Radost navštívit prodejnu, prohlédnout si krásně hodinky a využít služeb. Plánuji výměnu a kontrolu všech hodinek, co mám. Asi 10 ks. Děkuji a těším se na další návštěvu prodejny a plánuji nové hodinky na rok 2024.
Reakce obchodu Helveti.cz
Moc děkujeme za milou recenzi. Máme velkou radost, že se Vám u nás líbilo a jste samozřejmě kdykoliv opět srdečně vítán. Pokud bychom Vám do budoucna mohli pomoci s výběrem nových hodinek, případně byste měl jakýkoliv dotaz, neváhejte se na nás obrátit. Přejeme, ať nové hodinky přináší hodně radosti.
- Super komunikace
- Rychlé jednání
- Velký výběr
Pokud si chcete koupit první opravdové hodinky, tak tu strávíte spoustu času. Nejen že obchod obsahuje neuvěřitelné množství modelů nejrůznějších typů hodinek, ve kterých se neztratíte díky kvalitním filtrům, ale i samotný server disponuje spoustou článků, které začátečníkům výběr usnadní.
A ještě jednou - super komunikace.Reakce obchodu Helveti.cz
Láďo, moc děkujeme za sdílení zkušenosti s naším obchodem s dalšími zákazníky. Děkujeme Vám také za provedený nákup a doporučení. Ke každému zákazníkovi se vždy snažíme přistupovat individuálně, naším cílem je v případě potřeby pomoci a hlavně přinášet hodinkami radost. Těší nás, že jste byl s naším přístupem i podobou eshopu spokojený a přejeme, ať Vám nové hodinky dělají jen a pouze radost.
Kdykoliv jsme Vám samozřejmě k dispozici také do budoucna, proto pokud byste potřeboval s čímkoliv pomoci, jsme tu pro Vás. :)
Za Helveti.cz - Darina Vokrojová -
- Perfektne fungujici obchod, bleskove doruceni, absolutne zadny problem
Reakce obchodu Helveti.cz
Velký dík za Vaše slova a provedený nákup, velmi si jich vážíme. Spokojenost zákazníků je pro nás velmi důležitá, jsme proto moc rádi, že jste byl s vyřízením své objednávky a rychlostí dodání spokojený. Přejeme, ať nové hodinky skvěle slouží!
Za Helveti.cz - Darina Vokrojová -
- Rychlost,spolehlivost,cena a dárky.
Reakce obchodu Helveti.cz
Děkujeme Vám za další provedený nákup a udělené doporučení, vážíme si toho, že jste si pro nákup vybral opět právě náš obchod a jsme moc rádi, že jste byl s celým objednávkovým procesem i možností výběru dárku k nákupu spokojený.
Přejeme, ať Vám nové hodinky dělají jen radost.
- Široký výběr
Reakce obchodu Helveti.cz
Velmi děkujeme za další provedený nákup a čas, který jste si našel pro ohodnocení našeho obchodu. Jsme moc rádi, že jste s námi spokojený a udelámě maximum pro to, aby Vaše spokojenost s naším obchodem trvala i nadále.
Za Helveti.cz - Darina Vokrojová -
Perfektní komunikace, velmi rychlé dodání.
Reakce obchodu Helveti.cz
Moc Vám děkujeme za zpětnou vazbu, doporučení a také to, že jste si pro nákup hodinek vybrala opět právě nás. Vaší věrnosti si velmi vážíme.
Přejeme, ať nové hodinky skvěle slouží a přináší pouze radost.
- Velmi rychle dodání
- Přehledný web
- Výběr
Dobrý den, Luboši,
děkujeme Vám za udělení pěti hvězdiček a doporučení, jsme moc rádi, že jste byl s naším přístupem a rychlostí vyřízení své objednávky spokojený. Přejeme mnoho radosti z nových hodinek.
Za Helveti.cz - Darina Vokrojová -
- Perfektní nabídka výborného zboží, perfektní komunikace, perfektní logistika.
Kontakt s tímto obchodem bylo o všech stránkách hodně příjemným překvapením. Bylo cítit, že jde velice o spokojenost zákazníka a dobrou pověst firmy.
Reakce obchodu Helveti.cz
Děkujeme Vám za provedenou objednávku. Moc nás těší, že jste s našimi službami spokojený. V případě potřeby jsme Vám samozřejmě kdykoliv k dispozici.
- přehledný web
- široká nabídka zboží
- dobrá a vstřícná podpora po telefonu
Reakce obchodu Helveti.cz
Moc děkujeme za udělení pěti hvězdiček, vážíme si toho, že jste si pro nákup hodinek vybral náš obchod. Máme radost, že se Vám líbí prostředí našeho eshopu a byl jste spokojený s naší komunikací. Přejeme, ať Vám nové hodinky dobře a dlouho slouží.
- Rychlost doručení
Dobrý den, Petře,
moc děkujeme za provedený nákup i čas, který jste si našel pro naše ohodnocení. Jsme rádi, že jste byl s vyřízením své objednávky spokojený a přejeme, ať Vám nové hodinky dobře a dlouho slouží.
Úžasná ochota a profesionalita
Reakce obchodu Helveti.cz
Moc děkujeme za udělení 100%, Vašich slov si velmi vážíme - spokojenost zákazníků je pro nás opravdu důležitá. Doufáme, že vybrané hodinky splnily očekávání a přinesly radost.
- Odborníci na slovo vzatí
- Vždy ochotní poradit s výběrem
- Už se z toho stává láska :)
Reakce obchodu Helveti.cz
Moc Vám děkujeme za uskutečněný nákup a čas, který jste si našel pro naše ohodnocení. Spokojenost zákazníka je pro nás velmi důležitá, proto je naším cílem být vám všem vždy k dispozici nejen během výběru hodinek, tak také po jejich nákupu. Přejeme, aby Vám hodinky přinášely pouze radost a budeme rádi, pokud se na nás v budoucnu opět obrátíte.
- Komunikace
- Pravost produktu
- hodnotné bonusy k objednávce
- rychlá doprava
Vše v absolutním pořádku, dárky k nákupu jsou taky super! Můžu jen doporučit, co se týče prodejen hodinek.
Reakce obchodu Helveti.cz
Děkujeme Vám, že jste si pro nákup hodinek vybral právě nás. Vaší důvěry si vážíme a je pro nás důležité, že jste byl spokojený s naším přístupem a rychlostí zpracování své objednávky. Máme radost, že Vás dárek k nákupu potěšil a přejeme, ať Vám hodinky skvěle slouží a dělají pouze radost.
- Příkladna komunikace
- Skvělá ochota
- Rychlost dodání
Reakce obchodu Helveti.cz
Rádi bychom Vám poděkovali za čas, který jste si našel pro ohodnocení našeho eshopu. Velmi si vážíme toho, jak nás vnímáte a i do budoucna uděláme maximum pro to, abychom Vás nezklamali. V případě potřeby jsme Vám samozřejmě kdykoliv k dispozici.
- Jako vždy rychlost vyřízení
Reakce obchodu Helveti.cz
Moc děkujeme za další provedený nákup a udělení 100%. Vaší věrnosti si velmi vážíme a uděláme maximum pro to, abychom Vás ani v budoucnu nezklamali. Doufáme, že vybrané hodinky přinesly radost.
- rychlost doručení
- komunikace
- vlastní fotky produktů
Reakce obchodu Helveti.cz
Moc děkujeme za provedenou objednávku, vážíme si toho, že jste si pro nákup vybral právě náš obchod. Máme radost, pokud naše fotografie pomohly při výběru. Sami víme jak těžké je si udělat představu o hodinkách z jednoho oficiálního renderu :)
Přejeme, ať nové hodinky dělají pouze radost!
- Siroky sortiment
- Znalosti personalu
Dobrý den, Tomáši,
děkujeme Vám za udělené doporučení, těší nás, že jste s námi spokojený a minimálně stejnou spokojenost přejeme také s novými hodinkami.
Za Helveti.cz - Darina Vokrojová -
- Absolutní spokojenost.Fajn jednání.
Mám od této firmy několik hodinek a jsem velice spokojený.
Reakce obchodu Helveti.cz
moc děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, doporučení a také to, že jste si pro nákup hodinek vybral opět právě nás. Vaší věrnosti si velmi vážíme.
Přejeme, ať nové hodinky přináší pouze radost.
- špičkový servis
- zajímavé akce (60% sleva)
- doručení druhý den
- popis hodinek na webu a doplňující info a odkazy
Už několikátý nákup v Helveti. Výborná zkušenost, dárky zdarma a nadstandardní servis. Není důvod kupovat hodinky jinde :)
Dobrý den, pane Šauere,
velký dík za Vaši věrnost a další provedený nákup, velmi si vážíme toho, že jste si nové hodinky vybral opět právě u nás.
K vybraným hodinkám mohu říci, že se jednalo opravdu o velmi zajímavou nabídku, proto přejeme, ať Vám přináší dlouhé roky radost a skvěle slouží.
- Komunikace
- Nadstandardní služby
Dobrý den, pane Kratino,
děkujeme za další provedený nákup. Jsme moc rádi, že jste byl i tentokrát s naším přístupem a vyřízením své objednávky spokojený. Velmi si vážíme toho, jak nás vnímáte.
Přejeme, ať Vám nové hodinky dělají dlouhou dobu radost!
Za Helveti.cz - Darina Vokrojová