• Sluchátka bezdrátová nemají český návod. Lze ho najít na internetu, ale měly by být součásti výrobku.

Reakce obchodu KrytoLand.cz

děkujeme Vám za Vaši recenzi a za to, že jste nás upozornil na absenci českého návodu u bezdrátových sluchátek. Velmi nás to mrzí a chápeme, že návod by měl být součástí každého výrobku. Bohužel někdy záleží na dodavateli, zda český návod přiloží k produktu, a v tomto případě to nebylo splněno.

Pokud byste měl zájem, můžeme Vám návod zaslat elektronicky, stačí nás kontaktovat na e-mailu [email protected]. Děkujeme za pochopení a ještě jednou se omlouváme za tuto nepříjemnost. Uděláme vše pro to, aby se podobná situace neopakovala.

Přejeme Vám krásný den!

• Velký výběr zboží

Reakce obchodu KrytoLand.cz

velmi Vám děkujeme za Vaši pozitivní recenzi! Jsme opravdu rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojený. Vaše zpětná vazba nás těší a zároveň nám pomáhá udržovat vysokou kvalitu našich služeb. Je skvělé slyšet, že jsme splnili Vaše očekávání.

Pokud byste v budoucnu potřeboval jakoukoliv pomoc nebo měl další dotazy, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tady pro Vás a rádi Vám kdykoliv pomůžeme. Těšíme se na Váš další nákup!

Ještě jednou děkujeme a přejeme krásný den!

Verča - Krytoland.cz

Rychlé dodání, objednala jsem kryt na mobil s vlastní fotografií a výsledek perfektní. Doporučuji.

Dobrý den Mirko,

moc Vám děkujeme za Vaši pozitivní recenzi! Jsme nadšeni, že jste byla s naším e-shopem a zakoupeným zbožím spokojená. Vaše zpětná vazba nás velmi těší a zároveň nás motivuje pokračovat v poskytování kvalitních služeb a produktů. Vaše spokojenost je pro nás tou nejlepší odměnou.

Pokud byste měla jakékoliv otázky nebo byste potřebovala s čímkoliv poradit, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tady pro Vás a rádi Vám kdykoliv pomůžeme. Těšíme se na Váš další nákup!

• rychlé vyřízení

Vážený zákazníku,

velmi Vám děkujeme za Vaši recenzi! Vaše spokojenost nás velmi těší a jsme rádi, že jsme splnili Vaše očekávání. Klademe velký důraz na kvalitu našich služeb a výrobků, a je skvělé vidět, že jsme se o to u Vašeho nákupu postarali.

Pokud budete v budoucnu potřebovat jakékoliv další informace nebo pomoc s dalším nákupem, neváhejte se na nás obrátit. Rádi Vám s čímkoliv pomůžeme. Doufáme, že se na nás opět obrátíte a budete znovu spokojen.

• Rychlé vyřízení objednávky

Milý zákazníku,

velice Vám děkujeme za krásnou zpětnou vazbu! Opravdu nás těší, že jste byl s nákupem u nás spokojený a že vše proběhlo podle Vašich představ. Vaše recenze je pro nás obrovským povzbuzením a motivací nadále poskytovat kvalitní služby. Jsme rádi, že jsme splnili Vaše očekávání.

Pokud byste v budoucnu měl jakékoliv dotazy nebo potřeboval s něčím pomoci, neváhejte se na nás kdykoliv obrátit. Rádi Vám pomůžeme a zajistíme, že i Vaše další zkušenost bude stejně pozitivní.

Ještě jednou děkujeme a těšíme se na Váš další nákup!

S přáním krásného dne,
    Verča - Krytoland.cz

Vše v pořádku, reklamace vyřízena hned.

Reakce obchodu KrytoLand.cz

děkujeme Vám za krásnou zpětnou vazbu! Jsme moc rádi, že jste s nákupem u nás spokojený a že vše proběhlo podle Vašich představ. Každá pozitivní recenze je pro nás velkým povzbuzením a utvrzením, že poskytujeme služby, které zákazníci oceňují. Vaše spokojenost je pro nás na prvním místě, a proto si vážíme, že jste nám dal vědět.

Pokud budete v budoucnu cokoliv potřebovat, neváhejte se na nás obrátit. Jsme tady pro Vás a rádi pomůžeme s jakýmkoliv dotazem či přáním. Těšíme se na Vaši další návštěvu našeho e-shopu!

Ještě jednou děkujeme a přejeme krásný den!

• rychlost dodání

Reakce obchodu KrytoLand.cz

moc Vám děkujeme za Vaši pozitivní recenzi! Jsme opravdu rádi, že jste byl s nákupem spokojený a že naše produkty a služby splnily Vaše očekávání. Vaše zpětná vazba je pro nás velmi cenná, protože nám dává jistotu, že jdeme správným směrem. Každý spokojený zákazník je pro nás obrovskou motivací pokračovat v tom, co děláme.

Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv dotazy nebo budete potřebovat s čímkoliv pomoci, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tady pro Vás a rádi Vám poradíme. Těšíme se na Vaši další návštěvu našeho e-shopu!

Verča - Krytoland.cz

Skvělá práce ...super jednání ...

Vážený zákazníku,

velice si vážíme Vaší krásné recenze a děkujeme, že jste si našel čas ohodnotit naše služby. Jsme opravdu nadšení, že jste byl s nákupem spokojený a že jsme naplnili Vaše očekávání. Vaše spokojenost je pro nás tím nejlepším oceněním a motivací pokračovat ve snaze nabízet co nejlepší produkty a služby.

Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv dotazy nebo potřebovat další pomoc, neváhejte se na nás obrátit. Jsme tady pro Vás a rádi Vám kdykoliv pomůžeme. Budeme se těšit na Váš další nákup!

Ještě jednou děkujeme za Vaši důvěru a přejeme krásný den!

Verča - Krytoland.cz

Obchod bohužel nemůžu doporučit přišel mi kryt úplně na jiný typ telefonu pak teda přišel ten správný, ale musela jsem si zaplatit poštu 69kc což mi teda přijde neoprávněné, když z mojí strany to nebylo obchod by se měl nad tím zamyslet.

Vážená zákaznice,

děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu a velmi nás mrzí, že jste měla s objednávkou takové potíže. Upřímně se omlouváme za nepříjemnosti, které Vám tato situace způsobila. Chápeme, že placení poštovného může být v takové situaci frustrující, a proto bychom rádi objasnili, jak k tomu dochází.

Poštovné hradí zákazník pouze v případě, že ke špatnému objednání zboží došlo na jeho straně, například při výběru nesprávného modelu telefonu. Pokud chyba nastane na naší straně, vždy samozřejmě zajistíme výměnu zboží na naše náklady. Velmi nás mrzí, že v tomto případě vznikl zmatek.

Rádi bychom situaci probrali blíže a našli vhodné řešení, proto Vás prosíme, abyste nás kontaktovala na e-mail [email protected]. Ještě jednou se omlouváme za způsobené nepříjemnosti a věříme, že se nám podaří situaci napravit k Vaší spokojenosti.

Děkujeme za pochopení a přejeme Vám hezký den!

• Rychlost

• Rychlost
    • Výměna skla když přišlo rozbité okamzite

Vážený zákazníku,

velmi Vám děkujeme za Vaši pozitivní recenzi! Jsme nadšení, že jste byl s nákupem u nás spokojený. Vaše spokojenost je pro nás tou největší odměnou a Vaše zpětná vazba nás motivuje v naší snaze poskytovat kvalitní produkty a služby. Velmi si ceníme toho, že jste si našel čas podělit se s námi o Vaše dojmy, protože to pro nás znamená hodně.

Pokud byste v budoucnu měl jakékoliv otázky nebo potřeboval poradit, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu pro Vás a rádi Vám kdykoliv pomůžeme. Těšíme se na Vaši další návštěvu a uděláme vše pro to, abyste byl opět maximálně spokojen.

vše rychlé a bezproblémové.děkuji

Dobrý den Petře,

moc Vám děkujeme za Vaši pozitivní recenzi! Opravdu nás těší, že jste byl s nákupem u nás spokojený. Vaše zpětná vazba je pro nás velmi cenná a motivuje nás neustále zlepšovat naše služby. Snažíme se, aby každý zákazník měl s námi co nejlepší zkušenost, a jsme rádi, že jsme splnili Vaše očekávání.

Pokud budete v budoucnu potřebovat jakoukoliv pomoc nebo budete mít dotazy, neváhejte se na nás obrátit. Jsme tady pro Vás a rádi Vám pomůžeme. Těšíme se na Vaši další návštěvu!

To my děkujeme za Vaši důvěru a přejeme Vám krásný den!

Verča - Krytoland.cz

• Rychlost dodání a zboží vypadá tak jak je na stránkách nafoceno.

Vážený zákazníku,

děkujeme Vám za krásnou zpětnou vazbu! Velmi nás těší, že jste s nákupem u nás spokojený. Vždy se snažíme našim zákazníkům poskytovat co nejlepší služby a je skvělé slyšet, že se nám to daří. Vaše hodnocení je pro nás tou největší odměnou a motivací k dalšímu zlepšování.

Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv dotazy nebo budete potřebovat s čímkoliv pomoci, neváhejte se na nás obrátit. Jsme tu pro Vás a rádi Vám poradíme. Těšíme se na Vaši další objednávku a uděláme vše, abyste byl opět maximálně spokojen.

Děkujeme za Vaši důvěru a přejeme Vám krásný den!

Verča - Krytoland.cz

• Super rychlost doručení. Maximální spokojenost.
    • Nic

Nakupuji jedině zde.

Milý zákazníku,

velice Vám děkujeme za Vaši skvělou recenzi! Jsme opravdu rádi, že jste byl s nákupem spokojený a že naše služby splnily Vaše očekávání. Vaše spokojenost je pro nás nesmírně důležitá a takovéto pozitivní hodnocení nám vždy udělá radost.

Pokud byste v budoucnu potřeboval s něčím poradit nebo měl jakékoliv otázky, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tady pro Vás a rádi Vám pomůžeme. Moc si vážíme Vaší důvěry a těšíme se na Váš další nákup!

Verča - Krytoland.cz

Filipové pouzdro bylo ještě ten den (Dopoledne objednáno)odesláno a druhý den ráno doručeno.Co dodat.

Reakce obchodu KrytoLand.cz

velice Vám děkujeme za Vaši pozitivní recenzi! Jsme opravdu nadšení, že jste byl s nákupem spokojený a že naše služby splnily Vaše očekávání. Vaše spokojenost je pro nás nesmírně důležitá a taková zpětná vazba nás vždy velmi potěší a motivuje v naší snaze poskytovat co nejlepší servis.

Pokud budete v budoucnu potřebovat jakoukoliv pomoc nebo budete mít další otázky, neváhejte se na nás obrátit. Jsme tu pro Vás a vždy Vám rádi pomůžeme. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu a uděláme vše pro to, abyste byl znovu maximálně spokojen.

Děkujeme Vám za důvěru a přejeme Vám krásný den!

• velká nabídka

Vážený zákazníku,

děkujeme Vám za to, že jste si našel čas podělit se s námi o svou zkušenost s nákupem. Velmi si vážíme každé zpětné vazby, protože nám pomáhá neustále se zlepšovat. Je nám líto, pokud vše neproběhlo zcela podle Vašich očekávání. Rádi bychom věděli, co bychom mohli udělat lépe, abychom zajistili, že Váš příští nákup bude stoprocentně k Vaší spokojenosti.

Pokud máte nějaké podněty nebo připomínky, neváhejte nás kontaktovat na e-mailu [email protected]. Naši kolegové Vám rádi pomohou a udělají vše pro to, aby Vaše další zkušenost s naším e-shopem byla co nejlepší.

Děkujeme za Vaši důvěru a přejeme Vám krásný den!

Verča - Krytoland.cz

Rychlost, kvalita, ochota pracovníků při tel. hovorech.

Vážená zákaznice,

moc Vám děkujeme za Vaši skvělou recenzi! Opravdu nás těší, že jste s nákupem u nás spokojená. Velmi si vážíme toho, že jste si našla čas podělit se o svou zkušenost. Vaše spokojenost je pro nás na prvním místě, a proto nás taková zpětná vazba vždy potěší. Snažíme se, aby vše, od výběru produktů až po doručení, probíhalo hladce a bez komplikací.

Jsme rádi, že jste byla s našimi službami spokojena, a doufáme, že nás znovu navštívíte. Pokud budete mít jakékoliv otázky, neváhejte se na nás obrátit. Rádi Vám pomůžeme.

• Rychlé dodání.

Milý zákazníku,

děkujeme Vám za skvělou recenzi! Velmi nás těší, že jste byl s nákupem spokojený a že vše proběhlo k Vaší plné spokojenosti. Každá zpětná vazba, jako je ta Vaše, nám pomáhá udržovat vysokou úroveň našich služeb a motivuje nás k neustálému zlepšování.

Pokud budete v budoucnu potřebovat poradit s dalším nákupem, nebo budete mít nějaké dotazy, neváhejte nás oslovit. Jsme tady pro Vás a rádi Vám kdykoliv pomůžeme. Těšíme se na Vaši další objednávku a věříme, že budete opět spokojen.

Děkujeme za Vaši důvěru a přejeme krásný den!

Vše bylo v pořádku.

Vážený zákazníku,

moc Vám děkujeme za Vaši krásnou recenzi! Opravdu nás těší, že jste byl s nákupem u nás spokojený. Vaše zpětná vazba je pro nás velmi důležitá a jsme rádi, že jsme splnili Vaše očekávání. Každý den se snažíme, aby byly naše služby co nejlepší, a taková hodnocení nám dávají jistotu, že jdeme správným směrem.

Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv dotazy nebo budete potřebovat s čímkoliv poradit, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tady pro Vás a rádi Vám pomůžeme. Těšíme se na Vaši další návštěvu!

Verča - Krytoland.cz

• Rychlost dodání zboží. Dobrá cena.

O.k.

Dobrý den Jardo,

velice Vám děkujeme za Vaši pozitivní recenzi! Opravdu nás potěšilo, že jste byl s nákupem u nás spokojený. Vaše zpětná vazba je pro nás velkou odměnou a potvrzením, že naše úsilí poskytovat kvalitní produkty a služby přináší radost našim zákazníkům. Každý spokojený zákazník je pro nás motivací, abychom se neustále zlepšovali a udržovali vysoký standard.

Pokud budete mít jakékoliv dotazy, nebo budete potřebovat pomoc s dalším nákupem, jsme Vám plně k dispozici. Rádi Vám pomůžeme s čímkoliv, co budete potřebovat. Těšíme se na Vaši další návštěvu!