- velmi rychlé doručení
Reakce obchodu FunBaby
Hezký den, Jano, děkujeme Vám za zpětnou vazbu a milé hodnocení. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Děkujeme Vám za objednávku.
Rychle vyřízení
Reakce obchodu FunBaby
Hezký den, Marie, děkujeme Vám za milé hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Děkujeme Vám za objednávku.
Tým FunBaby.cz -
Skvělá komunikace, bleskové dodání.
Reakce obchodu FunBaby
Pěkný den, Hanko, děkujeme Vám za milou recenzi a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Děkujeme Vám za objednávku.
Reakce obchodu FunBaby
Hezký den, děkujeme Vám za milou recenzi a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojený. Děkujeme Vám za objednávku.
- Spolehlivý obchod, rychlost
Reakce obchodu FunBaby
Hezký den, Petře, děkujeme Vám za milou recenzi a hodnocení. Jsme rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojený. Děkujeme Vám za objednávku.
- kamenné prodejny
- osobní vyzvednutí
- vyzkoušení
- pomoc a rada od personálu
Reakce obchodu FunBaby
Pěkný den, Ivo, děkujeme Vám za milou recenzi a hodnocení. Jsme rádi, že jste byl s nákupem na funbaby.cz spokojený. Děkujeme Vám za objednávku.
Reakce obchodu FunBaby
Pěkný den, děkujeme Vám za hezkou recenzi a hodnocení. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Děkujeme Vám za objednávku.
Rychlé, vše v pořádku. Doporučuji
Reakce obchodu FunBaby
Hezký den, děkujeme Vám za pěknou recenzi a hodnocení. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Děkujeme Vám za objednávku.
- Rychlé doručení
- široký výběr sortimentu
Pořizovaly jsme kočárek zopa Move cross 2 a musím říct , kočárek přišel velice rychle a hlavně naprosto v pořádku
Skvělá koupěReakce obchodu FunBaby
Hezký den, Májo, děkujeme Vám za milou recenzi a hodnocení. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Děkujeme Vám za objednávku.
Tým FunBaby.cz -
Vše proběhlo bez problémů a rychle.
Reakce obchodu FunBaby
Pěkný den, děkujeme Vám za hezké hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojený. Děkujeme Vám za objednávku.
- Rychlé doručení
- Přehledný e-shop
Rychlé doručení
Reakce obchodu FunBaby
Hezký den, Moniko, děkujeme Vám za pěkné hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Děkujeme Vám za objednávku.
rychlé a ochotné jednaní
Reakce obchodu FunBaby
Hezký den, Martino, děkujeme Vám za zpětnou vazbu a hodnocení. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Děkujeme Vám za objednávku.
- Vše naprosto v pořádku
- Žádná nevýhoda
Vše v pořádku, rychlé odeslání.
Reakce obchodu FunBaby
Hezký den, Veroniko, děkujeme Vám za milou recenzi a hodnocení. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Děkujeme Vám za objednávku.
Kolektiv FunBaby.cz -
Nemeli sice nabizenou barvu, ale rychle jsme emailem vyresili zmenu objednavky.
Reakce obchodu FunBaby
Hezký den, Evo, děkujeme Vám za pěkné hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Děkujeme Vám za objednávku.
Kolektiv FunBaby.cz -
- Přehledný a bohatý e-shop, rychlé vyřízení objednávky
- Zboží skladem je opravdu skladem.
Reakce obchodu FunBaby
Pěkný den, Lucie, děkujeme Vám za milou recenzi a hodnocení. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Děkujeme Vám za objednávku.
- Poloha obchodu
- Ceny produktů
Reakce obchodu FunBaby
Hezký den, Tomáši, děkujeme Vám pěknou recenzi a hodnocení. Jsme rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojený. Děkujeme Vám za objednávku.
Skvela komunikace a vstricnost
Reakce obchodu FunBaby
Hezký den, Kristýno, děkujeme Vám za milou recenzi a hodnocení. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Děkujeme Vám za objednávku.
Kolektiv FunBaby.cz -
- Spokojenost vše v pohodě doporučuji .
Reakce obchodu FunBaby
Hezký den, Mišel, děkujeme Vám za pěkné hodnocení a doporučení. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Děkujeme Vám za objednávku.
Kolektiv FunBaby.cz -
Rychlost a kvalita, která je udávaná.
Reakce obchodu FunBaby
Hezký den, děkujeme Vám za pěkné hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Děkujeme Vám za objednávku.
- rychlost dodání
Jednoznačně rychlost dodání - zboží skladem, ve středu odpoledne objednáno, v pátek dopoledne dodáno PPL...
Reakce obchodu FunBaby
Dobrý den, Jiří, děkujeme Vám za pěkné hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojený. Děkujeme Vám za objednávku.
Kolektiv FunBaby.cz