Poměrně drahý , ale malý jednoduchý skleník, očekával jsem nějaký servis - montáž v rozumném termínu i ceně
    Termín -více jak za měsíc- a cena montáže (12 000) byly pro mě neakceptovatelné

Dodání česká pošta. Špatně

Objednavka vubec nedorazila, nikdo se ani neozval

Vážený zákazníku,
    mrzí nás, že na svou objednávku musíte čekat déle, než byl původně potvrzený termín dodání.
    V případě, že požadujete informace k Váš objednávce, obracejte se na náš zákaznický servis, [email protected] nebo tel.: 251 060 060, kde Vás poskytnou všechny dostupné informace.
    Za komplikace se Vám omlouváme.
    Tým Hornbach

• Hrozná čekací doba a jsem z

V popisu zboží není přesně specifikováno co balík obsahuje. Používání vrutů s křížovou hlavou v době kdy máme torx je nepochopitelné, navíc barevně nebylo b souladu s výrobkem

je nám líto, že máte důvod ke kritice.
    V případě, že obdržíte výrobek, který neodpovídá Vaší objednávce, obracejte se na náš zákaznický servis, tel.: +420 251 060 060 nebo [email protected], kde Vám poradí s možností reklamace, kompenzace či vrácení zboží.

nekvalitní zboží, polámané palubky

Tým Hornbach

• strašně komplikovaný a složitý systém pro vyzvednutí v boxu

je nám líto, že máte důvod ke kritice.
    Váš podnět předáme na příslušné oddělení.

Neochotný personál výdeje

je nám líto, že máte důvod ke kritice.
    Rádi bychom Vás požádali, zda byste nám na adresu [email protected] mohl poskytnout bližší informace k prodejně, kde jste s uvedeným personálem setkal ( prodejna, den, čas), abychom mohli celou věc interně dořešit.
    Tým Hornbach

Nedoporučuji objednávat parapety na míru.
    Neumějí je zabalit tak že když k Vám dorazí domů jsou poškozeny.
    Třikrát objednané a stejně dokurvene.

Tým Hornbach

Velmi dlouhé doby než zboží dorazí, čekám již několik týdnů(od 13.2.) a i když jsem zboží zaplatil, tak mi pouze přišla informace o prodloužení termínu dodání. Dnes je 5.3....a nic.
    Jak mám být s obchodem spokojený???
    D.

Vážený zákazníku,
    Za komplikace, které vznikly na straně dodavatele, se Vám omlouváme.
    Tým Hornbach

• Již podruhé se stalo, že zboží uváděné jako skladem nebylo. Mají bordel v evidenci.

Tým Hornbach

• interierove plechove (sklepni) dvere - vzhledem k mnozstvi jsem koupil od nekolika dodavatelu zasoby skladem - od ostatnich uz jsou tyden namontovane od hornbachu jeste nedorazily - dotaznik spokojenosti už ano

Bohužel musím říct, ze e-shop Hornbach opravdu nedoporučuji. Již minule jsem neměla nejlepší zkušenost s doručením. Nyní jsem měla objednanou zástěnu na vanu, kde bylo uvedené doručení do 5 pracovních dnů , objednala jsem s předstihem, ale bohužel ani po 10 dnech nepřišla. Pro mě to znamená velké obtíže, protože řemeslníci už u nás byli včera a nemá mi ji teď kdo namontovat. Neměla by být napsaná taková doručovací lhůta u výrobků, pokud ji nedokážete splnit. Kdybych to věděla, objednala bych si podobnou jinde. Ani ze strany e-shopu není žádná komunikace, že je zásilka zpožděná a kdy dorazí.

• možná ceny ale ty jsou asi skoro všude podobné
    • nezkušenost personálu, který obsluhuje e-shop
    • za nedododané zboží místo vrácení platby mi strhly částku znovu a dodnes nemám peníze zpět
    • neochota po telefonu, předáme na účtárnu ale tam asi všichni spí

shrnuto za ty nervy to nestojí, příště jen na dobírku, platba kartou je riziková strnou si co chtějí, řeším od pondělka, dnes je pátek a koruny zpět nemám. Doprava také není levná oproti konkurenčním obchodům tohoto typu.

• Nevhodné umístění výdejního místa v rámci prodejny.

je nám líto, že máte důvod ke kritice.
    Váš podnět předáme na příslušné oddělení.
    Tým Hornbach

• Zmenil som si adresu v systeme, skontroloval v objednavke, aj tak mi prisla na staru adresu.

• OBI má stejnou cenu štípačky ale po celé ČR doručuje zdarma a né za 600 Kč 16 km !!

je nám líto, že máte důvod ke kritice.
    Informace o přepravních nákladech uvádíme již při objednávání zboží.

• Dlouhá doba dodání 10 dnů
    • Žádná komunikace
    • Nemožnost sledování zásilky v aplikaci, po celou dobu přípravy (přeposlání od výrobce) až po doručení v aplikaci svítilo že se zásilka připravuje

Tým Hornbach

• Jeden z předních prodejců všeho potřebného pro byt, dům či zahradu, nejen pro hobby, ale i profesionály.
    • Tragédií všedních dní současného světa prodejců je nezabývat se skladováním a zboží nechat vyrobit až po jeho objednání a zaplacení zákazníkem.
    • Čekací doba na objednané zboží 4 týdny je skutečným výsměchem zákazníkům.
    • Kvalitou bohužel neoplývá ani mnou objednané zboží firmy Kronotex.

Pokud něco potřebuji a najdu to v regálu, je to ideální obchod. Systém objednávek, které lze uskutečnit pouze po telefonu a s podmínkou registrace účtu s osobními kontakty, je skutečnou drzostí.

Predpokladane datum doruceni se z oficialni dodaci lhuty 7 dnu zmeneil na cekaci lhutu 12 dnu a pote na temer 3 tydny. Zbozi neni expedovano po objednani a zaplaceni faktury