• rychlost

• Hornbach doporucuji příjemní,ochotni a poradi
    • Jen špatná zkušenost s dopravcem . Posunuta dodávka bez komunikace ale je to prostě jen o lidech ...

Pěkná ptačí budka

Rychlé, přesné nařezání lamina.

• Rychlé vyřízení

Rychlé vyřízení objednávky.

• během tří minut objednáno, během tří dnů doručeno

Pokud se zvolí "platba na pokladně předem", tak musím jet do prodejny a zaplatit a potom znovu jet do prodejny vyzvednout zboží. Kdo mi zaplatí dopravu tam a zpět dvakrát ? Většinou se jede do prodejny po oznámení, že zboží je připraveno k výdeji a platí se při vyzvednutí. To jsem u jiných marketů ještě nezažil a nedává to logiku. Další věc je ta, že poprvé jsem zboží objednal na jednu prodejnu, ale tato objednávka musela být stornována a musel jsem zadat objednávku znovu. Zboží sice přišlo, ale na jinou prodejnu vzdálenou cca 25 km. Tak nevím. A poslední věc - proč musím jít na výdej zboží přes celou prodejnu tam a zpátky ? Je to dálka a ztráta času. To jsem u jiných marketů nezažil, zboží většinou vydají poblíž vchodu nebo pokladen. Takže Hornbach by měl systémově přehodnotit některé věci, které spíše zákazníka obtěžují. Vzhledem k tomu, že zboží, které jsem objednával bylo za stejnou cenu i v OBI, tak si příště v podobném případě raději zvolím tohoto prodejce.

• Hornbach box

• Rychlost spolehlivost.

Obchod mohu jen chválit, rychlé dodání,
    perfektní komunikace a produkty odpovídající obrázku.

• Bez problému

Supr jednání

Nějaký den to trvalo, ale zase bez poštovného.

• Na to že, objednávka byla 6.11. 2024 a už je 16.11. 2024 moc pružný nejste a slibovaný termín dodání zboží do 15.11. to jste si dělali srandu. U vás už nikdy více.

• spolehlivý obchod, široký sortiment, dobré ceny, příjemná obsluha

Kvalita obchodu je dobrá. Jen komunikace a přístup skladníků k zákazníkovi snižuje kvalitu takového obchodu.

Skvělé,děkuji M

Rychlost, komunikace