Extra rychlé doručení :-)

Reakce obchodu FunBaby

Pěkný den, Michaelo, děkujeme Vám milé hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Děkujeme Vám za objednávku.

• Vše proběhlo v pořádku

Reakce obchodu FunBaby

Pěkný den, Lenko, děkujeme Vám za hezké hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Děkujeme Vám za objednávku.
    Kolektiv FunBaby.cz

Vše rychle vyřízené a objednávka dorazila

Reakce obchodu FunBaby

Hezký den, Lenko, děkujeme Vám za pěkné hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Děkujeme Vám za objednávku.

• Rychlost
    • Komunikace

Hezký den, Šárko,

• Jistota

Dobrý den, Miloslave,
    děkujeme Vám za pěkné hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojený. Děkujeme Vám za objednávku.

• Cena
    • Rychlost dodání
    • Doprava zdarma

Hezký den, Zuzko,
    Kolektiv FunBaby.cz

• Mozete si naplanovat vyzdvihnutie podla terminu porodu, odlozia vam tovar na sklade

Dobrý den, Andreji,

• Rychlost, dobrá komunikace

Pěkný den, Soňo,

• Výběr zboží
    • Akční cena
    • Doprava zdarma

Reakce obchodu FunBaby

Dobrý den, Ondřeji, děkujeme Vám za hezkou recenzi a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojený.
    Děkujeme Vám za objednávku.
    Kolektiv FunBaby.cz

• Rychlé jednání a doručení, nemám co vytknout

Reakce obchodu FunBaby

Hezký den, Dášo, děkujeme Vám za pěknou recenzi a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená.

• Velký výběr
    • Příznivé ceny
    • Zboží skladem, rychlé vyřízení objednávky
    • Žádné

Reakce obchodu FunBaby

Hezký den, Dano, děkujeme Vám za milou recenzi a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená.
    Kolektiv FunBaby.cz

• Naprostá spokojenost, rychlé dodání.

Reakce obchodu FunBaby

Pěkný den, Pavlo, děkujeme Vám za hezkou recenzi a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená.
    Kolektiv FunBaby.cz

Dodani a komunikace fajn, jen se zbozim nejsme zcela spokojeni. Fusak je krasny a teply, ale zipy drhnou, spatne se s nimi pracuje, jsme zklamani.

Reakce obchodu FunBaby

Pěkný den, Dagmar, děkujeme Vám za hezkou zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Mrzí nás, že máte se zipy na fusaku problémy. Fusak nám samozřejmě můžete vrátit 14 dní od doručení zpět. Kontaktuje prosím naši zákaznickou linku na e-mailové adrese [email protected] a kolegyně se s Vámi domluví na podrobnostech.

• Velmi příjemny personál na pobočce v Brně
    • Přehledný eshop
    • Široký výběr zboží
    • Cena produktů

Reakce obchodu FunBaby

Hezký den, Zuzano, děkujeme Vám za pěkné hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Děkujeme Vám za nákup.

• Krásné zboží
    • Velký výběr
    • Rychlé dodání
    • Originální značky

Reakce obchodu FunBaby

Pěkný den, Lindo, děkujeme Vám pěkně za hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Děkujeme Vám za nákup.

• rychlost dodání
    • široká nabídka sortimentu
    • komunikace obchodu
    • dobře zařízená prodejna včetně parkovacích míst
    • na slevy občas neupozorní včas, ale až když akce vyprší

Reakce obchodu FunBaby

Hezký den, Terezo, děkujeme Vám za pěkné hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená a věříme, že příští slevy vychytáme společně včas. Děkujeme Vám za nákup.

• Rychlé doručení
    • Spokojenosti s produktem
    • Přehledný e-shop

Mohu doporučit.

Reakce obchodu FunBaby

Hezký den, Evo, děkujeme Vám za pěkné hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Děkujeme Vám za nákup.
    Kolektiv FunBaby.cz

Zboží přišlo kvalitní, včas, pěkně zabalené. Super služby.

Reakce obchodu FunBaby

Hezký den, Jitko, děkujeme Vám za pěkné hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Děkujeme Vám za nákup.

• Vstřícnost
    • Komunikace
    • Akční ceny
    • Velmi rychlé dodání

Reakce obchodu FunBaby

Hezký den, Simono, děkujeme Vám za pěkné hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Děkujeme Vám za nákup.
    Kolektiv FunBaby.cz

• jiz druha autosedacka a vse perfektni

Reakce obchodu FunBaby

Pěkný den, Kateřino, děkujeme Vám pěkně za hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Děkujeme Vám za nákup.