Ubehlo 16 dni od objednavky. Obchod se vubec neozval proc to tak dlouho trva. Ale zato dosel email kde se obchod pta jak sem spokojenej s nakupem. K tomu neni mozne skontrolovat stav objednavky na jejich strance bez vytvoreni uctu.
Obchod 8 dní mlčí,ta čekám
Dodací lhuta se prodloužila -přes vánoce- měl to byt dárek. Duvod : zásilkovna nebere balíček delší 90 cm. Lyž. dětské hulky byly zabalené a omotané a zalepené tak dukladně, že jejich rozbalení vyžadovalo nůž, nůžky a velkou sílu. Naštěstí se nepoškodily při rozbalování. Hůlky vyhovují, lehké, pevné, bezpečný úchyt.
Objednala jsem 20 dni před Vánoci a 4dni před vánoci mí zavolali že zboží je vyprodané, přitom mí poslali e-mail z potvrzením že objednávka byla přijata.
- Drzé jednání.
- Odmítnutí dobirky
- Komunikace
- Nepořádek ve skladu
Chtěl jsem si koupit náhradní zorník do brýlí, v e-shopu bylo uvedeno skladem a objednávku jsem odeslal. Po několika dnech mi volala paní z obchodu, že došlo k omylu a domluvili se na stornu objednávky.
Žádné info, zaplaceno předem
A stále čekám
A stále čekám -
Zboží, které jsme si objednala a zaplatila, bylo vyprodáno, o čemž jsem byla informovana až emailem 4 dny po objednávce. Rozhodla jsme se, že chci nechat doručit alespoň zbytek objednávky.
Zboží nasedně během dalsich 4 dnů dorazilo, ale na doručeném zboží (2 páry ponožek) byl ochrany kovový štítek, který nelze z domova odstranit. -
Zboží bylo evidentně rozbalené.
Originální obal přelepený lepící páskou a dost nepěkně.
Nevhodné to dát jako dárek.
Zboží funguje. -
Žádné informace k objednávce nepřišly.
- obchod pošle souhrn objednávky a pak nic, ani jestli zboží nemají a někde jej shání.?.?.?
- Do poznámek jsem napsala, že si přeji doručení až po určitém datu - nebylo respektováno, poznámku patrně nikdo nečetl.
Vždy vše v pořádku a rychle řešeno. Tentokrát jen potvrzení objednávky a dál se nic nestalo. Objednával jsem dárek, s předstihem a nezadařilo se.
Beru to jako výjimku u jinak fungujícího obchodníka. -
Po 6 dnech od objednání a zaplacení zboží v tomto obchodě zjistili, že mnou objednané zboží vlastně nemají skladem.
Bohužel máme špatnou zkušenost i z osobní návštěvy kamenné prodejny v Radotíně :( je mi líto, ale tento obchod opravdu nemůžeme doporučit. -
- Zbozi mají na skladě ale ani po 10dnech nedošlo,zajimavé
Zboží zatím nedorazilo
- Tak trochu vůbec nesvítí zadní světlo. Blikačka od vietnamce za 100 Kč je lepší.
- výdejna zboží v dětském obchodě
Objednané zboží nebylo doručeno z důvodu absence u výrobce. Uvítala bych ověření dostupnosti zboží minimálně dříve než v den možnosti vyzvednutí na prodejně předem avizované při objednávce.
- Mnohanásobně předražené zboží
Zkušenost není úplně dobrá. Měl jsem dárkový poukaz a vybral si za něj zboží v jeho hodnotě. Jenže to systém nějak nepobral a musel jsem se opakovaně připomínat obchodu sám, jak to s objednávkou je. Bohužel jsem zvolil komunikaci prostřednictvím chatovacího okna, kde na druhé straně seděl někdo nekompetentní. Takže pomohl až email. Slečna ochotně a hned vyřešila. Nicméně za dvě hodiny volal někdo další z obchodu a chtěl to řešit, takže zákaznický servis je spíše tragický.
Obchod se snaží tvářit hodně cool, ceny jsou našponované, ale ten servis tomu zkrátka neodpovídá.