- pěkné zboží za přijatelnou cenu
- rychlé dodání
Reakce obchodu FunBaby
Pěkný den, Evi, děkujeme Vám za hezké hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Dekujeme Vám za objednávku.
- velký výběr
- hezké stránky
Reakce obchodu FunBaby
Hezký den, Ondřeji, děkujeme Vám za pěkné hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byl s nákupem ve FunBaby spokojený. Děkujeme Vám objednávku.
Tým FunBaby.cz -
I přes komplikace s naskladněním zboží ze strany dodavatele byl obchod velmi vstřícný a milý Celkově skvělá komunikace.
Kvalitní zboží.
Rychlé dodání (po naskladnění).Reakce obchodu FunBaby
Hezký den, Katko, děkujeme Vám za milou recenzi a krásné hodnocení. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Děkujeme Vám za objednávku.
Vše OK
Reakce obchodu FunBaby
Hezký den, Andreo, děkujeme Vám za pěkné hodnocení. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Děkujeme Vám za objednávku.
Tým FunBaby.cz -
- Potrebovala jsem sedacku rychle, zavolala jsem do obchodu, udelala rano objednavku a uz druhy den mi ji PPL vezlo. Velka spokojenost
Reakce obchodu FunBaby
Pěkný den, Lucie, děkujeme Vám za hezkou recenzi a milou zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Děkujeme Vám za objednávku.
Tým FunBaby.cz -
Doporučuji, nákup proběhl bez jakýkoliv problémů.
Reakce obchodu FunBaby
Pěkný den, Lukáši, děkujeme Vám za milou zpětnou vazbu a hodnocení. Jsme rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojený. Děkujeme Vám za objednávku.
Tým FunBaby.cz -
Prima zkusenost, vzdy poradi, pokud jsme resili nejake opravy, tak vse probihalo hladce. Tentokrat jsem prvne zkousela objednat online, zbozi dorazi rychle.
Reakce obchodu FunBaby
Hezký den, Petro, děkujeme Vám za pěkné hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Děkujeme Vám za objednávku.
- Široký výběr
- Nejlepší cena na trhu
Reakce obchodu FunBaby
Pěkný den, Kamilo, děkujeme Vám za milou recenzi a hodnocení. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Děkujeme Vám za objednávku.
Vše v pořádku
Reakce obchodu FunBaby
Hezký den, Mini, děkujeme Vám za milé hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Děkujeme Vám za objednávku,
- Pěkný sortiment
- Ochota a rychlé vyřízení
- Poradenství
Reakce obchodu FunBaby
Pěkný den, Ninuško, děkujeme Vám za milou recenzi a zpětnou vazbu. Jsem rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Děkujeme Vám za objednávku.
- Velký výběr
- Rychlé vyřízení objednávky
- Dobrá komunikace obchodu
Reakce obchodu FunBaby
Pěkný den, Nelo, děkujeme Vám za krásné hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Děkujeme Vám za objednávku.
Tým FunBaby.cz -
- Výborná komunikace se zákazníkem, opravdu mile překvapili
Reakce obchodu FunBaby
Pěkný den, Rosťo, děkujeme Vám za milou recenzi a hodnocení. Jsme rády, že jste byl s nákupem u nás spokojený. Děkujeme Vám za objednávku.
- Velký výběr zboží
- Milá komunikace
Reakce obchodu FunBaby
Pěkný den, Nelo, děkujeme Vám za hodnocení a milou zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byla s nákupem na FunBaby spokojená. Děkujeme Vám za objednávku.
Tým FunBaby.cz -
Velký výběr, skvělý personál:)
Reakce obchodu FunBaby
Pěkný den, Lindo, děkujeme Vám za krásné hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás ve FunBaby spokojená. Děkujeme Vám za objednávku.
Tým FunBaby.cz -
- cena a umístění obchodu
Reakce obchodu FunBaby
Hezký den, Veroniko, děkujeme Vám za pěkné hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás ve FunBaby spokojená. Děkujeme Vám za objednávku.
Tým FunBaby.cz -
Vstřícná obsluha. Vše v pořádku.
Reakce obchodu FunBaby
Hezký den, Davide, děkujeme Vám milou recenzi a hodnocení. Jsme rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojený. Děkujeme Vám za objednávku.
Tým FunBaby.cz -
Výborná komunikace. Ve všem vyšli vstříc.
Na prodejně v Ostravě parádní slečna, která vše do detailu popsala a vysvětlila.Reakce obchodu FunBaby
Hezký den, Niko, děkujeme Vám za pěknou recenzi a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byla s nákupem ve FunBaby spokojená. Děkujeme Vám za objednávku.
Tým FunBaby -
- veľký vyber
- rýchle doručenie
- spoľahlivosť
- dobre ceny
S nákupom som bola veľmi spokojná a doporučujem
Reakce obchodu FunBaby
Pěkný den, Ivano, děkujeme Vám za milou zpětnou vazbu a hodnocení. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Děkujeme Vám za objednávku.
Tým FunBaby.cz -
Všechno v pořádku. Rychlé dodání, přijatelná cena.
Reakce obchodu FunBaby
Pěkný den, Veroniko, děkujeme Vám za hezkou zpětnou vazbu a hodnocení. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Děkujeme Vám za objednávku.
- Rychlost odeslání
Reakce obchodu FunBaby
Hezký den, Nicole, děkujeme Vám za pěkné hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Děkujeme Vám za objednávku.
Tým FunBaby.cz