• Rychlé dodání

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že nákup proběhl v pořádku a že jste byl spokojen s jeho vyřízením. Budeme rádi, když se i příště rozhodnete nakoupit právě u nás, nebo navštívit jednu z našich kamenných prodejen.

Tým JRC

• Zboží bylo v pořádku a splnilo očekávání
    • Tragická obsluha pobočky

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše hodnocení a zpětnou vazbu. Těší nás, že nákup proběhl v pořádku a že jste byl spokojen s jeho vyřízením a mrzí nás Vaše negativní zkušenost s obsluhou v prodejně, nicméně věříme, že další případný nákup dopadne mnohem lépe.

Přejeme příjemný den,
    tým Smarty

• Rychlé doručení
    • Kvalitní balení

Velmi dobrý obchod, vše v nejlepším pořádku. :)

Tým JRC

• velký výběr rovnou k vyzvednutí

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Vážíme si vaší celkové spokojenosti a těší nás, že oceňujete velký výběr zboží. Budeme rádi, když se i pro příští nákup rozhodnete pro náš obchod.

Vše super.

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste spokojena s nákupem u nás a budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.

• Skvělý výběr
    • Rychlost dodání
    • Skvělé zabalení
    • Přehlednost obchodu

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Vážíme si vaší spokojenosti s výběrem zboží, přehledností obchodu, kvalitním zabalením zásilky a také rychlostí dodání objednávky. Budeme rádi, když se i pro příští nákup rozhodnete pro náš obchod.

• Rychlost

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Vážíme si vaší spokojenosti s rychlostí dodání objednávky a budeme rádi, když se i pro příští nákup rozhodnete pro náš obchod.

Tým JRC

Dobrý výběr, rozumné ceny, rychlost dodání

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Vážíme si vaší spokojenosti s výběrem zboží, příznivou cenou a také rychlostí dodání objednávky. Budeme rádi, když se i pro příští nákup rozhodnete pro náš obchod.

• rychlost
    • vnucují při předání "doplňkové" pojištění - prý při poškrábání disk rozleští ( cca 60Kč tušímže )

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu.

Kolegové nabízí službu pojištění disků každému zákazníkovi, její využití je však na osobním uvážení. Pokud jste však cítil nabídku jako nátlak, za to se Vám tímto omlouváme.

• Skvělá rychlost

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste spokojen s rychlostí doručení zboží na vybranou prodejnu/výdejové místo či domů. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.

Tým JRC

Obchod doporučuji objednávka a zbori vše proběhlo jak má.
    A hlavně mají spoustu poboček kde se dá nakoupit i reklamovat.S obchodem sem spokojení a doporučuji ho.

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Snažíme se našim zákazníkům poskytnou co nejširší sít obchodů a odběrných míst pro vyzvednutí jejich zboží nebo vrácení a reklamace. Tuto službu osobního odběru poskytujeme zdarma. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.

• Super výběr a cena.

Dosud objednané zboží nepřišlo, Zasilkovna ztratila balík.

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že nákup proběhl v pořádku a že jste nalezl požadovaný výrobek. Pokud by byl stále problém s doručením Váší zásilky, neváhejte nás kontaktovat. Budeme rádi, když se i pro příští nákup rozhodnete pro náš obchod.

• Na e-shopu skladem. V prodejně neměli

Pokud si opraví e-shop tak asi OK ale v něm neskutečný bordel. Věci skladem, který nemají fyzicky a to po několik dnů.

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu.

Prosíme Vás o kontaktování naší zákaznické podpory na email: [email protected] nebo telefonicky na čísle
    +420 226 201 606, abychom záležitost mohli prověřit a sjednat případnou nápravu nebo kompenzaci.

Rychlost.

Tým JRC

Byl to můj první nákup, takže nemůžu hodnotit.

• Rychlost dodani

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste spokojena s rychlostí doručení zboží na vybranou prodejnu/výdejové místo či domů. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.

• dobré ceny
    • rychlé vyřízení

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste spokojen s rychlostí doručení a cenami v našem obchodě. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.

Tým JRC

• Komunikace a opravdu rychlé dodání

• nevím

Tým JRC

• No upřímně, dřív jsem měl JRC rád víc. Nyní už mi to úplně nepřijde jak pro hráče.
    • JRC jsem navštěvoval už v 90 létech, tenkrát to prostě bylo jiný. Nyní už mi to nepřijde jako obchod čistě pro lidi kteří milují hry

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a zpětnou vazbu. Snažíme se všem našim zákazníkům poskytnou co nejlepší servis a rozšířené služby aby se k nám rádi vraceli. Kolegové jsou profesionálové na které se můžete s důvěrou obrátit jak v oblasti gaming tak i mobilních zařízení a další elektroniky. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.