Zboží bylo doručeno ve špatném stavu. Z pelíšku se sypala vycpávka a bylo na několika mistech poškozeno.

• Ceny
    • Zbozi chodi nedostatecne zabaleno
    • Neprofesionalni reseni reklamaci
    • Velmi spatna komunikace

Pytel granuli posilaji pouze obaleny pruhlednou folii, coz by samo o sobe asi nevadilo, drive to nebyl problem, ale posledni zasilky dorazili poskozene pod touto folii, obchod na fotografie reagoval pouze tim, ze za to může dopravce a ze jsem si to mela zkontrolovat, poslal poukaz na 100 korun coz je uplne smesne, upozornila jsem je, ze jejich folie byla v poradku (to uz ale nebylo realne vyfotit), dopravce tedy odevzdal presne to, co u nich prevzal, diry na granulich navic byli velmi symetricke, na to obchod uz nereagoval. Pro me po letech prestali byt spolehlivym obchodem a jiz neobjednam nikdy nic.

• Co mám hodnotit? 14 dní čekám na objednávku, až po mé urgenci zjistili, že objednávka není vyřízena, neboť zboží není skladem. Proč je tedy v nabídce? Přestaňte mě obtěžovat dotazníkem a raději dodejte zboží.

Mají tam zřejmě chaos. Reagovali až po mé urgenci na nedodání zboží.

Po tydnu od objednani zbozi nikde. Po telefonickem dotazu zjistili, ze se platba nesparovala. Den trvalo nez zjistili, ze je zbozi opravdu zaplaceno a po dalsich 2 urgencich zbozi laskave odeslali. Jeste slibili slevu, ktera ani po dalsim tydnu neprisla. Opravdu nedoporucuji.

Po týdnu mi bylo sděleno, že obchod mou objednávku ruší. Jednání obchodu je krajně neseriozní, museli jsme narychlo učinit náhradní
    opatření, abychom mohli nakrmit psa. Rozhodně si u tohoto obchodu
    již nikdy nic neobjednám. Doufám, že nám vrátí peníze.

• dlouhá doba doručení

do dnes tovar nedosiel, objednavku z 15.8.2024 zrusili 4.9.2024, aj napriek tomu, ze platbu prijali a odoslanie tovaru potvrdili

Čas zaslání a dopravy byl o dost opožděn oproti nabídce na webu. Naštěstí nás ohledně granulí zachránil web: spokojený pes. Byla jsem velmi zklamaná, počítala jsem s tím, že granule přijdou včas, ponechala jsem rezervu 4 dny a i tak byl balík doručen za více než 7 dní. Což bych pochopila, jsou prázdniny, ale v tu chvíli bych neslibovala datum doručení na dřívější termín.

• Dodací lhůta vůbec neodpovídá. Žádná komunikace nic. Kdyby napsali jen mail, že se doručení prodlouží, ale to ne. Až po mém volání se to pohlo. Dříve jsem byla spokojená, nevím co se teď děje

• Ceny
    • Už týden čekám na zásilku a stále nebyla odeslána, nakoupila jsem zde naposledy.

Pokud pospícháte na zboží, tak doporučuji nakoupit jinde.

• zboží bez omluvy nedorazilo

• Zajimavy vyber a ceny
    • Pomale pracovani. Prisel email, ze objednavka zpracovava hned po objednani, ale k faktickemu zpracovani doslo az o 2 dny pozdeji. Dorucovano 4. den a to jsme platili pres branu, tak meli penize ihned. Kdyz se nic nedelo a nebylo se mozne dovolat, tak jsme se nawebu proklikali k informaci, ze bezne expeduji za 72 hodin. V dnesni dobe nic moc. Pro nas zklamani a dalsi objednavky budou jinde. Objednavka byla za cca 5.000 Kc - objednavali jsme granule pro 8 stenat, ktere jsme chteli vybavit na cestu k novym majitelum - informaci o tomto jsme psali do obkednavky - asi to nikdo necetl.

Pomala expedice

Objednal jsem původní verzi krmiva Royal canin maxi adult ( dle obrázku s německým ovčákem-boční pohled) tradičně již 20 let vyzkoušené. Bohužel mi přišla již nová "vylepšená" verze Royal canin maxi adult ( dle obrázku s německým ovčákem a písmenem "L"). Tyto granule mají mírně odlišné složení, některé přísady chybí, obsah některých vitamínů je nižší a hlavně naši psi je po letech spokojenosti, kdy se těšili na dávku granulí odmítají.
    Bohužel nám nezbývá než hledat jiný druh krmiva.

• Balík došel poškozen, krabičky s pískem uvnitř byly výrazně zdeformované, prasklé... přibližně polovina písku byla vysypaná v balíku, který byl navíc děravý.

Objednávku mi dopravce svévolně doručuje jinam, než jsem požadoval.

• Od 19.6.24, kdy byla objednávka zadána, žádná reakce eshopu. Na webu žádný emailový kontakt, žádný telefonní kontakt, pouze kontaktní formulář, na který nikdo nereaguje (psala jsem 24. a 25.6.24). Týden bez jakékoliv informace k objednávce a pes je bez granulí. Raději si pár korun připlatit a mít objednané zboží včas, popř. alespoň mít aktuální informaci o zdržení objednávky. Tady opravdu už objednávat nebudu.

Zboží přišlo poškozené - špatně zabalené, roztržený pytel s krmením.

• Zboží došlo v poškozeném obalu - proříznutý pytel od granulí.

Pytel s dietními granulemi pro psa byl poškozený (proříznutý). Bohužel jsem to zjistil až při jeho otevření. Na vadu jsem nebyl upozorněn. Dodávka trvala týden, ačkoli jsem byl informován, že zboží je ihned expedováno.

Reakce obchodu Fera24.cz

Omlouvám se za komplikace s objednávkou. Pokud jste obdržel poškozené zboží, je třeba nám to dát vědět na email [email protected] a my Vám rádi pomůžeme s řešením tohoto problému.

S přáním krásného dne,
    Martin Olšar