Rychlé jednání
- Objednané a zaplacené zboží mi obratem přišlo do výdejního místa. Celkové čekání od objednání do sms, že už to mají na výdej. místě zabralo 2 dny.
- Rychlé doručení
žádná
- Obchod komunikuje, vše v pořádku
Žádnou nevyhodu jsem nezaznamenal.
- Drahé zboží dodané v použitém stavu
- Kvalitní cyklooblečení za dostupnou cenu.
- Široká nabídka
- Zboží skladem
- Možnost vyzkoušení na obchodě
Za mne super vyskytl se problem s dodavatel specialized ale e-shop se k tomu umel postavit a vse se vyresilo k naproste spokojenosti je videt ze jsou to profesionalove!!!!!
- Dobrá poradenská činnost a rychlá reakce na požadavek
rychle vyřízeno
Krabice byla při převzetí na prodejně promáčknutá a odřená.
- Kvalitni zbozi, hezky zabaleno.
vse ok
Zajímavý sortiment, možnost vyzkoušení a vyzvednutí v centru Prahy.
- používaný produkt
Zboží zakoupené jako nové došlo nechutně špinavé, poškozené a bez originální krabičky, za vysokou cenu bych si představil jiný přístup..
Reakce obchodu Ski a Bike Centrum Radotín
děkujeme za Vaši recenzi a omlouváme se za komplikace. Zkoušeli jsme Vás kontaktovat telefonicky, ale bohužel neúspěšně. Tento sortiment, jako jsou brýle vždy kontrolujeme před odesláním a nechápeme, jak se tato situace mohla stát. Prosím, zda byste nás mohl kontaktovat, abychom od Vás zjistili více informací a tuto situaci se nám určitě podaří vyřešit.
Budeme rádi, když se nám ozvete. Kontaktovat nás můžete na telefonním čísle 222 367 700 každý den od 10:30 - 19:00 hodin.
S přáním krásného dne
Kamila SBCR -
- Férový a spolehlivý obchod
- Velké portfolio značek na kolo i na zimu
- Dobře udělané stránky, aspoň za mě.
- Všechno, co prodávají, je kvalitní
- Soustředí se víc na prémiové značky
- Z Brna je to z ruky
Férový obchod, co ví, co prodává
- široká nabídka zboží
- velmi ochotný odborný personál
Skvělý obchod, kde vám dobře poradí, když nevíte nebo váháte.
dobrý
Pěkné odpoledne,
moc děkujeme za hodnocení!:) Jsme rádi, že jste byl spokojen. Pokud byste měl jakékoliv podněty k tomu, co bychom mohli zlepšit, uvítáme, když nám dáte vědět, ať na tom můžeme pracovat.
Budeme se těšit na další eshopovou objednávku nebo na Vaši návštěvu přímo u nás na prodejně v Radotíně!
Přeji krásný zbytek dne,
Veronika, SBCR -
Nakupuji zde často ,vždy vše v pořádku.
Dobré dopoledne,
děkujeme za recenzi ! Vážíme se Vaší věrnosti a těšíme se, až k nám zase dorazíte.
Hezký den. :)
Bára, SBCR -
- Odborná rada, konzultace
Byli jsme moc spokojeni s tím, jak se nám pán (škoda, že nevím jméno) věnoval. Poradil, navrhoval, nenutil. Měli jsme možnost kola vyzkoušet (měli jsme před-vybraná dvě a mezi nimi porovnávali, už jsme měli docela jasnou představu). Pro finální rozhodnutí nám to moc pomohlo. Nemluvě o tom, že jsme se tam jako zákazníci fakt cítili dobře. Děkujeme
Dobré dopoledne, Michale,
moc děkujeme za nákup a za čas, který jste si dal s psaním recenze. Vážíme si toho a udělala nám opravdu radost. Pochvalu vyřídím na prodejnu. :)
Určitě doražte na garanční prohlídku - kola-radotin.cz/garancni-prohlidka. Kdybyste potřebovala ještě poradit ohledně nějakého doplňku ke kolu - kola-radotin.cz/cyklisticke-doplnky, dejte vědět a rádi Vám s výběrem a nákupem pomůžeme. Montáž doplňků, které koupíte u nás, je zdarma v rámci garanční prohlídky. Budeme se na Vás těšit.
Ještě jednou děkuji za hodnocení a přeji hezký zbytek dne.
Honza, SBCR