• Fura her na jednom miste.
    • Online obchod, kde si muzu v klidu projit hry
    • Kamene obchody, kde si vybranou hru muzu vyzvednout bez poplatku, ze mi ji tam pripravi

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste náš spokojený zákazník a že oceňujete všechny zmíněné přednosti našeho obchodu. Budeme rádi, když se i příště rozhodnete nakoupit právě u nás.

• Rychlost,široká nabídka

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste spokojen s rychlostí doručení zboží a vše proběhlo k Vaší plné spokojenosti. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.

Tým JRC

agresivní politika: nechtěl jsem založit účet a nechtěl jsem dostávat newletery - oboje mi bez mého souhlasu nastavili

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu a hodnocení. Dle ověření Váš kontaktní email neevidujeme jako přihlášený k odběru obchodního sdělení, pouze Vám dorazila zpráva o přijetí objednávky a možnosti registrace uživatelského účtu, který není aktivní. Neváhejte nás kontaktovat na emailu [email protected], kde s Vámi můžeme záležitost blíže ověřit a nabídnout patřičnou kompenzaci nebo slevu za způsobené komplikace.

Přejeme příjemný den,
    tým JRC

doporučuji,bez problémů,mnohem lepší komunikace než u konkurence

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že nákup proběhl v pořádku a že jste byl spokojen s jeho vyřízením. Budeme rádi, když se i příště rozhodnete nakoupit právě u nás, nebo navštívit jednu z našich kamenných prodejen.

Tým JRC

• druhý den vyzvednuta objednávka
    • skvělé ceny

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste spokojen s rychlostí doručení a cenami v našem obchodě. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.

• Přehlednost
    • Rychlost
    • Ochota
    • Dobré ceny
    • Rychlost dodání

Přehledný a příjemný obchod s hrami a elektronikou. Doporučuji.

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste byl s nákupem u nás spokojen a oceňujete rychlost dodání, vstřícnost ze strany obchodu, příznivé ceny a také přehlednost obchodu. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.

Tým JRC

Vtip? Anglická hra s polským přebalem. To si strčte do prdele.

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu a hodnocení. V případě použitých her garantujeme Anglickou nebo Českou lokalizaci hry. Mrzí nás tato negativní zkušenost, nicméně věříme, že Vás další případný nákup dopadne mnohem lépe.

Přejeme Vám krásný den.
    tým JRC

• Rychlé odeslání zboží
    • Příznivé ceny
    • Jednání na úrovni

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste byl s nákupem u nás spokojen a oceňujete komunikaci ze strany obchodu, příznivé ceny a také rychlost dodání objednaného zboží. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.

• Rýchle doručenie
    • Bezpečne zabalené
    • Nič

Boží bolo dobre zabalené, včas dodané

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste byl s nákupem u nás spokojen a oceňujete rychlost dodání objednaného zboží a také s kvalitním zabalením zásilky. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.

• Rychlé doručení
    • Výhodná cena

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste byl s nákupem u nás spokojen a že oceňujete rychlost dodání a také příznivou cenu objednaného zboží. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.

• Dobré ceny
    • Dlouhé dodání
    • špatná komunikace
    • Neochota operátorů cokoliv řešit

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že oceňujete příznivou cenu nabízeného zboží a komplikace s dodáním nás velmi mrzí. Je nám líto, že jste měl s naším obchodem negativní zkušenost, nicméně věříme, že Vás další případný nákup dopadne mnohem lépe.

Přejeme Vám krásný den.

• Rychlé dodání

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste byl s nákupem u nás spokojen a oceňujete rychlost dodání objednaného zboží. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.

Tým JRC

• Na Smíchově jsou skvělí prodejci. Rádi se tam vracíme.

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste byl s nákupem u nás spokojen a oceňujete vstřícný přístup personálu. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.

Tým JRC

• Rychlé připravení objednávky na výdej
    • Osobní odběr zdarma
    • Dostupnost prodejen
    • Dobrá komunikace
    • Široký sortiment

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste byla s nákupem u nás spokojena a oceňujete rychlé vyřízení objednávky, komunikaci ze strany obchodu a také široký sortiment v dobře dostupných prodejnách s možností odběru zdarma. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.

• Rychlost

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste byl s nákupem u nás spokojen a oceňujete rychlost vyřízení objednávky. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.

• Vše OK

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste byl s nákupem u nás celkově spokojen a budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.

• Dobrý ceny.
    • Nevím

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste byl s nákupem u nás spokojen a oceňujete příznivou cenu objednaného zboží. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.

• Dobrá cena

Vše perfektní.

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste byl s nákupem u nás spokojen a budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.

Tým JRC

• Rychlost dodání zboží, příjemná obsluha.
    • Nic

Pěkný obchod v centru města.Velmi ochotná a příjemná obsluha.

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste byl s nákupem u nás spokojen a oceňujete rychlost vyřízení objednávky a také příjemný přístup personálu. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.