• Rychlost, spolehlivost.

Žádná

Absolutní nespokojenost se zabalením zboží. Obal přišel poškozený, protože zabalení a vyplnění zbytku krabice bylo odfláknuté a dotyčný co zboží balil nepoužíval hlavu. Jednalo se limitovanou edici ovladače určeného do sbírky a poškozeným obalem ztrácí hodnotu.

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu a hodnocení. Díky těmto podnětům se snažíme naše služby zlepšovat. Neváhejte nás případně kontaktovat emailem včetně fotodokumentace poškozeného zboží abychom mohli prověřit situaci a sjednat nápravu. Mrzí nás tato negativní zkušenost, nicméně věříme, že Vás další případný nákup dopadne mnohem lépe.

tým Smarty

Velký výběr, solidní ceny, rychlost doručení.Jako vždy maximální spokojenost.

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že servis u nás proběhl v pořádku a budeme se těšit na případnou další objednávku či návštěvu prodejny.

Tým JRC

• Zasilka doručena druhý pracovní den.

• Spolehlivost a rychlé jednání

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za kladné hodnocení. Těší nás, že nákup u nás proběhl v pořádku a jsme rádi, že oceňujete rychlost doručení a naši spolehlivost. Budeme se těšit na případnou další objednávku či návštěvu naší prodejny.

vše ok rychlé doručení

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za kladné hodnocení. Těší nás, že nákup u nás proběhl v pořádku a jsme rádi, že oceňujete rychlost doručení. Budeme se těšit na případnou další objednávku či návštěvu naší prodejny.

Tým JRC

Dalo by se říci okamžité vyřízení zakazky,a jsem velmi spokojen

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za kladné hodnocení. Těší nás, že nákup u nás proběhl v pořádku a jsme rádi, že oceňujete rychlost vyřízení objednávky. Budeme se těšit na případnou další objednávku či návštěvu naší prodejny.

• Vše super

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás vaše celková spokojenost s nákupem v našem eshopu. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.

• Mily personal
    • Rychle dodani

Velmi mily personal. Zbozi bylo k dispozici behem hodiny. Mohl jsem dokoupit veskere potrebne prislusenstvi. Nenutili mi nic extra navic opravdu doporucuji.

• výběr
    • rychlost doručení

Tým JRC

Všechno podle plánu. Já jsem spokojený zákazník. Moc děkuji jen tak dál.

RYCHLOST

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás vaše celková spokojenost s nákupem v našem eshopu a jsme rádi, že oceňujete rychlost dodání. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.

velky vyber
    skoda ze neni osobni odber v Brne anymore

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás vaše spokojenost s nákupem v našem eshopu. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.

• Profesionalita

Tým JRC

Otřesné jednání…. Hra zakoupena a zaplacena půl roku dopředu…. V den vydání hry stále nic … poté odmítla předat zásilková služba z důvodu chybných informací ( zásilka doporučeně -0Kč..) stalo se takhle 2x ….poté jsem hru zakoupil o 120km jinde a dalších 2300Kč s tím že mi JRC zašle jen slíbený steelbook a opět tu máme stejný problém s balíčkem :D na 3. Pokus to již konečně přišlo ;) … ovšem problém dostat zpět peníze které jsem zaplatil půl roku dopředu …. Opravdu super herní obchod … na lince si vás přehazují jak horký brambor a většinou řeknou ať zavoláte jindy že ten kolega co s vámi mluvil má dovolenou :D

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu a hodnocení, díky těmto podnětům se snažíme naše služby zlepšovat. Mrzí nás tato negativní zkušenost, nicméně věříme, že Vás další případný nákup dopadne mnohem lépe.

• Ceny byly příjemně nízké
    • Ceny byly asi až moc nízké, protože objednávka se nezapsala do jejich systému (ale peníze se odečetly), zboží bylo rozebráno jinými zákazníky, moje objednávka následně očesána a když jsem souhlasil s jejich popsanými úpravami v objednávce, tak bez mého vědomí vyřadili ještě extra položky navíc

Většinou spokojenost, ale co se stalo s touto objednávkou mě dopálilo.

• Kamené prodejny - osobní odběr zdarma

Tým JRC

Výborné ceny a široký sortiment

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste spokojen s nákupem v našem eshopu. Snažíme se, aby ceny pro naše zákazníky byli co nejvíce zajímavé, proto nabízeme časté speciální akce a slevy. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.

• Rychlé vyzvednutí
    • Příjemný personál

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že nákup proběhl v pořádku a že jste byl spokojen s jeho vyřízením. Budeme rádi, když se i příště rozhodnete nakoupit právě u nás, nebo navštívit jednu z našich kamenných prodejen.

Naprostá spokojenost

Dobrý den Kristýno,

děkujeme za vaše kladné hodnocení a zpětnou vazbu. Těší nás, že jste s námi spokojená a věříme, že se na vás můžeme opět brzy těšit.