• Cena

Objednaná vanová zástěna.. po týdnu voláno, že není skladem a fyzicky neexistuje.. vybral jsme jinou+nějaké drobnosti a objednávka dorazila nekompletní..

děkujeme za vaše hodnocení i přesto, že není kladné.

Velice nás mrzí komplikace , které nastaly s vaší objednávkou, nicméně jsme Vás informovali obratem a nikoli až týden po objednání , jak uvádíte.
    Vše jsme řešili ihned a komunikovali s Vámi, o to víc mě vaše hodnocení mrzí.

Michaela Raková

Zboží je nefunkční, poslala jsem elektronický vyplněný formulář pro odstoupení od smlouvy, pokaždé odpoví někdo jiný a prosí o zaslání formuláře. Nekonečný příběh. Snad už zítra vadný kousek odvezou a vrátí peníze.

děkujeme za vaše hodnocení i přesto, že není kladné.

Velice nás mrzí komplikace se zbožím, samozřejmě necháme tento problém ověřit přímo ve skladu.
    Na váš email se žádostí o odstoupení jsme ihned reagovali a také formulář poslali, uvádíte, že Vám vždy odpoví někdo jiný.
    Ano je nás na zákaznické lince více , ale na váš email bylo odpovězeno pouze jednou , proto tedy nerozumím vašemu tvrzení.

Co se týká vrácení zboží, nabídli jsme Vám svoz, kdy si pro zboží přijedeme na vaši adresu a vyřešili v co možné nejkratší době.

Michaela Raková

Tovar prišiel, až po týždni a darček k narodeninám, tak doputoval, až po oslave, takže katastrofálne služby, mal som chuť zásielku neprevziať, ak je to možné vyberte si radšej inú spoločnosť.

děkujeme za vaše hodnocení i přesto, že není kladné.
    Začalo nám předvánoční období a dobu dodání jsme tak museli prodloužit na 4 pracovní dny, to způsobilo, že jste balík nedostal dříve.
    Děláme maximum pro to, abychom expedovali v čase, který uvádíme.
    Dále musím zmínit, že i přesto, že máme objednávku vyřízenou a nachystanou k expedici, dopravci jsou v toto období také vytížení a může se stát, že nám balík vezmou až druhý den.

Mrzí mě Vaše hodnocení, opravdu děláme maximum.

Raková Michaela

Vyrobek horkovzdusna friteza je vadny. Reklamace zamitnuta, zavada se udajne neprojevila. Po vraceni vyrobku a jeho zapnuti, se mi zavada projevila ihned po zapnuti.

děkujeme za vaše hodnocení i přesto, že není kladné.
    Naši kolegové na reklamačním oddělení vždy pečlivě překontrolují zboží a hlavně závadu, která je nahlášená.
    V tomto případě se skutečně závada neprojevila, výrobek byl testován a posuzován techniky na základě toho byla reklamace zamítnuta, fritéza plně fungovala a nebyl důvod k opravě.

V případě, že by nastaly nějaké komplikace, můžete samozřejmě uplatnit reklamaci , kdy jsme schopni zajistit svoz a boží vyzvednou přímo na vaší adrese.

Raková Michaela

• není přiložený papír pro vracení, telefonisti nemohou komunikovat s techniky, zboží bylo nefunkční, musela jsem vracet, platit poštovné a zařizovat si s tím spojené aplikace ...

děkujeme za vaše hodnocení i přesto, že není kladné.

Co se týká formuláře k odstoupení od smlouvy, ten máme ke stažení přímo na našich stránkách a je také přiložen v příloze emailu.
    Dále uvádíte, že není možné komunikovat s techniky, ano zákaznickou linku na servise kolegové nemají, ale pokud je komunikace nezbytně nutná, naši technici si čas udělají a zákazníka kontaktují, pokud to požadují .
    V případě, že zboží vracíte z důvodu nefunkčnosti, v takovém případě zajišťujeme svoz na naše náklady.

• Složité reklamační řízení

Reakce obchodu IPRICE.CZ

velmi nás mrzí, negativní zkušenost s naším reklamačním řízením.
    Vždy se snažíme, aby reklamační proces byl co nejrychlejší a nejjednodušší. Proto jsme Vás požádali o zaslání fotografií doručeného zboží a podrobný popis problému, abychom vše mohli pečlivě prověřit, aniž by bylo nutné zboží ihned zasílat zpět. Cílem je, abychom problém vyřešili co nejefektivněji, bez zbytečného prodlení.
    I nadále intenzivně pracujeme na vyřešení Vaší situace a věříme, že se vše podaří vyřešit k Vaší plné spokojenosti.

Klára Šůstková

• chybně zaslané zboží, špatná komunikace, nevědí co mají skladem

nedoporučuji

Dobrý deň,

ďakujeme za vašu spätnú väzbu. Ospravedlňujeme sa za problémy, ktoré ste zažili pri vašich objednávkach. Pri vašom poslednom nákupe došlo k tomu, že požadovaný tovar nebol na sklade, čo bolo spôsobené chybou v našom systéme.

Ďakujeme za pochopenie a ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti.

• Nespolehlivost

Dobrý deň,

ďakujeme za vašu spätnú väzbu. Ľutujeme, že ste mali negatívnu skúsenosť s naším obchodom. Vzhľadom na to, že ste nás nekontaktovali ohľadom vašich problémov, nemáme podrobnosti o tom, čo presne bolo dôvodom vašej nespokojnosti. Radi by sme vám pomohli vyriešiť akékoľvek nejasnosti alebo problémy, preto vás prosíme, aby ste nás kontaktovali na našu zákaznícku podporu a upresnili, v čom konkrétne sme neboli spoľahliví.

Kristína Blašková

• Vaha nevazi presne!!preblikavaji cisla ,furt počítá něco..takze se s ni vazit neda!a posilat to zase zpatky na svoje naklady nehodlam!!takze i price naposled!!!nedoporucuju!!!!!!

Reakce obchodu IPRICE.CZ

je nám líto, že vyskytly problémy se zakoupeným zbožím. Pokud zakoupené zboží nefunguje správně, tak prosím kontaktujte naši zákaznickou podporu ohledně postupu vhodného řešení. Máte možnost uplatnění Odstoupení od smlouvy, či možnost zaslání zboží do reklamačního řízení - v souladu s obchodními podmínkami a reklamačním řádem.

Petr Juránek

• Tiskárna mi byla dodána s asi anglickou vidlicí,nelze ji zapojit do české zásuvky a správný kabel mi dodán nebyl.

Reakce obchodu IPRICE.CZ

omlouváme se Vám za tuto vzniklou chybu s dodaným balením tiskárny a za případné způsobené komplikace. Byli jsme o tomto již řádně informováni soukromou zprávou z Vaší strany. Zadávali jsme požadavek na doposlání příslušného náhradního kabelu. Věřím, že Vám bude již brzy ze strany dopravce dodán.

Zboží nedorazilo!

Reakce obchodu IPRICE.CZ

děkujeme za Vaše hodnocení, i když nás velmi mrzí, že nejste se službou spokojen. Rádi bychom Vás ujistili, že jsme připraveni s jakýmkoli problémem pomoci.
    Vaši zásilku jsme předali přepravci ještě tentýž den, kdy byla objednána, a předpokládali jsme, že bude doručena v obvyklém čase. Bohužel, do dnešního dne jsme od Vás neobdrželi zprávu o případných problémech s doručením, a tak jsme nebyli informováni o vzniklém zpoždění.
    Situaci jsme ihned prověřili, a včera jsme Vám zaslali zprávu s kódem pro vyzvednutí zásilky na zvolené Balíkovně, kde je nyní připravena k odběru. Velmi nás mrzí komplikace způsobené přepravcem a delší dodací lhůtou. Věříme, že se vše podařilo úspěšně vyřešit a že jste nyní s doručením spokojen.
    Pokud byste potřeboval další pomoc nebo měl jakékoli dotazy, neváhejte se na nás kdykoli obrátit. Jsme Vám plně k dispozici a vše společně dořešíme.

Doručeno bez nabiječky.

Reakce obchodu IPRICE.CZ

mrzí nás negativní udělené hodnocení. Máme přímo od Vás dotaz ohledně dodaného balení zboží a jeho obsahu - vysvětlující odpověď od nás máte v emailu.

• Komunikace a zrušení objednávky

Jsme v ČR a tedy předpokládám, že si mám koupit klávesnici českou a ne italskou, která se nabízí za zajímavou cenu. Ne každý rozumí zkratce IT je to Itálie nebo zkratka IT? Ve skutečnosti italská. Spíš si myslím, že to je chyba neúmyslná, ale dosti závažná.

děkujeme za vaše hodnocení i přesto, že není kladné.
    Zboží Vám nebylo doručeno, bylo stornováno na vaši žádost a zároveň jsme se Vám omluvili za popis, který Vám nebyl zcela jasný.

Raková Michaela

Objednána destidílná sada hrnců Royalty Line, zaplacena destidílná sada hrnců Royalty Line a dorazil 1x 7-litrový hrnec. Zítra by měl proběhnout svoz a pak teprve mi zašlou zpět peníze. Obchod si diktuje, jak má být balík zabalen, že musí být vypsán reklamační list/vratka....proč se o takové věci má starat zákazník, co správně objednal a zboží zaplatil. Nakoupeno poprvé a naposledy

Vážený zákazníku,

děkujeme za Vaše hodnocení a zároveň nás velice mrzí vzniklé komplikace. Ověřili jsme situaci a chyba vznikla v našem skladě, za což se Vám upřímně omlouváme. Jak jsme již společně dohodli, zajistili jsme bezplatný svoz zboží zpět k nám, přičemž vrácení částky se řídí našimi obchodními podmínkami – tedy částka bude vrácena po přijetí zboží. Formulář, který zmiňujete, slouží k zkvalitnění našich služeb a urychlení procesu vrácení nebo reklamace.

Ještě jednou se omlouváme za způsobené nepříjemnosti a děkujeme za pochopení.

Klára Šůstková

• cena objednaného přístroje (stav není znám - nedodáno)
    • je pátek a od minulé soboty čekám na dodání objednaného a zaplaceného mobilu se slíbenou dodávkou do 2 dnů
    • při objednávce nefunkční možnost splátkového prodeje
    • naprosto amatérský přístup pracovníka call centra
    • po mých několika telefonických a mailových urgencích mi přestali zvedat telefon

Na cestu do zahraničí jsem potřeboval zakoupit mobilní telefon s podporou eSim. Bohužel jsem příliš spoléhal na spolehlivost obchodu a nehledal alternativní řešení, díky čemuž nebudu moci využívat data.

Reakce obchodu IPRICE.CZ

velmi nás mrzí problém s Vaší objednávkou zboží a jeho nedodáním, kdy došlo k chybě v systému. Posílali jsme Vám o tom zprávu do emailu, s možnostmi řešení, a nyní čekáme na Vaši reakci. V čase Vašeho telefonátu k nám, na zákaznickou linku, byla linka obsazena, protože již na ní probíhal mezitím hovor s jiným zákazníkem, jenž volal před Vámi.

Omlouvám se Vám za přístup z mé strany v řešení problému, pokud nebyl dostatečně profesionální.

Vaše zpětná vazba je pro nás velmi důležitá a pomáhá nám zlepšovat naše služby.

Petr Juránek

• Neúplné a zavádzajúce informácie. Pri doručení objednávky neochota riešiť problémy.

Reakce obchodu IPRICE.CZ

mrzí nás negativní udělené hodnocení.

Před nákupem byly na eshopu u zboží informace všechny a řádně uvedeny. Na Váš dotaz jsme Vám poskytli vysvětlující odpověď.

Petr Juránek

Zaslán jiný druh zboží a stále čekám na dodání svého.

Dobrý deň,

ďakujeme za vašu spätnú väzbu a úprimne sa ospravedlňujeme za vzniknuté nepríjemnosti. Chceme vás ubezpečiť, že vašu reklamáciu už spoločne riešime a robíme všetko pre to, aby sme situáciu vyriešili čo najskôr.
    Oceňujeme vašu trpezlivosť a veríme, že sa nám podarí vyriešiť tento problém k vašej spokojnosti.

• Prodejce dodal místo ZFold 3 ,telefon Z Flip
    • Nemám penize ani telefon

Tento eshop je prokleti, nejsou schopni dodat to co si objednáte, buď dodaji jinou kvalitu , nebo zasilku nekompletni , naposled jiný typ mobilu, jediný co umějí je omlouvat se.

Reakce obchodu IPRICE.CZ

omlouváme se Vám ještě jednou za chybně dodaný model telefonu. Mrzí nás nesprávný dodaný kus.

Váš případ jsme dořešili formou Odstoupení od smlouvy - následného vrácení peněz, ke kterému dojde v rámci lhůty uvedené v obchodních podmínkách. Vzhledem k tomu, že k pochybení došlo na naší straně, tak jsme Vám zařídili i bezplatný odvoz.

Děs

Reakce obchodu IPRICE.CZ

mrzí nás negativní udělené hodnocení.

Objednávku Vašeho zboží na základě zaslané zprávy ohledně nekompletní zásilky řešíme, jak jsem Vás již informovali. Věřím, že brzy bude dořešeno a budeme mít jasno.

• žádná
    • katastrofální jednání zákaznického servisu

Rozhodně tento eshop nedoporučuji,chcete-li se vyhnout probémům nic zde nekupujte

Reakce obchodu IPRICE.CZ

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a velice nás mrzí, že došlo k této situaci. V prvním emailu jsme bohužel omylem poskytli nesprávnou informaci, za což se Vám velmi omlouváme. Jakmile jsme si chybu uvědomili, okamžitě jsme Vás kontaktovali s upřesněním a vše jsme následně řešili k Vaší plné spokojenosti.
    Vždy se snažíme poskytnout našim zákazníkům co nejlepší služby a tento případ nás velmi mrzí. Vaše zpětná vazba je pro nás důležitá a pomáhá nám zlepšovat naše služby.
    Děkujeme za pochopení.