jsem velmi spokojena
vse funguje sprane
u piniové kůry není uvedena frakce
- Skvělá služba. nemusíte doufat jestli zboží bude a ani pátrat mezi regály. Prostě objednáte, dojedete, vyzvednete a jedete. A služba je zadarmo, na rozdíl od IKEA, kde si za rezervaci musíte ještě ostudně připlácet.
I když Hornbach už nemá tak pestrý sortiment jako v jeho začátcích ( jako ČR jsme prostě malý trh) tak je to pro mne stále nejlepší "hobby" obchod s nejlepšími cenami
- Široké a nepřeberné množství zboží, materiálu, bytových doplňků, nářadí. Nikdy se mi nestalo, že bych zde nesehnal to, co jsem sehnat potřeboval. Za mě velká spokojenost.
Rád navštěvují tento hobby market a ani v dalších letech na tomto mém rozhodnutí nebudu nic měnit
Vše bylo OK, až na to, že výrobek byl značně poškrábaný, snad to nebude mít vliv na funkci.
- Dotazník přišel,ale zboží ne. Obchod neinformoval o tom, že zboží nebude doručeno v termínu a ani mi nejsou schopni říci,kdy dojde, což mi dělá velké potíže.
Vstřícný personal
Mám hodnotit něco co mi stále ani po osmi dnech od objednání nepřišlo. Pouze dorazil email, že se omlouvají za pozdější doručení. Ale kdy? Zapomněli zmínit.
Nejdříve mne upomínali, abych zaplatila bankovním převodem, na který jsem zapomněla a po uskutečnění platby mi volali, že zboží není a nebude. Tomu nerozumím. Dosud mi peníze nebyly vráceny - je to již 12 dnů!.
Reakce obchodu HORNBACH BAUMARKT
Vážený zákazníku,
je nám líto, že máte důvod ke kritice.
Vzhledem k nedostatečnému počtu skladových zásob u koncového dodavatele nebylo možné Vámi objednané zboží dodat.
Za vzniklé komplikace se Vám omlouváme.
Tým Hornbach -
- nefunovalo změnění objednávky přes odkaz v mailu
Reakce obchodu HORNBACH BAUMARKT
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za Vaše hodnocení, které je pro nás důležité při dalším zkvalitňování našich služeb.
Tým Hornbach -
Zboží dorazilo za 1 měsíc
- spolehlivost
- Dobré ceny.
- rychlost dodání,spokojenost s výrobkem
- Velmi rychlé
- Rychlé dodání, bohatý výběr, cenné informace
- široký sortiment
- skvělý e-shop
- není
Radost zde nakupovat, ať se jedná o stavební materiály, elektro či zařizovací předměty. Jednoznačně doporučuji!
- Opakovaně dobrá zkušenost s e-shopem, zboží k osobnímu odběru připraveno velice rychle po objednání, i s termínem dodání na adresu mimo velká města jsem byl spokojen
Vše proběhlo v naprostém pořádku, doporučuji!
Dobré zboží, rychlé vyřízení objednávky.