Vše bez problémů.
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za vaše hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že vše proběhlo bez komplikací a k vaší plné spokojenosti.
Věříme, že se na vás můžeme brzy opět těšit.
tým JRC -
- Přehlednost, velký výběr, bezva ceny, velmi rychlé dodání
Dobrý den Lenko,
děkujeme za vaše kladné hodnocení a zpětnou vazbu. Těší nás, že je náš e-shop pro vás uzpůsoben a jste s námi spokojená.
Věříme, že se na vás můžeme brzy opět těšit.
- žádná
- neschopnost doručit zboží ve sjednaný čas a den
- dražší zboží, než v jiných kamenných prodejnách
Dobrý den Kataríno,
děkujeme za vaší zpětnou vazbu. Mrzí nás, že váš nákup neproběhl dle vašich představ. I kurýr z Liftaga je však pouze člověk, který udělal chybu v doručení. Chápeme však, že jste s tímto nákupem nebyla spokojená.
Můžete vyzkoušet dovoz na naše prodejny, kde vám kolegové rádi pomohou s nákupem.
- Příjemný personál
- Rychlá obsluha
- Poradí
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za vaše kladné hodnocení a zpětnou vazbu. Těší nás, že vám kolegové poskytují maximální servis.
Věříme, že se na vás budem moci opět brzy těšit.
Tým JRC -
- Milý personál a hlavně ochotný
- Žádné jsem nenašla jediné možná tak mají malé igelitky ale to je drobnost
Dobrý den Kristýno,
děkujeme za vaše kladné hodnocení a zpětnou vazbu. Těší nás, že vám kolegové poskytují maximální servis a jste s námi spokojená.
Věříme, že se na vás budem moci opět brzy těšit.
Rychlé a kvalitní.
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že nákup proběhl v pořádku a že jste byl spokojen s jeho vyřízením. Budeme rádi, když se i příště rozhodnete nakoupit právě u nás, nebo navštívit jednu z našich kamenných prodejen.
- Rychlé doručení
Vše skvělé a rychlé.
- Vyhodne ceny
- Rychle dodani
Tým JRC -
- Prostě obchod. Každý nakupuje dle preference.
- Možnost výkupu.
- Útulné.
- Může být nepatrně vyšší cena.
Tým JRC -
Předobjednávka jsou rychlé, nemusím čekat dlouho a je tam fajn atmosféra
- Zkušený personál
- čistota prodejny
- ----
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste náš spokojený zákazník a že oceňujete všechny zmíněné přednosti našeho obchodu. Budeme rádi, když se i příště rozhodnete nakoupit právě u nás.
- Slušné ceny, akce
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste spokojen s nákupem v našem eshopu. Snažíme se, aby ceny pro naše zákazníky byli co nejvíce zajímavé, proto nabízeme časté speciální akce a slevy. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.
Tým JRC -
- Vedoucí prodejny na jedničku znalosti atd pokec super :)
jediná nevýhoda že se nedá nakoupit bazarové hry z jiných poboček což je veliká škoda protože by se vám zvedl prodej i kdyby doručení mělo být do tydne že by šlo na hlavní sklad a potom až na danou pobočku :)
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Snažíme se všem našim zákazníkům poskytnou co nejlepší servis a služby aby se k nám rádi vraceli. Kolegové jsou profesionálové na které se můžete s důverou obrátit. Bazarové hry bohužel nelze z logistických důvodů přeposílat, dle zkušeností se jednalo o komplikovaný proces. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.
Darek ke hre potesil
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že nákup proběhl v pořádku a že jste dostal ke zboží dárek co Vám jistě udělal radost. Budeme rádi, když se i pro příští nákup rozhodnete pro náš obchod.
- Rychlost vyřízení
- Spolehlivý e-shop, již několik let nakupuji a vždy spokojenost
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste náš spokojený zákazník a nákupy u nás jsou pro Vás pozitivním zážitkem. Budeme rádi, když se i příště rozhodnete nakoupit právě u nás.
- Super
Tým JRC -
- Milý pán při vyzvednutí, nebyla fronta a nemusel jsem čekat
Cena byla vyšší než stanovena Sony, ovšem jediné místo které mělo mechaniku dostupnou tudíž pochopitelné.
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste byl spokojen s rychlostí doručení a že Vaše objednávka byla v pořádku vyřízena. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.
- Zboží v akci + dárek
- Nic mě nenapadá