Rostlinky přišly obratem, ale byly tak přemokřené, že po třech dnech opadaly a uhnily.

• rychlé dodání

Spolehlivý obchod

• Široký sortiment zboží
    • Dodací lhůta
    • Špatný výběr dopravce zboží !
    • Vysoké ceny některého zboží

Obchod není vyloženě špatný ale má svoje ALE! Zaprvý ceny některého zboží jsou vyšší než u konkurence! Dodací lhůta mnou objednaných interiových dveří byla celkem dlouhá přitom je měli na skladě na pobočce v Plzni (6ks!) a místo aby mi je přeposlaly od tamtud, tak radši nechaly zadat výrobu u jejich dodavatele. Obchod by měl taky změnit dopravce nadměrných objednavek! Dopravce Geis rozváží asi jen pro nezaměstnaný lidi od 9-13h. Neda se domluvit pozdější hodina! Když máte raní od 6 do14h tak nemáte šanci balík převzít a musíte si někoho sehnat kdo balík převezme.

Vždy jsme byli spokojeni,tentokrát zboží vůbec nedorazilo, přestože bylo ve sledování zásilky uvedeno doručení 16.4-17.4.Cekali jsme doma,nikdo nepřijel,ani žádné oznámení nepřišlo.Na ty dvě mozaiky čekáme,abysme mohli dokončit rekonstrukci koupelny.Ale asi už to není vaše záležitost,ale přepravy.

Rychlost a spolehlivost.

I když měli on-line zůstatek 48 ks v době objednání, následně zrušili mou objednávku na 3 ks, s tím že je vyprodáno. Je týden potom a stále mi na katrtě zůstává neuvolněná rezervovaná částka k úhradě.

• ok

ok

spokojen

• rychlost dostupnost

• Cena
    • Rychlist
    • Donáška až do auta
    • Nic

Lamino s přířezem a olepenim hran. Jeden den objednáno, druhý den vyzvednuto. Jo dobrý :-)

Zboží mají vystavené, ale pak volají, že se již nevyrábí. Platba kartou a asi týden jim trvá, než ji odblokují (po mé urgenci).

Reakce obchodu HORNBACH BAUMARKT

Vážený zákazníku,
    je nám líto, že máte důvod ke kritice.
    Za veškeré komplikace spojené s Vaší objednávkou se omlouváme.
    Tým Hornbach

Velmi široký a kvalitní sortiment - celý obchod nelze jedním člověkem posoudit. Ta část, která mne zajímá - vybavení koupelny, nářadí, vruty, hmoždinky atd. - mne vždy uspokojila na 100%.

Zboží rezervováno, možnost v klidu vybrat a porovnat zboží, oceňuji ochotu pracovníků v rezervaci při výdeji.

Plastový pant byl ulomen. Ale jde to snadno slepit atd... nemíním posílat
    zase něco zpět na reklamaci. ČAS jsou peníze. takže si to opravím sám.Jinak vše ok.
    Do krabice nikdo nevidí ,asi už z výroby to tam někdo zabalil??? Ach jo!

dodáno rychle

• Neochota, nekompetentnost, neznalost produktů u poradenské přepážky , pouze pán na výdeji se mi za kolegy ze sanity omlouval

Reakce obchodu HORNBACH BAUMARKT

Vážený zákazníku,
    je nám líto, že máte důvod ke kritice.
    Rádi bychom Vás požádali, zda byste nám na adresu [email protected] mohl poskytnout bližší informace k prodejně, kde jste s uvedeným personálem setkal ( prodejna, den, čas), abychom mohli celou věc interně dořešit.
    Tým Hornbach

• rychlost dodání, zboží v pořádku

• spolehlivost
    • možnost vyzvednutí, bez dopravného

• nabízí zboží které nemají.

Dobrý výběr sortimentu.