• Neodbornost

Vždy jsem maximálně objektivní a jelikož jsem sám pracoval na prodejně, tak dokážu spoustu věcí přehlížet. Co, ale není omluvitelné, tak když obsluha neví kde co na prodejně má. Obsluha by měla vědět každý cm své prodejny, aby nedocházelo k zbytečným prostojům všech zákazníků.

• Zaplatil jsem 12 tisíc 1.ledna a nic jsem neobdržel. Dnes ráno jsem psal mail, proč ještě nic nedorazilo a nedostal jsem odpověď. To beru, dejme tomu, jako nevýhodu obchodu. Pro mě...

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu a hodnocení. Vaše nespokojenost nás mrzí, že jsme nedostáli závazku poskytnou včas objednané zboží. Dle ověření se herní konzole z důvodu vysokého zájmu a nedostatku kusů přeposílala z jiné prodejny na hlavní skladu k expedování, z důvodu Nového roku a následného víkendu došlo ke zpoždění. Věříme že případná další objednávka bude vyřízena v pořádku.

tým JRC

• Doporucuji se obchodu vyhnout. Informace na webu neodpovidaji realite. Nejprve jsem vytvoril rezervaci s tim, ze si necham dorucit zbozi na prodejnu, prislo mi asi 6 emailu, kazdy den jeden, ze zakazka bude zpozdena (i kdyz byly pracovni dny a zbozi skladem - vikendy a statni svatky jsem nepocital). Nasledne jsem teda vytvoril objednavku a nechal si ji dorucit kuryrem v domneni, ze to bude rychlejsi. Doufal jsem, ze dalsi pracovni den ji budou expedovat (coz se nestalo). Objednavku jsem zrusil a jeste o pulnoci jsem vytvoril objednavku u konkurence, kde nasledujici rano byla uz v alzaboxu. (ucte se) Platil jsem pres ApplePay a penize mi doposud jeste nevratili. Ruce pryc od JRC.

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu a hodnocení. Vaše nespokojenost nás mrzí, že jsme nedostáli závazku poskytnout objednané zboží. Dle popisu patrně nastala situace, kdy zboží nebylo na hlavním skladu a bylo nutné jeho přeposlání nebo naskladnění od dodavatele. Skladová dostupnost je vždy uvedena v kartě produktu a pod tlačítkem detail. Věříme že případná další objednávka bude vyřízena v pořádku.

tým JRC

agresivní politika: nechtěl jsem založit účet a nechtěl jsem dostávat newletery - oboje mi bez mého souhlasu nastavili

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu a hodnocení. Dle ověření Váš kontaktní email neevidujeme jako přihlášený k odběru obchodního sdělení, pouze Vám dorazila zpráva o přijetí objednávky a možnosti registrace uživatelského účtu, který není aktivní. Neváhejte nás kontaktovat na emailu [email protected], kde s Vámi můžeme záležitost blíže ověřit a nabídnout patřičnou kompenzaci nebo slevu za způsobené komplikace.

tým JRC

Vtip? Anglická hra s polským přebalem. To si strčte do prdele.

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu a hodnocení. V případě použitých her garantujeme Anglickou nebo Českou lokalizaci hry. Mrzí nás tato negativní zkušenost, nicméně věříme, že Vás další případný nákup dopadne mnohem lépe.

Přejeme Vám krásný den.

• Dobré ceny
    • Dlouhé dodání
    • špatná komunikace
    • Neochota operátorů cokoliv řešit

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že oceňujete příznivou cenu nabízeného zboží a komplikace s dodáním nás velmi mrzí. Je nám líto, že jste měl s naším obchodem negativní zkušenost, nicméně věříme, že Vás další případný nákup dopadne mnohem lépe.

Přejeme Vám krásný den.
    Tým JRC

• Měli skladem, co jinde neměli, jinak bych tam ani nenakoupil.
    • Uvnitř krabice přišlo zboží s poškozeným obalem a když jsem reklamoval u JRC, tak prý z jejich strany chyba nebyla, tak asi se zboží poškozuje samo, když je zabaleno v krabici :D

Nakupoval jsem v JRC z nutnosti. Už to nehodlám opakovat a raději počkám až bude skladem u ověřených eshopů.

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Mrzí nás tato negativní zkušenost, nicméně věříme, že Vás další případný nákup dopadne mnohem lépe. Budeme rádi, pokud nám zašlete podrobnější informace ohledně Vaší nespokojenosti emailem na [email protected]
    Díky těmto podnětům se snažíme naše služby zlepšovat.

tým JRC

• Neslušná obsluha v prodejně .
    • Používání vulgární mluvy

V prodejně OC Smíchov. Máte drzou a dorostou obsluhu.!!

Reakce obchodu JRC Czech

Díky těmto podnětům se snažíme naše služby zlepšovat.

tým JRC

LŽETE DO TELEFONU A NIKDO TO NEREŠÍ OBJEDNÁVKU JSEM ZAPLATILA STÁLE JÍ NEMÁM A EŠTE MÀTE TU DRZOST MY POSLAT ANKETU.....UŽ NIKDY VÍC dneska to budu hlásit do banky

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše hodnocení a zpětnou vazbu. Celou situaci jsme prošetřili s přepravcem, V tomto případě došlo ke zdržení objednávky ze strany přepravce. Momentálně evidujeme Vaši objednávku jako doručenou. Za komplikace se omlouváme a v případě nesrovnalostí nás můžete kontaktovat na [email protected]. Vzniklá situace náš mrzí

Tým JRC

Po dlouhé době jsem něco objednal na JRC/Smarty a určitě to je naposled. Místo volantu mi přišel mobilní telefon. Brutální záměna, kterou nemůžu pochopit. Chyby se stávají, to beru. Jenže následné řešení problému naprosto vlažné, bez zájmu. Telefon jsem poslal zpět. Přišla informace, že "pátrají" po mém volantu. Očekával bych zaslání nového kusu skladem. To přece není můj problém, že to někdo u nich pokazil a pátrá se po kusu, který cestuje bůh ví kde a jak... Obchod nedoporučuji! Očekával bych akčnější řešení problému i vzhledem k tomu, že zboží bylo ihned zaplaceno.

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu. Mrzí nás Vaše zkušenost se zámenou balíku. V těchto případech se snažíme vždy záležitost neprodleně vyřešit, postup je však takový, že je nutné obdržet oba zaměněné balíčky abychom mohli provést jejich správné znovu-poslání. Po ověření, kde nastala chyba je následně možné adresovat možnost kompenzace za způsobené komplikace. Věříme, že se problém podaří brzy a k Vaší spokojenosti vyřešit.

• Na e-shopu skladem. V prodejně neměli

Pokud si opraví e-shop tak asi OK ale v něm neskutečný bordel. Věci skladem, který nemají fyzicky a to po několik dnů.

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu.

Prosíme Vás o kontaktování naší zákaznické podpory na email: [email protected] nebo telefonicky na čísle
    +420 226 201 606, abychom záležitost mohli prověřit a sjednat případnou nápravu nebo kompenzaci.

Tým JRC

Objednávka s rezervací ne prodejně, měla dorazit do několik hodin k vyzvednutí. Potvrzovací email dorazil, od té doby týden čekám a ticho po pěšině.

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše hodnocení a zpětnou vazbu. V případě že je zboží dostupné na hlavním skladu je doba doručení při objednání do 14h ten samý den, přibližně 1-2 pracovní dny. V opačním případě se termíny doručení prodlužují o přeposlaní zboží z jiné prodejny nebo od dodavatele. Ve vašem případě se hra přeposílala z jiné pobočky na prodejnu Smarty. Budeme rádi, když se i pro příští nákup rozhodnete pro náš obchod.

Tým JRC

• Dodání zboží na náhodnou zasilkovnu do 10 km.

Objednané zboží na mou adresu nedorazilo. Zasilkovna tvrdí,že mi volali. Nevolali. Tak zásilku nechali ,tam kde zrovna jeli . Uf ještě že jeli do Hranic ne Přerova. JRC na toto reagovala ,že je to v pořádku. A že vše sedí. Tak sem za balík zaplatil 176 kč a jel autem 15 km. Za zboží v ceně 700 kč děkuji JRC

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše hodnocení a zpětnou vazbu. Zboží bylo předáno dopravci k doručení na Vámi uvedenou adresu. Pokud se dopravci nepodařilo s Vámi spojit při doručení zásilky, to my nejsme schopni z naší strany ovlivnit. Mrzí nás Vaše nespokojenost s dopravcem, nicméně věříme, že příští objednávka dopadne lépe.

Tým JRC

• zľavy na jrc a smarty.cz
    • zľavy na brlohu a smarty.cz

rozdielne ceny pre slovenský a český trh, mnoho akcií a výpredajov je určený len pre český trh, príklad: na Slovensku majú tričká za 499 czk a v Čechách vo výpredaji za 49 czk, na Slovensku sa nepredajú za 499 czk na predajni, tak ich posielajú naspäť na centrálny sklad, kde ich vypredajú za 49 czk pre CZ trh, pre SK trh 499 czk

Reakce obchodu JRC Czech

Obdrželi jsme z příslušného oddělení vyjádření, že úprava ceny není možná. Tyto ceny mají své opodstatnění a úprava není možná. K úpravě cen pro Slovensko dle e-shop pro Českou republiku nedojde.

Děkujeme za pochopení.
    Tým JRC

• Zboží nabízené skladem, bohužel skladem nebylo.

Obchod po týdnu napsal informaci s dodáním zboží, že bude odesláno dnes nebo v řádech dní. Operátor na telefonu však potvrdil, že zboží vůbec skladem nemají a že jej teprve shání od dodavatele.

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu. Mrzí nás, že požadované zboží nebylo skladem, v těchto případech je však možné provést záměnu za jiný skladem dostupný model dané sériové řady grafické karty. Případně nás můžete kontaktovat na zákaznické podpoře na čísle 226 201 606 nebo emailem na [email protected], abychom záležitost znovu prověřili a sjednali nápravu. Doufáme že i přes tuto zkušenost nám zachováme nadále přízeň.

S přáním příjemného dne,
    Tým JRC

• Na prodejne jsou vetsinou mili a snazi se.

Prisla zprava ze si mam zbozi vyzvednout. na prodejne ho bohuzel ale nenasli a druhy den objednavku zrusili.
    Prakticky co nakup to problem.

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu. Mrzí nás vzniklé komplikace, pokud dojde k situaci, kdy zboží není na prodejně nalezeno, doporučíme si vyžádat odpovědného vedoucího dané prodejny aby situaci vyřešil objednáním nového zboží apod. Případně nás můžete kontaktovat na zákaznické podpoře na čísle 226 201 606 nebo emailem na [email protected], abychom zaurgovali danou prodejnu s řešením daného problému. Doufáme že i přes tuto zkušenost nám zachováme nadále přízeň.

S přáním příjemného dne,

• Lakaji na zbozi skladem
    • Lakaji na zajimave ceny
    • Nekomunikuji
    • Zbozi vedene “skladem” nemaji
    • Slevy na mnou vybrane zbozi nebyly platne
    • Opakovane rusi objednavky bez dalsiho vyjadreni
    • Klamava reklama na spotrebitele

Bohuzel tento obchod nemohu doporucit a stejne tak i jeho hlavni eshop smarty.cz.
    Lakaji na zbozi a ceny, ktere nejsou schopni nabidnout/dodat. Nuti Vas vse uhradit a pak objednavku stornuji a cekate na penize. Na emaily nereaguji.
    Beru to jako klamavou reklamu a na internetu je jiz spousta obdobnych negativnich recenzi, jak tento eshop funguje.
    Pokud se to stalo i Vam, doporucuji zadat podnet k prosetreni na COI a dale se shromazduji informace i na dtest.cz, co jsem videl.
    Takto provozovat eshop v dnesni dobe je smutne.

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu. V případě stornované objednávky kvůli ukončení prodeje objednaného zboží nabízíme alternativu v podobě jiného zboží z naší nabídky a v případě vrácení platby vracíme v nejkratším možném termínu, zpravidla v několika dnech. Prosíme kontaktujte nás případně na čísle zákaznické podpory +420 226 201 606 nebo emailem na [email protected], ohledně prověření nastalé události a případné sjednání nápravy. Je to též zpětná vazba pro nás v kterých oblastech se můžeme nadále zlepšit.

Tým JRC

Elektronická licence s doručením ihned - potvrzení o objednávce dorazilo až druhý den, vlastní licence nikoliv
    Po stornování objednávky nebyla zrušena blokace platby na platební kartě a peníze strženy. Dosud nevráceny.

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu. Prosíme kontaktujte nás na čísle zákaznické podpory +420 226 201 606 nebo emailem na [email protected], ohledně prověření nastalé události a případné sjednání nápravy. Je to též zpětná vazba pro nás v kterých oblastech se můžeme nadále zlepšit.

• Dobry den, neznalost,arogantni chovani

Spatne doporuceni her, jedna nefunkcni druha nema zadnou vykupni cenu, pri vykupu minimalni hodna z her

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu. Prosíme kontaktujte nás na čisle zákaznické podpory +420 226 201 606 nebo emailem na [email protected], ohledně prověření nastalé události a případné sjednání nápravy. Je to též zpětná vazba pro nás v kterých oblastech se můžeme nadále zlepšit.

Tým JRC

Zboží, které uvádějí skladem, tak skladem není a musí ho odněkud zdlouhavě objednávat. Proto jsem musel zrušit objednávku.

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše hodnocení a zpětnou vazbu. Mrzí nás Vaše špatná zkušenost. Některé zboží máme skladem pouze na našich prodejnách nebo externích dodavatelů. Skladovou dostupnost lze volně ověřit na našem webu v kartě produktu kliknutím na tlačítko "prodejny". Doufáme že nám i přes tuto událost nadále zachováte přízeň.