Objednávka odeslána před týdnem, do dnešního dne žádné informace o jejím stavu. Nulová komunikace obchodu.
Zboží nedorazilo. Na emailový dotaz v jakém stavu se objednávka nachází eshop nereaguje.
- hezké prostředí, ochotný personál
- málo věcí skladem-na prodejně
Na e-shopu bylo vše "skladem" , realita ovšem jiná. Jedno zboží nebylo vůbec, další musela prodavačka složitě a dlouze hledat v regálu-kde jsem se nakonec stejně obsloužil sám. Většina věcí bohužel není skladem resp. vystavená.
Velké zklamání, objednaná přilba dorazila na výdejnu obchodu bez obalu jen tak volně položená( běžně jsou profi přilby balené v krabici)
Chyběl přepravní vak a náhradních výstelky, které jsou součástí balení a bylo tak uvedeno i v popisu zboží při objednání.
Prostě to jen tak zkusili na zákazníka jak to přijme.
Ještě jedna nepříjemná zkušenost mého kamaráda cyklisty, kterou měl přímo na obchodě v Radotíně, neochota prodavačů při výběru zboží, jen chtěl utratit za cyklo zboží. Šel radši nakoupit ke konkurenci, kde našel pocit, že je jako potenc. zákazník vítán. -
Popravdě jsem objednávku objednal 9-9-2022, nasledně zaplatil na základě toho,že všetko zboží bylo skladem.Po třech dnech mi poslali sms,že část zboží není skladem,a čeká sa na dodavatele.Po 5 dňoch,som písal emaily jak je to s objednávkou ale nigdo mi neodepisoval a tak som volal na prodejnu co to má znamenat,zaměstnanec mi řekl po telefonu že část zboží není na predejně,a mám čekat dalších 8-dní.Tak jsem oznámil že chci objednávku stornovat a obratem peníze vrátit spět,bohužel se tak ješte nestalo.Na emaily mi neodpovídaj po celou dobu objednávky,jenom samá ignorace.Na tomhletom eshopu jsem objednával poprevé a naposledy,samozžejmě mi ješte musej vrátit peníze,které mi doposud nevrátili..
- - chyběla záslepka konce řídítek
-bohužel, ten kdo to balil nekontroloval kompletnost dodávky, nebo si prostě záslepku ŕídítek ponechal
Po objednavce druhy den nasledoval email, ze zbozi objednavaji u dodavatele. Po tydnu zatim nic nedorazilo.
Zboží bylo vydáno pouze částečně a až po urgenci zaprášené vydáno ostatní.
Pokud bych se neozval dastal bych jen část a prodávájící se kroutil. -
- Zboží jsem objednala online s osobním vyzvednutím na prodejně. Do dnešního dne přišla pouze zpráva, že zboží je objednané u dodavatele…
TreeFrog Lefty Fork Mount nepasuje na vidlici Lefty
- Ochotný personál
- Hezká prodejna
Kolo objednáno 29.5. s dodáním do 3 až 8dnů. 15.6. kolo stále ještě nemám.
Zatím není co hodnotit, zboží zatím nedorazilo..
- Široký sortiment, který ale dost často není skladem, a pokud je tak není k dohledání
- Zboží vyzvedáváno dvakrát, po hodině čekání
- Při druhém pokusu, bylo zboží poškozeno
- Hodně roztěkaného perzonálu i mimo špičku
Při osobním odběru zjištěna vada. Nekvalitní provedení. Další pár stejné velikosti nebyl k dispozici :-(. Personál byl vstřícný a řešil vzniklý problém profesionálně :-)
- Perfektni sortiment
Prodejci zcela bez zájmu a ochoty poradit
Objednany díl měl byt skladem v Radotine, bohužel po několika dnech mi bylo oznámeno, ze díl skladem není, požádal jsem tedy o storno objednávky a vraceni peněz, které dodnes nebyly připsány zpět.
nemůžu hodnotit zboží jsem neobdržel a uvažují o odstoupení o koupi.
Proč se dotazujete na něco co nejste schopní dodat do teď ?
Recenze přišla,ale kolo ještě nedorazilo..
- Zboží v eshopu skladem na skladě nebylo.
Nedoporučuji