Jsem s obchodem spokojena
zakoupeno v JRC Czech před 1 týdnem
- Peníze jsem přeposlala hned. Po týdnu žádná zpráva ani zboží. Obchod nedoporučuji
- Výhodná cena
- Bezproblémové dodání
Vše v pořádku
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že nákup proběhl v pořádku a že oceňujete naše ceny a dodání bez problémů. Budeme rádi, když se i příště rozhodnete nakoupit právě u nás, nebo navštívit jednu z našich kamenných prodejen.
- Vše OK
- xxx
Viz výše
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že nákup proběhl v pořádku a že jste byl spokojen s jeho vyřízením. Budeme rádi, když se i příště rozhodnete nakoupit právě u nás, nebo navštívit jednu z našich kamenných prodejen.
- Kvalitní sortiment
- Super přístup k zákazníkovi
- Personal znalý problematiky
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že nákup proběhl v pořádku a že oceňujete všechny zmíněné přednosti našeho obchodu. Budeme rádi, když se i příště rozhodnete nakoupit právě u nás, nebo navštívit jednu z našich kamenných prodejen.
zakoupeno v JRC Czech před 2 týdny
Rychlé dodání, vše super.
zakoupeno v JRC Czech před 3 týdny
Milá obsluha
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Snažíme se všem našim zákazníkům poskytnou co nejlepší servis a služby aby se k nám rádi vraceli. Kolegové jsou profesionálové na které se můžete s důvěrou obrátit. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.
zakoupeno v JRC Czech před 3 týdny
- Prodloužená záruka o 2 roky
- Koupit hru ve slevě a hned jí hrát
- Dobře poradí a vysvětlí
- Nic špatného
Prostě jděte do obchodu a vybírejte!!!
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Snažíme se všem našim zákazníkům poskytnou co nejlepší servis a služby aby se k nám rádi vraceli. Kolegové jsou profesionálové na které se můžete s důverou obrátit. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.
zakoupeno v JRC Czech před 1 měsícem
Velký výběr, dobré ceny a rychlost dodání, další (pracovní) den
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste náš spokojený zákazník a že oceňujete všechny zmíněné přednosti našeho obchodu. Budeme rádi, když se i příště rozhodnete nakoupit právě u nás.
zakoupeno v JRC Czech před 1 měsícem
Komunikace na výbornou, rychlé vyřízení.
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste spokojen s rychlostí vyřízení Vaší objednávky a pro-zákaznickým přístupem našeho personálu. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.
zakoupeno v JRC Czech před 1 měsícem
Zaplatil jsem si za dovoz domů, přepravní společnost mi to dodala do alza boxu. Doporučuji vyměnit dopravce
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za vaše hodnocení a zpětnou vazbu. Mrzí nás Vaše negativní zkušenost s doručením, toto je však chyba na straně dopravce a tu nemáme jak ovlivnit. Je možné, že Vás dopravce nezastihl, a proto Vám uložil zásilku do Boxu. Budeme rádi, pokud se příště rozhodnete pro nákup u nás i přes tuto zkušenost.
- Prostě paráda
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste spokojen s nákupem u nás. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.
zakoupeno v JRC Czech před 1 měsícem
Všechno v pořádku, zboží dorazilo rychle. Mohu jen doporučit
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste spokojen s nákupem u nás a že oceňujete rychlost dodání zboží. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.
zakoupeno v JRC Czech před 1 měsícem
V době okurkové sezony jsem si byla vyzvednout objednávku a u pultu byl jenom jedem člověk, vydržela jsem čekat cca 30 minut a když se nic nedělo, tak jsem odešla a zrušila objednávku. Mám jinou práci než neustále chodit do obchodu a vyzvedávat si jednu a tu samou objednanou věc. Chtěla jsem tento obchod vyzkoušet a dále jsem si chtěla objednat několik věcí za několik tisíc. Ale s takovým přístupem ztratili zákazníka.
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za vaše hodnocení a zpětnou vazbu. Mrzí nás Vaše zkušenost s naším obchodem. Většinou máme na prodejně alespoň 2 prodejce, bohužel se však může stát, že na prodejně bude pouze jeden a pokud tam jsou další zákazníci, je nutné vyčkat. Omlouváme se za komplikace a doufáme, že se příště rozhodnete pro nákup u nás i přes tuto negativní zkušenost.
zakoupeno v JRC Czech před 1 měsícem
Velmi rychlé dodání na prodejnu
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste spokojen s nákupem u nás a že oceňujete rychlost dodání. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.
Spokojenost!
- Rychlé vyřízení rezervace
- Dlouhá doba na vyzvednutí
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste spokojen s rychlostí vyřízení rezervace a dlouhou lhůtou pro vyzvendutí. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.
- Dobrá komunikace
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste spokojen s rychlostí doručení zboží na vybranou prodejnu/výdejové místo či domů. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.
zakoupeno v JRC Czech před 2 měsíci
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že nákup proběhl v pořádku a že jste byl spokojen s jeho včasným vyřízením. Budeme rádi, když se i příště rozhodnete nakoupit právě u nás, nebo navštívit jednu z našich kamenných prodejen.
- možnost parkování
- možnost dalšího výběru
- pomoc obsluhy
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste byl spokojen s průběhem vyřízení Vaší objednávky a pro-zákaznickým přístupem našeho personálu, na kterém si zakládáme. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.
Tým JRC