- Široký výběr věcí na miminko
- Rychlost,cena výrobku
Můj první nákup v Funbaby. Bezpeční nákup, dostatečné informace o objednávce. Těším se na doručení.
- Perfektní. Rychlé vyřízení objednávky.
Reakce obchodu FunBaby
Hezký den, Jaroslave, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou a vazbu. Jsme rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojený. Děkujeme Vám za objednávku.
Tým FunBaby.cz -
- Všechno proběhlo v pohodě a rychle
Reakce obchodu FunBaby
Hezký den, Vendulko, děkujeme Vám pěkné hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Děkujeme Vám za objednávku.
Tým FunBaby.cz -
Koupila jsem to pro vnučku k narozeninám určitě bude mít radost s skládající hradu
Reakce obchodu FunBaby
Pěkný den, Ireno, děkujeme Vám za milé hodnocení. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Ať se vnučce dárek líbí. Děkujeme Vám za objednávku.
- Velký výběr
- Osobní přístup
Reakce obchodu FunBaby
Hezký den, Stando, děkujeme Vám za pěkné hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojený. Děkujeme Vám za objednávku.
- Pěkné zboží
- Doručení hned druhý den po objednání
- Přehledný e-shop
Za mě nákup na 1*. Určitě tu nakoupím znovu :)
Reakce obchodu FunBaby
Pěkný den, Ivet, děkujeme Vám za milou zpětnou vazbu a hodnocení. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Děkujeme Vám za objednávku a těšíme se příště!
- Nejlepší tříkolka miluju ji
Reakce obchodu FunBaby
Pěkný den, Niki, děkujeme Vám za hezkou zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Děkujeme Vám za objednávku.
- rychlé vyřízení objednávky
Reakce obchodu FunBaby
Hezký den, Mirko, děkujeme Vám za pěkné hodnocení a zpětnou vazbu. Jsem rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Děkujeme Vám za objednávku.
- Super cena
Reakce obchodu FunBaby
Pěkný den, Veroniko, děkujeme Vám za hezkou recenzi a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Děkujeme Vám za objednávku.
Tým FunBaby.cz -
Veliká spokojenost a zboží je super až nad moje očekávání
Reakce obchodu FunBaby
Pěkný den, Martino, děkujeme Vám za milou recenzi a hodnocení. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Děkujeme Vám za objednávku.
Spokojenost
Reakce obchodu FunBaby
Hezký den, Michaelo, děkujeme Vám za milé hodnocení a zpětnou vazbu. Jsem rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Děkujeme Vám za objednávku.
- Velký výběr
- Pěkná akční cena
- Zabalení (viz níže)
Když jsem doma autosedačku vybaloval, ta nejpoctivěji přelepená hrana krabice byla rozmáčená, mokrá. Při převzetí to nebylo vidět. Jestli to vzniklo až během přepravy, to nedokážu říct. Naštěstí byla autosedačka ještě chráněná plastovým pytlem, takže jí nic nebylo.
Reakce obchodu FunBaby
Pěkný den, Jane, děkujeme Vám za milé hodnocení a zpětnou vazbu. Za potíže s promáčeným kartonem autosedačky se Vám moc omlouváme. Muselo to být způsobeno přepravcem při přepravě nebo v ParcelShopu. Kdyby jste měl jakékoliv podezření, že se sedačkou nebude něco v pořádku, tak prosím kontaktujte naši infolinku a my Vám autosedačku samozřejmě rádi vyměníme. Děkujeme Vám za objednávku a ještě jednou se omlouváme za způsobené potíže.
Tým FunBaby.cz -
- Rychlost doruceni, cena. Sleva pri prvnim nakupu.
Reakce obchodu FunBaby
Pěkný den, Luboši, děkujeme Vám za hezké hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojený. Děkujeme Vám za objednávku.
Tým FunBaby.cz -
- Velký obchod, hodně značek na porovnání a různé cenové rozmezí
Reakce obchodu FunBaby
Pěkný den, Korni, děkujeme Vám za hezké hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Děkujeme Vám za objednávku.
Tým FunBaby.cz -
Vše v naprostém pořádku. Velmi rychlé doručení. Objednala jsem v pátek večer, hned v pondělí odesláno a v úterý jsem si balíček vyzvedla. Moc děkuji a doporučuji. :-)
Reakce obchodu FunBaby
Hezký den, Jarmilo, děkujeme Vám za pěkné hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Děkujeme Vám za objednávku.
Tým FunBaby.cz -
Velký výběr produktů, ale hlavně jako jediný e-shop reagovali na můj dotaz a ještě k tomu rychle. Poradili mi ohledně kompatibility podvozku ke staršímu typu kočárku.
Reakce obchodu FunBaby
Pěkný den, Soňo, děkujeme Vám za hodnocení a milou zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Děkujeme Vám za objednávku.
- Rýchle doručenie
- drahé poštovné na Slovensko
Reakce obchodu FunBaby
Hezký den, Jaroslavo, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byla spokojená s rychlostí doručení objednaného zboží. Děkujeme Vám za objednávku.
Tým FunBaby.cz -
Rychlé vyřízení objednávka přišla do dvou dnů od objednání za mě maximální spokojenost.
Reakce obchodu FunBaby
Pěkný den, Michaelo, děkujeme Vám za hezkou recenzi a hodnocení. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Děkujeme Vám za objednávku.
Tým FunBaby.cz