LŽETE DO TELEFONU A NIKDO TO NEREŠÍ OBJEDNÁVKU JSEM ZAPLATILA STÁLE JÍ NEMÁM A EŠTE MÀTE TU DRZOST MY POSLAT ANKETU.....UŽ NIKDY VÍC dneska to budu hlásit do banky
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za vaše hodnocení a zpětnou vazbu. Celou situaci jsme prošetřili s přepravcem, V tomto případě došlo ke zdržení objednávky ze strany přepravce. Momentálně evidujeme Vaši objednávku jako doručenou. Za komplikace se omlouváme a v případě nesrovnalostí nás můžete kontaktovat na [email protected]. Vzniklá situace náš mrzí
- rychlé vyřízení
- slevové akce
- dobré výběrové místo
- fundovaná obsluha
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste náš spokojený zákazník a že oceňujete všechny zmíněné přednosti našeho obchodu. Budeme rádi, když se i příště rozhodnete nakoupit právě u nás.
Tým JRC -
Rychlost dodání, dobře zabaleno.
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste náš spokojený zákazník a že oceňujete rychlost dodání a také způsob balení zboží. Budeme rádi, když se i příště rozhodnete nakoupit právě u nás.
Tým JRC -
- Velmi rychlé dodání, dostupnost zboží, cena.
- Rychlost dodání
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste spokojen s rychlostí doručení zboží a vše proběhlo k Vaší plné spokojenosti. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.
Tým JRC -
Obchod doporučuji.Rychlé dodání.Na dotaz odpovídají rychle,skvělá komunikacw.
Zboží dorazilo v pořádku.Reakce obchodu JRC Czech
Tým JRC -
příjemný pokladní, rychlé vydání, dobrá otevírací doba.
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste spokojena s vyřízením Vaší objednávky a pro-zákaznickým přístupem našeho personálu. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.
- rychlost doručení.
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste byl spokojen s rychlostí doručení a že Vaše objednávka byla v pořádku vyřízena. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za kladné hodnocení. Těší nás, že nákup u nás proběhl v pořádku a jsme rádi, že oceňujete příznivou cenu zakoupeného zboží. Budeme se těšit na případnou další objednávku či návštěvu naší prodejny.
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za kladné hodnocení. Těší nás, že nákup u nás proběhl v pořádku a jsme rádi, že oceňujete rychlost dodání. Budeme se těšit na případnou další objednávku či návštěvu naší prodejny.
- rychlé zaslání
- hlídání dostupnosti u vyprodaných položek
- doprava zdarma dle hodnoty zásilky
- komunikace ze strany obchodu po celou dobu vyřizování objednávky
Líbí se mi možnost hlídání dostupnosti u vyprodaných položek. Sháněla jsem hru na Nintendo Switch - Wolfenstein a najedno mi přišel email, že je jedna doskladněna. Hned jsem mohla objednat.
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za kladné hodnocení. Těší nás, že nákup u nás proběhl v pořádku a jsme rádi, že oceňujete rychlost dodání, možnost hlídání dostupnosti, dopravu zdarma od určité částky a také komunikaci ze strany obchodu. Budeme se těšit na případnou další objednávku či návštěvu naší prodejny.
pecka jako z avokáda :)
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za kladné hodnocení. Těší nás, že nákup u nás proběhl v pořádku a budeme se těšit na případnou další objednávku či návštěvu naší prodejny.
Tým JRC -
Cely proces od objednavky po doruceni v pohode, nakoupil bych tu znovu v budoucnu.
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste spokojen a vše proběhlo k Vaší plné spokojenosti. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.
Tým JRC -
- Rychlé vyřízení objednávky, spokojenost.
Tým JRC -
Po dlouhé době jsem něco objednal na JRC/Smarty a určitě to je naposled. Místo volantu mi přišel mobilní telefon. Brutální záměna, kterou nemůžu pochopit. Chyby se stávají, to beru. Jenže následné řešení problému naprosto vlažné, bez zájmu. Telefon jsem poslal zpět. Přišla informace, že "pátrají" po mém volantu. Očekával bych zaslání nového kusu skladem. To přece není můj problém, že to někdo u nich pokazil a pátrá se po kusu, který cestuje bůh ví kde a jak... Obchod nedoporučuji! Očekával bych akčnější řešení problému i vzhledem k tomu, že zboží bylo ihned zaplaceno.
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu. Mrzí nás Vaše zkušenost se zámenou balíku. V těchto případech se snažíme vždy záležitost neprodleně vyřešit, postup je však takový, že je nutné obdržet oba zaměněné balíčky abychom mohli provést jejich správné znovu-poslání. Po ověření, kde nastala chyba je následně možné adresovat možnost kompenzace za způsobené komplikace. Věříme, že se problém podaří brzy a k Vaší spokojenosti vyřešit.
- Široká nabídka
- Zavedená a spolehlivá značka
- Extrémně rychlé doručení
- Obchodní sdělení e-mailem přišlo i přes vyjádření nesouhlasu
Tým JRC -
- Velký výběr, super zboží, skvělé ceny
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste byl s nákupem u nás spokojen a budeme rádi, když se i příště rozhodnete nakoupit právě u nás.
Tým JRC -
Moc zkušeností zatím nemám, ale uvidíme později. No a zatím docela dobrý.
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že nákup proběhl v pořádku a že jste byl spokojen s jeho vyřízením. Budeme rádi, když se i příště rozhodnete nakoupit právě u nás, nebo navštívit jednu z našich kamenných prodejen.
Tým JRC -
- Super pán mi našel i podpultovku
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste byl s návštěvou u nás spokojen a oceňujete pro-zákaznický přístup našeho personálu. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.
- Vynikající
Tým JRC