U Helveti.cz jsem vždy maximálně spokojený, mají skvělý přístup k zákazníkovi a rychlou expedici i doručení.

Reakce obchodu Helveti.cz

i za toto hodnocení Vám moc děkujeme! :)
    Za Helveti.cz - Darina Vokrojová

Velká spokojenost jako vždy při nákupu u Helveti.cz, skvělý přístup k zákazníkovi, ochota, komunikace...

Reakce obchodu Helveti.cz

moc děkujeme za doporučení a také to, že jste si pro nákup vybral opět právě nás. Vaší věrnosti si velmi vážíme a uděláme co bude v našich silách pro to, abyste s námi byl i nadále spokojený.

Za Helveti.cz - Darina Vokrojová

• rychlé a spolehlivé dodání zboží

Reakce obchodu Helveti.cz

děkujeme Vám za provedený nákup a doporučení, jsme rádi, že jste byl s rychlostí dodání hodinek spokojený.
    Za Helveti.cz - Darina Vokrojová

• Naprostá spokojenost, krásná práce. Děkuji.

Dobrý den, pane Indro,

děkujeme Vám za udělení pěti hvězdiček a připojená slova, kterých si moc vážíme.
    Doufáme, že dárky přinesly radost.

• velký výběr
    • rychlost dodání
    • komunikace obchodu
    • přehlednost www stránek
    • recenze a testy
    • popisky u výrobků

Reakce obchodu Helveti.cz

ještě jednou děkujeme za provedenou objednávku, jsme moc rádi, že jste byl s prostředím našeho eshopu, způsobem komunikace a vyřízením své objednávky spokojený. Vašeho doporučení si velmi vážíme.
    Přejeme, ať Vám nové hodinky skvěle slouží!

• super rychlé odeslání

Hodinky krásné, rychlé zaslání.

Reakce obchodu Helveti.cz

Moc Vám děkujeme za provedený nákup a udělené doporučení. Máme radost, že hodinky splnily očekávání a líbí se :)

• Hodinkám rozumí
    • Svoje fotky

Nakoupil jem zde několikrát a pokaždé jsem byl velmi pokojen. Tentokrát mi hodinky nesedly, vracel jsem je a tady musím vypíchnout velmi pohodlné vrácení, skvělou komunikaci obchodu a rychlost vyřízení. Perfektní, takhle by to mělo vypadat, sem se vždy rád vrátím.

Reakce obchodu Helveti.cz

Michale, moc děkujeme za další provedenou objednávku. Mrzí nás, že to tentokrát nevyšlo, ale to se při výběru hodinek, bez předchozí možnosti vyzkoušení, může stát. Pokud bychom Vám mohli pomoci s najít hodinky dle Vašich požadavků a představ, stačí nás kontaktovat.
    Velmi si vážíme toho, jak nás vnímáte a jsme moc rádi, že jste byl i tentokrát s naším přístupem spokojený.

• výborná komunikace
    • velký výběr
    • rychlé dodání

Reakce obchodu Helveti.cz

Moc Vám děkujeme, že jste si pro nákup hodinek vybrala právě nás. Jsme rádi, že jste byla s celkovým zpracováním objednávky a rychlostí dodání hodinek spokojená.
    Přejeme, ať Vám hodinky přináší pouze radost.
    Za Helveti.cz - Darina Vokrojová

Firma HELVETI je špičkou ve svém oboru. Spolehlivost - ochota - profesionální jednání. Víc netřeba dodávat !!!

Dobrý den, pane Michálku,
    mockrát vám děkujeme za hodnocení. Ať se vám daří a hodinky dobře slouží.
    Zdraví, Jiří Štencek

• Rychlá komunikace i doručení
    • Žádná

Reakce obchodu Helveti.cz

mockrát vám děkujeme za hodnocení.
    Jsme rádi, že vše proběhlo hladce :)
    Ať se vám daří a hodinky dobře slouží.
    Za Helveti zdraví, Jiří Štencek

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

• výborná komunikace, detailnost produktu, cena, doprava

Vynikající zkušenost, moc děkuju. Těším se na další objednávku leo

Dobrý den, pane Podstanický,

my moc děkujeme Vám. Máme radost, že jste byl nejen s prostředím našeho eshopu, ale také zpracováním své objednávky a celkovým přístupem spokojený.
    Doufáme, že hodinky přinesly radost a budeme moc rádi, pokud se na nás při výběru hodinek opět obrátíte. Mimoto jsme Vám samozřejmě plně k dispozici také v případě dotazů a v rámci záručního a pozáručního servisu.
    Za Helveti.cz - Darina Vokrojová

• Ke každým hodinkám dárek!
    • Skuteční profíci
    • Mají hodináře na zkrácení tahu atd
    • Kdykoli poradí
    • Velký výběr značek

Top

Milo,

velký dík za Vaši věrnost a další provedený nákup, velmi si vážíme toho, že jste si nové hodinky vybral opět v našem obchodě. Všem zákazníkům se vždy snažíme být plně k dispozici, velmi nás proto těší, že Vaše spokojenost s naším obchodem trvá.
    Přejeme, ať Vám nové hodinky skvěle slouží.
    Za Helveti.cz - Darina Vokrojová

Výborná komunikace s pracovníky firmy, jejich ochota a zájem vyhovět jsou příkladné!

Dobrý den, pane Zachystale,

moc děkujeme za čas, který jste si našel pro ohodnocení našeho obchodu. Případným dotazům zákazníků jsme vždy otevření a snažíme se na ně co nejrychleji reagovat, jsme proto rádi, že jste byl s přístupem kolegů spokojený.
    Za Helveti.cz - Darina Vokrojová

• Nadšenci do hodinek, hodin a vše okolo nich.

Reakce obchodu Helveti.cz

Děkujeme Vám za udělení pěti hvězdiček. Hodinky nás opravdu baví a spokojenost zákazníka je pro nás velmi důležitá, ke každému se tak snažíme přistupovat individuálně a naším cílem je, aby u nás byl nákup hodinek a příslušenství vždy příjemným zážitkem.

• Profesionální přístup

Reakce obchodu Helveti.cz

Děkujeme Vám za čas, který jste si našel pro ohodnocení našeho obchodu a také za doporučení. Vaše spokojenost nás velmi těší.
    Přejeme, ať nové hodinky přináší pouze radost.

• Velky vyber hodinek skladem
    • prodejny v praze
    • go pay platebni brana moznost platit kartou nebo google pay
    • online a e-mail podpora
    • popis parametru a videa hodinek v e-shopu
    • doprava do druhyho dne
    • Nejsou nejlevnejsi. Ale vsechny oficialni obchody maj stejnou cenu lisi se jen kvalita sluzeb

Koupil sem si hodinky s inverznim displayem ktery sed ukazal uplne necitelny aspon pro me. pan a pani na prodejne mi je vymenily za jiny to musim ocenit
    Co je super je email podpora kde mi pomohli vybrat spravnej model hodinek a zodpovedeli moje otazky
    Proste profesionalni pristup jestli budu nekdy kupovat dalsi hodinky tak jedine u nich

Reakce obchodu Helveti.cz

v první řadě bychom Vám chtěli poděkovat za doporučení a obsáhlé hodnocení. Protože víme, že výběr hodinek ze stránek eshopu bez možnosti vyzkoušení nemusí na první pokus dopadnout, není problém u nás nevyhovující hodinky vyměnit, vrátit, a to v rámci až 90 dní. Jediné, co požadujeme, aby byly hodinky nenošené a nepoškozené.
    Zákazníkům zároveň s výběrem hodinek vždy rádi pomůžeme a jsme rádi, že jsme mohli pomoci i Vám a společně se nám podařilo najít ty správné hodinky.
    Co se týká cen, jak jste správně uvedl, jsme oficiálním prodejcem značek, a proto máme ceny shodné s dalšími autorizovanými prodejci, nižší ceny lze nalézt většinou pouze u šedého dovozu.

Ještě jednou děkujeme za nákup a přejeme, ať Vám hodinky skvěle slouží!

Za Helveti.cz - Darina Vokrojová

Spokojenost jako při každém nákupu v tomto e-shopu, není co dodat.

Reakce obchodu Helveti.cz

moc děkujeme za doporučení. Vážíme si toho, že jste se při nákupu obrátil opět právě nás a máme velkou radost, že jste s námi byl spokojený.

• Rychle jednání, rychlé doručení, vše OK

Reakce obchodu Helveti.cz

moc děkujeme za provedený nákup a čas, který jste si našel k ohodnocení našeho obchodu. Jsme rádi, že jste byl s celým objednávkovým procesem spokojený a minimálně stejnou spokojenost přejeme také s novými hodinkami :)

Top

Reakce obchodu Helveti.cz

děkujeme Vám za udělení sta procent. Jsme rádi, že jste s nákupem v našem obchodě spokojený. Přejeme, ať nové hodinky přináší dlouhé roky radost.