Jsem s obchodem spokojena

• zakoupeno v JRC Czech před 1 týdnem

• Peníze jsem přeposlala hned. Po týdnu žádná zpráva ani zboží. Obchod nedoporučuji

• Výhodná cena
    • Bezproblémové dodání

Vše v pořádku

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že nákup proběhl v pořádku a že oceňujete naše ceny a dodání bez problémů. Budeme rádi, když se i příště rozhodnete nakoupit právě u nás, nebo navštívit jednu z našich kamenných prodejen.

• Vše OK
    • xxx

Viz výše

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že nákup proběhl v pořádku a že jste byl spokojen s jeho vyřízením. Budeme rádi, když se i příště rozhodnete nakoupit právě u nás, nebo navštívit jednu z našich kamenných prodejen.

• Kvalitní sortiment
    • Super přístup k zákazníkovi
    • Personal znalý problematiky

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že nákup proběhl v pořádku a že oceňujete všechny zmíněné přednosti našeho obchodu. Budeme rádi, když se i příště rozhodnete nakoupit právě u nás, nebo navštívit jednu z našich kamenných prodejen.

• zakoupeno v JRC Czech před 2 týdny

Rychlé dodání, vše super.

• zakoupeno v JRC Czech před 3 týdny

Milá obsluha

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Snažíme se všem našim zákazníkům poskytnou co nejlepší servis a služby aby se k nám rádi vraceli. Kolegové jsou profesionálové na které se můžete s důvěrou obrátit. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.

• zakoupeno v JRC Czech před 3 týdny

• Prodloužená záruka o 2 roky
    • Koupit hru ve slevě a hned jí hrát
    • Dobře poradí a vysvětlí
    • Nic špatného

Prostě jděte do obchodu a vybírejte!!!

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Snažíme se všem našim zákazníkům poskytnou co nejlepší servis a služby aby se k nám rádi vraceli. Kolegové jsou profesionálové na které se můžete s důverou obrátit. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.

• zakoupeno v JRC Czech před 1 měsícem

Velký výběr, dobré ceny a rychlost dodání, další (pracovní) den

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste náš spokojený zákazník a že oceňujete všechny zmíněné přednosti našeho obchodu. Budeme rádi, když se i příště rozhodnete nakoupit právě u nás.

• zakoupeno v JRC Czech před 1 měsícem

Komunikace na výbornou, rychlé vyřízení.

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste spokojen s rychlostí vyřízení Vaší objednávky a pro-zákaznickým přístupem našeho personálu. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.

• zakoupeno v JRC Czech před 1 měsícem

Zaplatil jsem si za dovoz domů, přepravní společnost mi to dodala do alza boxu. Doporučuji vyměnit dopravce

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše hodnocení a zpětnou vazbu. Mrzí nás Vaše negativní zkušenost s doručením, toto je však chyba na straně dopravce a tu nemáme jak ovlivnit. Je možné, že Vás dopravce nezastihl, a proto Vám uložil zásilku do Boxu. Budeme rádi, pokud se příště rozhodnete pro nákup u nás i přes tuto zkušenost.

• Prostě paráda

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste spokojen s nákupem u nás. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.

• zakoupeno v JRC Czech před 1 měsícem

Všechno v pořádku, zboží dorazilo rychle. Mohu jen doporučit

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste spokojen s nákupem u nás a že oceňujete rychlost dodání zboží. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.

• zakoupeno v JRC Czech před 1 měsícem

V době okurkové sezony jsem si byla vyzvednout objednávku a u pultu byl jenom jedem člověk, vydržela jsem čekat cca 30 minut a když se nic nedělo, tak jsem odešla a zrušila objednávku. Mám jinou práci než neustále chodit do obchodu a vyzvedávat si jednu a tu samou objednanou věc. Chtěla jsem tento obchod vyzkoušet a dále jsem si chtěla objednat několik věcí za několik tisíc. Ale s takovým přístupem ztratili zákazníka.

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše hodnocení a zpětnou vazbu. Mrzí nás Vaše zkušenost s naším obchodem. Většinou máme na prodejně alespoň 2 prodejce, bohužel se však může stát, že na prodejně bude pouze jeden a pokud tam jsou další zákazníci, je nutné vyčkat. Omlouváme se za komplikace a doufáme, že se příště rozhodnete pro nákup u nás i přes tuto negativní zkušenost.

• zakoupeno v JRC Czech před 1 měsícem

Velmi rychlé dodání na prodejnu

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste spokojen s nákupem u nás a že oceňujete rychlost dodání. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.

Spokojenost!

• Rychlé vyřízení rezervace
    • Dlouhá doba na vyzvednutí

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste spokojen s rychlostí vyřízení rezervace a dlouhou lhůtou pro vyzvendutí. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.

• Rychlé dodání
    • Dobrá komunikace

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste spokojen s rychlostí doručení zboží na vybranou prodejnu/výdejové místo či domů. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.

• zakoupeno v JRC Czech před 2 měsíci

• Rychlé dodání

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že nákup proběhl v pořádku a že jste byl spokojen s jeho včasným vyřízením. Budeme rádi, když se i příště rozhodnete nakoupit právě u nás, nebo navštívit jednu z našich kamenných prodejen.

• možnost parkování
    • možnost dalšího výběru
    • pomoc obsluhy

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste byl spokojen s průběhem vyřízení Vaší objednávky a pro-zákaznickým přístupem našeho personálu, na kterém si zakládáme. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.