Velmi dobrý nákup. Maximální spokojenost.

• Rychlost

rychlost dodání

rychlá obsluha, výdej zboží z boxu, není třeba ztrácet čas v prodejně

Všechno proběhlo na 1.Zboží bylo rychle doručeno, precizně zabalené rostliny aby se nepolámaly.

Obchod jako takový je snad ok. Přepravce mi , ale vůbec nevyhovuje . Nejdříve mi napíší že dorazí mezi 13 - 15 hod. Vzápětí změní dodací čas na 14 - 16 hod . Aby mi nakonec volali ve 12 hod. V práci nemohu mít tel a i kdybych ho mít mohl stejně bych ho neslyšel . Ani by mne nemrzelo kdyby mi objednané zboží nedodali. Zařídil jsem se už jinak a rád objednávku stornuji. Kvůli přepravě nedoporučuji .

Reakce obchodu HORNBACH BAUMARKT

Vážený zákazníku,
    je nám líto, že jste nebyl spokojen s jednáním přepravní společnosti, což ovlivnilo i negativní hodnocení celého nákupu.
    Přesto Vám děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, která je důležitá, pro další zkvalitňování našich služeb.
    Tým Hornbach

• Vše OK
    • Nejsou

Protože jsme z Brna je pro nás výhodnější zarezervovat si zboží a následně je vyzvednout, než platit dopravné u jiných eshopů. Mají kompletní nabídku programu Leifheit.
    Není co vytknout.

• Výdejní box
    • Rychlé připravení
    • Parkovací místo před boxem
    • Rychlý nákup - nemusíte běhat po obrovské prodejně
    • Kód na vyzvednutí musíte zbytečně komplikovaně zadávat skrze email. Když jde nákup vyzvednout někdo jiný, tak to řešíme tak, že si zavoláme. Mnohem lepší by bylo dostat kód do zprávy a tu si prostě přeposlat jako u jiných výdejních boxů.

• dobré parkování
    • sortiment
    • eshop

rychlost, spolehlivost, kladně hodnotíme službu výdej do auta

Ačkoli mají dodací lhůtu 1-2 pracovní dny zboží stále nedorazilo, obchod špatně komunikuje, po každé když tam zavolám kde je objednávka každý slibuje něco jiného a stále se nic neděje. Hlavně že je zboží zaplacené !!

• rychlé doručení

• Sortiment
    • Ceny

• rychlost

• Dali mi slevu přes kredity

Vše je spokojenosti

• Zmatečné převzetí. Ve zprávě uvedeno, že zboží bude na venkovním parkovišti, bylo však uvnitř. Ztratil jsem hledáním dvacet minut. Příště raději nakoupím přímo nebo v jiném obchodě.

Reakce obchodu HORNBACH BAUMARKT

Vážený zákazníku,
    je nám líto, že máte negativní zkušenost s vyzvednutím Vaši objednávky na prodejně.
    Děkujeme Vám za Vaše hodnocení, které je pro nás důležité při dalším zkvalitňování našich služeb.
    Tým Hornbach

• Líbilo se mi že jsem nemusel běhat po obchodě a zboží mi donesly k autu.

ok

• Velice rychle dodali zboží.

Zboží bylo velice rychle vyexpedované.