Nemám co dodat,vše MAX spokojenost!
- Rychlé a solidní jednání, zboží ihned pozaplacení odesláno.
Vzorová spolupráce, co slíbili, to splnili.
- -výdej do auta => bomba
Rychle připravená zakázka a pohodlné vyzvednutí.
- Jsem spokojená s obchodem
- Cena,rychlost vyřízení.
- Super komunikace
Vše na jedničku, nemám co vytknout.
- Výborná komunikace a rychlost
Hornbach - výborná volba
Vše OK.
Byli jsme mile překvapeni . Měli jsme obavy jestli tak nadměrný náklad lze poslat . V neděli objednali a v úterý v poledne měli doma . Velká spokojenost s výrobkem i dopravcem . Radost že v dnešní době něco tak perfektně funguje .
- Zahradní lavička je zatím nepoužitelná, protože se musí dodatečně provrtat jedno uchycení pro lať. Výrobce tak nekontroluje kvalitu. Musí se dodatečně provrtat kovový rám !
- Bohužel nepřišlo vše
- Bezva
- Mají otevřeno i o víkendu, což bylo dobré, protože porouchaný záchod chcete vyřešit ideálně ihned a nečekat do pondělí.
- Velký výběr všeho.
- Je to v zadnici daleko, pro bohaté s automobilem. Chudá spodina tam musí cestovat tři dny MHD a pak ještě kus pěšky.
Oproti Bauhausu a OBI je v Hornbachu mnohem větší výběr, ale všechny prodejny mají na okraji Prahy. Mohli by mít jednu halu v holešovické tržnici, sice s menším výběrem, ale možností doručení a osobního vyzvednutí na této prodejně.
Nerozumím rozdělení jedné objednávky na tři (nakonec dva) rozvozy a ještě jinými dopravci, přestože je všechno na skladu. Kdyby ta možnost byla, sjednotím to do jedné. Zorganizovat rekonstrukci, kdy nevíte, kdy přesně vám kdo a co přiveze k pokládce podlahy, je náročné.
- Vstřícnost
- Dobré ceny
Doporučuji, regál sice přišel poškozený, ale byla mu nabídnuta adekvátní sleva. Za mě super přístup.
- rychlá dodávka zboží a levná
- rychlá dodávka ,dobrá komunikace z obchodem ,dobře zabaleno
Zboží zabaleno v krabici bez možnosti kontroly úplnosti objednávky. Samozřejmě chyběla jedna věc z větší sady. Cesta navíc kvůli reklamaci. Reklamace proběhla v pořádku.