás obrátit. Jsme Vám k dispozici a rádi Vám pomůžeme. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu!

Děkujeme ještě jednou a přejeme Vám krásný den!

Verča - Krytoland.cz

Barva hodinek neodpovídá. Syn dostal modro-fialové

Reakce obchodu KrytoLand.cz

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a moc nás mrzí, že hodinky neodpovídaly očekávané barvě. Omlouváme se za tuto nepříjemnost, je možné, že při expedici nebo na straně dodavatele došlo k chybě a omylem byl odeslán jiný odstín, než jste si přála.

Rádi bychom Vám nabídli možnost reklamace, abychom situaci napravili k Vaší plné spokojenosti. Pokud budete mít zájem o výměnu hodinek za požadovanou barvu nebo vrácení peněz, neváhejte nás kontaktovat na e-mailu [email protected] nebo na telefonním čísle 608 141 056, kde se s Vámi domluvíme na dalším postupu.

Ještě jednou se omlouváme za vzniklé komplikace a děkujeme za Vaše pochopení.

S přáním hezkého dne,
    Verča - Krytoland.cz

Kvalitni rychle a moc dobre dekuji

Verča - Krytoland.cz

Velmi dobrá komunikace, zboží brzo doručeno

Reakce obchodu KrytoLand.cz

Děkujeme Vám ještě jednou a přejeme krásný den!

Verča - Krytoland.cz

Rychle jednani zbozi super.

Velký výběr, zajímavý design

Reakce obchodu KrytoLand.cz

děkujeme za tak milou zpětnou vazbu! Velice nás těší, že jste byl s naším e-shopem spokojený a že vše proběhlo podle Vašich představ. Vaše doporučení a pozitivní zkušenost jsou pro nás tím nejlepším oceněním. Je skvělé vědět, že jsme Vám mohli nabídnout příjemný nákupní zážitek.

Pokud byste v budoucnu měl jakékoliv dotazy nebo budete potřebovat s čímkoliv pomoci, neváhejte nás kontaktovat. Jsme Vám kdykoliv k dispozici. Těšíme se na Vaši další návštěvu!

Děkujeme a přejeme Vám krásný den!

Verča - Krytoland.cz

Má první zkušenost s obchodem, ale samá pozitiva, hodnotím velmi kladně a doporučuji. Objednala jsem omylem kryty na mobil jiného typu, takže neseděly. Obchod se mnou nápravu trpělivě řešil, nakonec jsem je navštívila osobně a opět chválím přístup personálu, na vozíku jsem se do prodejny nedostala, u vstupu je schod, ale vše se mnou slečna vyřídila doslova na chodníku, ochotně ke mně běhala, výměnu krytů provedli na počkání :-) Obchod mohu jen vřele doporučit, jistě si vybere každý. Kdyby bylo k hodnocení více hvězdiček, dám víc než pět.

Dobrý den Iveto,

velmi Vám děkujeme za Vaši krásnou recenzi a za to, že jste si našla čas podělit se o svou zkušenost! Jsme opravdu potěšeni, že jste byla s naším e-shopem spokojená, a moc si vážíme Vašich milých slov. Mrzí nás komplikace s objednávkou nesprávných krytů, ale zároveň nás těší, že náš tým udělal vše pro to, aby výměna proběhla co nejjednodušeji a k Vaší spokojenosti.

Naším cílem je vždy vstřícnost a ochotná pomoc, a tak jsme rádi, že jsme Vám mohli vyjít maximálně vstříc i při osobní návštěvě. Tak pozitivní zpětná vazba je pro nás velkým povzbuzením a motivací do budoucna. Pokud byste v budoucnu potřebovala s čímkoliv pomoci nebo měla jakékoliv dotazy, neváhejte se na nás kdykoliv obrátit.

Ještě jednou děkujeme za Vaši důvěru a přejeme krásný den!

Verča - Krytoland.cz

• Již několikátá objednávka a vždy bez problémů a rychlé doručení
    • Nic

Reakce obchodu KrytoLand.cz

velmi si vážíme Vaší pozitivní zpětné vazby! Jsme rádi, že jste byla s nákupem spokojená a že naše služby splnily Vaše očekávání. Vaše recenze nám dodává energii a motivaci poskytovat našim zákazníkům skvělý zážitek při každém nákupu. Je pro nás důležité vědět, že se k nám rádi vracíte.

Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv dotazy nebo budete potřebovat poradit, neváhejte se na nás obrátit. Jsme tady pro Vás. Těšíme se na Vaši další návštěvu!

Děkujeme ještě jednou a přejeme krásný den!

Rychlé vyřízení a doručení

Reakce obchodu KrytoLand.cz

děkujeme Vám za milou recenzi! Jsme opravdu rádi, že jste byl s naším e-shopem spokojený a že vše proběhlo podle Vašich představ. Vaše spokojenost je pro nás prioritou, a tak nás těší, že jste se na nás mohl plně spolehnout. Každá pozitivní recenze nás motivuje, abychom i nadále poskytovali skvělé služby.

Kdybyste v budoucnu potřeboval s čímkoliv poradit, neváhejte se na nás obrátit. Rádi Vám pomůžeme. Budeme se těšit na Váš další nákup!

Verča - Krytoland.cz

Velmi rychlé dodání zboží.

Dobrý den Ivano,

velmi Vám děkujeme za Vaši krásnou recenzi! Opravdu nás těší, že jste byla s nákupem spokojená a že naše produkty i služby splnily Vaše očekávání. Každý pozitivní ohlas je pro nás obrovskou motivací a potvrzením, že se naše práce vyplácí. Naším cílem je, aby každý zákazník odcházel s pocitem spokojenosti, a jsme rádi, že jsme naplnili i Vaše očekávání.

Pokud byste v budoucnu měla jakékoliv dotazy nebo byste potřebovala s něčím poradit, neváhejte se na nás kdykoliv obrátit. Jsme tady pro Vás a rádi Vám pomůžeme. Těšíme se na Vaši další návštěvu!

• Rychle dodani

Reakce obchodu KrytoLand.cz

velice Vám děkujeme za krásnou recenzi! Moc nás těší, že jste byl s nákupem spokojený a že naše služby splnily Vaše očekávání. Vaše zpětná vazba je pro nás velmi cenná a motivuje nás neustále pracovat na tom, abychom Vám i ostatním zákazníkům poskytovali co nejlepší servis. Jsme moc rádi, že jste s výběrem u nás spokojený!

Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv dotazy nebo potřebujete poradit, neváhejte se na nás obrátit. Rádi Vám pomůžeme. Těšíme se na Vaši další návštěvu!

Verča - Krytoland.cz

• Rychlý termín dodání, vše bez problémů.
    • Žádnou nevýhodu jsem nezaznamenala.

Obchod mohu doporučit, rychlé jednání, vše bez problémů.

Reakce obchodu KrytoLand.cz

moc Vám děkujeme za Vaši krásnou recenzi! Velmi nás těší, že jste byla s nákupem spokojená a že jsme naplnili Vaše očekávání. Vaše zpětná vazba je pro nás nesmírně důležitá a zároveň je to skvělá motivace k tomu, abychom i nadále poskytovali co nejlepší služby. Jsme nadšení, že jste si vybrala právě nás, a doufáme, že Vám náš produkt dobře slouží.

Kdybyste v budoucnu měla jakékoliv dotazy nebo potřebovala s čímkoliv pomoci, neváhejte se na nás obrátit. Rádi Vám pomůžeme. Těšíme se na Vaši další návštěvu!

Verča - Krytoland.cz

• Rychlost dodání...v neděli večer objednáno, v úterý balíček doma
    • Kvalita zboží

Reakce obchodu KrytoLand.cz

srdečně Vám děkujeme za Vaši pozitivní recenzi! Máme radost, že jste byl s nákupem u nás spokojený a že vše proběhlo podle Vašich představ. Vaše zpětná vazba je pro nás obrovskou motivací k tomu, abychom nadále poskytovali našim zákazníkům co nejlepší služby. Spokojenost zákazníků je pro nás na prvním místě a jsme moc rádi, že jsme naplnili i Vaše očekávání.

Pokud byste měl v budoucnu jakékoliv dotazy nebo potřeboval s něčím poradit, neváhejte nás kdykoliv kontaktovat. Rádi Vám pomůžeme. Těšíme se na Váš další nákup a děkujeme za Vaši důvěru!

rychlost, a dobrá cena

Reakce obchodu KrytoLand.cz

děkujeme Vám za tak skvělou recenzi! Opravdu nás potěšilo, že jste byl s nákupem spokojený a že vše proběhlo hladce. Vaše pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležitá a dodává nám motivaci pokračovat v poskytování kvalitních služeb. Je skvělé vědět, že jsme splnili Vaše očekávání!

Pokud budete mít jakékoliv otázky nebo budete potřebovat další pomoc, neváhejte se na nás obrátit. Jsme tady pro Vás a rádi Vám s čímkoliv pomůžeme. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu!

Děkujeme ještě jednou a přejeme krásný den!

První nákup, rychlé dodání,spokojenost

Reakce obchodu KrytoLand.cz

velice si vážíme Vaší recenze a moc nás těší, že jste byl s nákupem u nás spokojený. Každá pozitivní zpětná vazba nám dává chuť se neustále zlepšovat a přinášet našim zákazníkům co nejlepší zkušenosti. Vaše spokojenost je pro nás tou nejlepší odměnou a jsme rádi, že jsme naplnili Vaše očekávání.

Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv dotazy nebo potřebujete poradit, neváhejte se na nás kdykoliv obrátit. Rádi Vám s čímkoliv pomůžeme. Těšíme se na Vaši další návštěvu!

Děkujeme a přejeme Vám krásný den!

Rychlost,spolehlivost

Reakce obchodu KrytoLand.cz

moc Vám děkujeme za Vaši skvělou recenzi! Velmi nás těší, že jste byl s nákupem u nás spokojený a že vše proběhlo podle Vašich představ. Vaše zpětná vazba je pro nás cenná a zároveň je to pro nás skvělá motivace, abychom pokračovali ve vysoké kvalitě našich služeb.

Pokud byste měl v budoucnu jakékoliv dotazy nebo potřeboval s něčím pomoci, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tady pro Vás a rádi Vám pomůžeme s čímkoliv, co budete potřebovat. Budeme se těšit na Váš další nákup!