Rychlé jednání

• Objednané a zaplacené zboží mi obratem přišlo do výdejního místa. Celkové čekání od objednání do sms, že už to mají na výdej. místě zabralo 2 dny.

• Rychlé doručení

žádná

• Obchod komunikuje, vše v pořádku

Žádnou nevyhodu jsem nezaznamenal.

• Rychlost
    • Drahé zboží dodané v použitém stavu

• Kvalitní cyklooblečení za dostupnou cenu.

• Široká nabídka
    • Zboží skladem
    • Možnost vyzkoušení na obchodě

Za mne super vyskytl se problem s dodavatel specialized ale e-shop se k tomu umel postavit a vse se vyresilo k naproste spokojenosti je videt ze jsou to profesionalove!!!!!

• Dobrá poradenská činnost a rychlá reakce na požadavek

rychle vyřízeno

Krabice byla při převzetí na prodejně promáčknutá a odřená.

• Kvalitni zbozi, hezky zabaleno.

vse ok

Zajímavý sortiment, možnost vyzkoušení a vyzvednutí v centru Prahy.

• používaný produkt

Zboží zakoupené jako nové došlo nechutně špinavé, poškozené a bez originální krabičky, za vysokou cenu bych si představil jiný přístup..

Reakce obchodu Ski a Bike Centrum Radotín

děkujeme za Vaši recenzi a omlouváme se za komplikace. Zkoušeli jsme Vás kontaktovat telefonicky, ale bohužel neúspěšně. Tento sortiment, jako jsou brýle vždy kontrolujeme před odesláním a nechápeme, jak se tato situace mohla stát. Prosím, zda byste nás mohl kontaktovat, abychom od Vás zjistili více informací a tuto situaci se nám určitě podaří vyřešit.

Budeme rádi, když se nám ozvete. Kontaktovat nás můžete na telefonním čísle 222 367 700 každý den od 10:30 - 19:00 hodin.

S přáním krásného dne
    Kamila SBCR

• Férový a spolehlivý obchod
    • Velké portfolio značek na kolo i na zimu
    • Dobře udělané stránky, aspoň za mě.
    • Všechno, co prodávají, je kvalitní
    • Soustředí se víc na prémiové značky
    • Z Brna je to z ruky

Férový obchod, co ví, co prodává

• široká nabídka zboží
    • velmi ochotný odborný personál

Skvělý obchod, kde vám dobře poradí, když nevíte nebo váháte.

dobrý

Pěkné odpoledne,
    moc děkujeme za hodnocení!:) Jsme rádi, že jste byl spokojen. Pokud byste měl jakékoliv podněty k tomu, co bychom mohli zlepšit, uvítáme, když nám dáte vědět, ať na tom můžeme pracovat.

Budeme se těšit na další eshopovou objednávku nebo na Vaši návštěvu přímo u nás na prodejně v Radotíně!

Přeji krásný zbytek dne,

Veronika, SBCR

Nakupuji zde často ,vždy vše v pořádku.

Dobré dopoledne,

děkujeme za recenzi ! Vážíme se Vaší věrnosti a těšíme se, až k nám zase dorazíte.

Hezký den. :)

Bára, SBCR

• Odborná rada, konzultace

Byli jsme moc spokojeni s tím, jak se nám pán (škoda, že nevím jméno) věnoval. Poradil, navrhoval, nenutil. Měli jsme možnost kola vyzkoušet (měli jsme před-vybraná dvě a mezi nimi porovnávali, už jsme měli docela jasnou představu). Pro finální rozhodnutí nám to moc pomohlo. Nemluvě o tom, že jsme se tam jako zákazníci fakt cítili dobře. Děkujeme

Dobré dopoledne, Michale,

moc děkujeme za nákup a za čas, který jste si dal s psaním recenze. Vážíme si toho a udělala nám opravdu radost. Pochvalu vyřídím na prodejnu. :)

Určitě doražte na garanční prohlídku - kola-radotin.cz/garancni-prohlidka. Kdybyste potřebovala ještě poradit ohledně nějakého doplňku ke kolu - kola-radotin.cz/cyklisticke-doplnky, dejte vědět a rádi Vám s výběrem a nákupem pomůžeme. Montáž doplňků, které koupíte u nás, je zdarma v rámci garanční prohlídky. Budeme se na Vás těšit.

Ještě jednou děkuji za hodnocení a přeji hezký zbytek dne.

Honza, SBCR