Vše bez problémů.

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že vše proběhlo bez komplikací a k vaší plné spokojenosti.

Věříme, že se na vás můžeme brzy opět těšit.

tým JRC

• Přehlednost, velký výběr, bezva ceny, velmi rychlé dodání

Dobrý den Lenko,

děkujeme za vaše kladné hodnocení a zpětnou vazbu. Těší nás, že je náš e-shop pro vás uzpůsoben a jste s námi spokojená.

Věříme, že se na vás můžeme brzy opět těšit.

• žádná
    • neschopnost doručit zboží ve sjednaný čas a den
    • dražší zboží, než v jiných kamenných prodejnách

Dobrý den Kataríno,

děkujeme za vaší zpětnou vazbu. Mrzí nás, že váš nákup neproběhl dle vašich představ. I kurýr z Liftaga je však pouze člověk, který udělal chybu v doručení. Chápeme však, že jste s tímto nákupem nebyla spokojená.

Můžete vyzkoušet dovoz na naše prodejny, kde vám kolegové rádi pomohou s nákupem.

• Příjemný personál
    • Rychlá obsluha
    • Poradí

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a zpětnou vazbu. Těší nás, že vám kolegové poskytují maximální servis.

Věříme, že se na vás budem moci opět brzy těšit.

Tým JRC

• Milý personál a hlavně ochotný
    • Žádné jsem nenašla jediné možná tak mají malé igelitky ale to je drobnost

Dobrý den Kristýno,

děkujeme za vaše kladné hodnocení a zpětnou vazbu. Těší nás, že vám kolegové poskytují maximální servis a jste s námi spokojená.

Věříme, že se na vás budem moci opět brzy těšit.

Rychlé a kvalitní.

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že nákup proběhl v pořádku a že jste byl spokojen s jeho vyřízením. Budeme rádi, když se i příště rozhodnete nakoupit právě u nás, nebo navštívit jednu z našich kamenných prodejen.

• Rychlé doručení

Vše skvělé a rychlé.

• Vyhodne ceny
    • Rychle dodani

Tým JRC

• Prostě obchod. Každý nakupuje dle preference.
    • Možnost výkupu.
    • Útulné.
    • Může být nepatrně vyšší cena.

Tým JRC

Předobjednávka jsou rychlé, nemusím čekat dlouho a je tam fajn atmosféra

• Rychlost
    • Zkušený personál
    • čistota prodejny
    • ----

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste náš spokojený zákazník a že oceňujete všechny zmíněné přednosti našeho obchodu. Budeme rádi, když se i příště rozhodnete nakoupit právě u nás.

• Slušné ceny, akce

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste spokojen s nákupem v našem eshopu. Snažíme se, aby ceny pro naše zákazníky byli co nejvíce zajímavé, proto nabízeme časté speciální akce a slevy. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.

Tým JRC

• Vedoucí prodejny na jedničku znalosti atd pokec super :)

jediná nevýhoda že se nedá nakoupit bazarové hry z jiných poboček což je veliká škoda protože by se vám zvedl prodej i kdyby doručení mělo být do tydne že by šlo na hlavní sklad a potom až na danou pobočku :)

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Snažíme se všem našim zákazníkům poskytnou co nejlepší servis a služby aby se k nám rádi vraceli. Kolegové jsou profesionálové na které se můžete s důverou obrátit. Bazarové hry bohužel nelze z logistických důvodů přeposílat, dle zkušeností se jednalo o komplikovaný proces. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.

Darek ke hre potesil

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že nákup proběhl v pořádku a že jste dostal ke zboží dárek co Vám jistě udělal radost. Budeme rádi, když se i pro příští nákup rozhodnete pro náš obchod.

• Rychlost vyřízení
    • Spolehlivý e-shop, již několik let nakupuji a vždy spokojenost

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste náš spokojený zákazník a nákupy u nás jsou pro Vás pozitivním zážitkem. Budeme rádi, když se i příště rozhodnete nakoupit právě u nás.

• Super

• Rychlé dodání
    • Milý pán při vyzvednutí, nebyla fronta a nemusel jsem čekat

Cena byla vyšší než stanovena Sony, ovšem jediné místo které mělo mechaniku dostupnou tudíž pochopitelné.

Reakce obchodu JRC Czech

děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste byl spokojen s rychlostí doručení a že Vaše objednávka byla v pořádku vyřízena. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.

• Zboží v akci + dárek
    • Nic mě nenapadá