- dlouhá doručovací doba, čekám týden za zásilku
Po týdnu od objednávky zboží zatím nedorazilo.
- Objednala jsem a zaplatila zboží online v neděli odpoledne. Uběhlo 7 dní a zboží nebylo stále doručeno.
- Nikde si nemohu ověřit aktuální stav o objednávky. Neni kam zavolat. Na webu jsou pouze dostupné nfo typu FAQ. To mě fakt nepomůže.
Objednávat zde již nebudu.
Zboží objednáno a zaplaceno 13.4 .2023 a dosud nedodáno.
Zásilku jsem musel určovat a nakonec mi přišlo něco jiného než jsem si objednal!
Dlouhá doba doručení, slušná cena
- Velmi pomalá expedice
- Obchod nekomunikuje
Objednala jsem si zde již podruhé, avšak omylem. Doba expedice rozhodně nebyla zmiňovaných 72 hodin, ale skoro TÝDEN. Bez omluvy, bez reakce na můj dotaz ohledně stavu objednávky. Není to zde poprvé. Již zde objednávat nebudu, ceny sice o trochu nižší, ale konkurence odesílá do druhého dne. Objednávala jsem, jelikož nám došlo žrádlo pro psa. Díky této šílené čekací době jsem stejně musela koupit jiné žrádlo.
Objednávka mi přišla ve dvou krabicích, kde na každé byla cena celé objednávky takže mi to bylo naúčtované dvakrát. Ozvala jsem se hned, řekli mi, že mám počkat na další kroky ale žádné nepřišly.
Dlouhá dodací lhůta , zboží zatím nedorazilo, proto špatně hodnocení
Zboží jsem objednal 31.3.2023
Dnes je 10.42023 -
- Klamava reklama, nedostala jsem vsechno zbozi, ktere jsem si objednala. Dreamis dreamises se syrem 0.06 kg chybel.
- Zboží doručeno za týden.
- spolupracují s DPD, největšími gaunery mezi dopravci
- Změnte dopravce !!! Využíváte DPD a to je strašná tragedie a člověk opravdu nemá náladu ani čas pátrat a jezdit na místa kde má být balík a není tam. Opakovaná špatná zkušenost. Již si od vás nic neobjednám - důvod je jasný - dopravce DPD.
Velmi dlouha doba doruceni
s obchodem beru druhý odběr a teď v únoru 2023 katastrofální zkušenost, jediné co pochválit je nižší cena, ale k čemu to je, když jsem zboží objednal 15.2.2023 a dnes je 28.2.2023 a zboží dosud po 13 dnech nedorazilo!!!!
1, první problém - při objednávce se mi nevzala / neproběhla platba kartou a tím se ztratil / nemám k dispozici variabilní symbol a číslo účtu. Pokoušel jsem se na chatu a emailem vyžádat VS a účet, ale nikdo dva dny na několik pokusů neodpověděl. Telefon na firmu je ukryt malým 3mm písmem, tak aby nešel dohledat. Prostě žádný zájem.
2, Dne 23.2. mi došel email stav vaší objednávky 315673 byl změněn na odesláno, POZOR to je po 8 dnech od objednání!!!
3, Dnes je 28.2. a ještě NIC nedošlo. To je 13 dnů od objdnání a 5 dnů od zprávy, že bylo odesláno.
Myslím, že zvířata dříve umřou, než dostanou granule.
Obchod by neměl účtovat žádné peníze, pokud nedokáže doručit.
Počítejte s velkou prodlevou a že se nic nedomůžete.
Milan -
- objednáno 10.2.2023 a stále čekám.Přitom po tel. rozhovoru zboží na skladě
Po objednávce mi bylo mailem sděleno, že granule nemají a že mi vrátí peníze. A když jsem se podívala znovu na web tak je měli, ale asi o 300,- Kč dražší. Co na to říct. Asi jen, že zisk je zisk.
- Nebylo doručeno už zboží nechci. Čekat na doručení že si dlouho v dnešní době je katastrofa
Pytel s granulemi nebyl originálně ukončen (nechal jsem si to potvrdit přímo u výrobce granulí). Tím pádem může být v pytli prakticky cokoli. Obchod stále odmítá vyjádření výrobce uznat a nesmyslně chce posílat další fotografie, namísto toho aby řešili, kde se tato manipulace děje. Pokud někdo nekupuje nejlevnější granule, pak je úplně logické, že chce mít jistotu o obsahu...
Reakce obchodu Fera24.cz
Děkujeme za recenzi a jednostranný popis situace.
Fotku jsme po Vás žádali, abychom urychlili řešení situace. Abychom mohli situaci pohotově vyřešit , je třeba nám zaslat důkaz. Bez Vaší kooperace nemůžeme situaci řešit rychle. Vy jste nám poslal rozmazanou fotku, ze které není nic patrné.
Nevíme jakou fotku jste poslal za fotografie výrobci, každopádně naše procesy vyžadují pro zrychlené řešení zřetelnou fotku, kterou jste nám bohužel nedodal. Dostal jste od nás nabídku na rychlé a obvyklé řešení. Nabídku na rychlé řešení jste nevyužil.
S přáním krásného dne,
Martin Olšar