• Extrémně dlouhá doba doručení
    • Místo 24kg pytlů přišly pytle o váze 22kg

Zboží objednáno i zaplaceno před tydnem,které stále nedorazilo, ze strany obchodu žádná komunikace

• V objednávce chybělo zboží a obchod absolutně nekomunikuje. Nikdy více bych neobjednal.

Reakce obchodu Fera24.cz

Velice nás mrzí komplikace s objednávkou.

Vaší žádost jsme na základě telefonického rozhovoru ihned začali řešit, dovolím si tedy nesouhlasit s zmíněnou nekomunikací z naší strany. Jelikož musíme situace pečlivě zkontrolovat, bohužel to nedokážeme v tomto případě vyřešit obratem v průběhu telefonu. Následně Vás budeme kontaktovat s řešením situace.

Děkuji za pochopení.

S přáním krásného dne,
    Martin Olšar

• Balíček (chumel freshfolie) neobsahoval to co měl

Reakce obchodu Fera24.cz

Pokud Váš balík neobsahoval to, co měl, tak nás prosím kontaktujte na email [email protected]. Rádi to s Vámi vyřešíme.

S přáním krásného dne,
    Martin Olšar

• Nízké ceny
    • mám pocit, že tento eshop provozuje Pat a Mat, absolutní chaos a neschopnost. Nejdříve nebyli schopni nalézt platbu a žádali o potvrzení odeslání platby ( to obdrželi) pak přišel email, že už ji nalezli. A za pár hodin email, že produkt není skladem i když na eshopu byl veden skladem a žádali ať pošlu číslo účtu kam vrátí rozdíl v ceně objednávky. Jak zajímavé, že hodinu předtím dohledali mou platbu kde museli vidět i číslo účtu. Zažádala jsem o storno celé objednávky a vrácení peněz. Ještě předtím však stihli zboží odeslat. Aniž by čekali na mé potvrzení zda o to mám ještě po jejich neschopnosti zájem. Naprosto otřesná neschopnost celého eshopu kdy 20. 9 odešlete platbu a 27.9 Vám ji s velkou pompou odešlou nekompletní. Takže už je to týden a nemám ani peníze ani produkt. Už nikdy víc. Za roky kdy nakupuji na eshopech jsem ještě nenarazila na tak neschopný a nekvalitní obchod jako je tento. Často jsem objednávala z Polska a zboží jsem měla do dvou dnů doma. Tady objednáváte a po týdnu Vám někdo odešle nekompletní objednávku. Takže gratuluji takto se získávají zákazníci, jen tak dál.
    • takže mínusy:
    • - totální chaos (neví, že přijali platbu..a ne žádný symbol Vám nepomůže, i tak to nenajdou a nespárují)
    • - neodpovídající zboží označeno jako skladem
    • - komunikace značně špatná
    • -dlouhá doba dodání
    • Za mě už nikdy více. nejhorší eshop v ČR...teď musím sehnat jídlo pro psy na veterinární dietě jinde, protože po týdnu čekání s jejich neschopností jsem to raději zrušila. Bůhví co by mi pak ještě přišlo za zboží.

Dlouhá doba od objednání do expedice.

• Levnější než konkurence.
    • Dovoz zdarma.
    • Dodání granulí pro psa trvalo 9 dnů, u jiných dodavatelů nejvýše do dvou dnů, musela jsem v mezičase koupit granule u jiného prodejce.

Pro nákup granulí nevhodný, u jiného zboží možná více než týdenní doba dodání nemusí až tak vadit.

V žádném případě nic neobjednavat ! Zboží nikde peníze nikde.

Objednával jsem zboží skladem ve středu 13.9. Do 19.9 obchod bez reakce, po telefonické urgenci zboží předáno 20.9. přepravci... Údaj u zboží, že zboží odesíláte do 72 hodin si prosím odstraňte, klamete tímto zakazníky... Díky Novosád

Objednávala jsem speciální veterinární krmivo pro psa po operaci. Obchod nedodržel dodací lhůtu, odeslání do 72 hodin, ale objednávku odeslali po 8mi dnech. Ikdyž jsem jí čtvrtý den zrušila a krmivo objednala jinde, nakonec po 9ti dnech balík přišel. Dokonce i peníze mi vrátili dřív než to stihlo dorazit.

Žádná komunikace, dodání nevím, protože po 8 dnech čekání, jsem to zrušila....

• Dlouhá doba dodání zboží

• Bohužel žádná
    • Komunikace na bodě mrazu
    • Ani po 10 dnech od objednání nemám objednávku doručenou
    • Výmluvy o době odeslání (mají garanci 72h, ale to ani omylem)
    • Rozhodně nedoporučuji

Za mě celkově katastrofa. Nechápu, jak mohou poslat dotazník na spokojenost, když objednané zboží ještě neodeslali!!!

Po zaplacení zboží objednávka zrušena ze strany obchodu údajně kvůli nepřipsání částky na jejich účet. Objednávka znovu uhrazena. Slíbili vrácení první platby na účet. Zatím nemáme ani zboží ani slíbené peníze.

Dlouhá dodací lhůta překračující týden

• dlouhá dodací doba, déle než se uvádí u výrobku

Mám 7 dní zaplacené zboží, které mi nedošlo a obchod nijak nekomunikuje. Zde bych si již nic nekoupila.

• Dlouhá doba doručení, už nikdy zboží neobjednám

Komunikace E-mailem dobrá, avšak paní Pospíšilová neví co do E-mailu píše.
    Zmatečné jednání prý přetíženého skladu, zboží objednáno 10.9.2023 je 18.9.2023 a zboží stále nemám. A, až teprve dnes - prý bylo doručeno přepravní službě PPL.
    Bravo. Nikdy víc. NEDOPORUČUJI!

• dlouhý dodací termín

Zboží jsem objednávala 11.9. a zatím nedorazilo.

Zboží objednané týden a zatím žádné info o doručení