Výborná cena a rychlé dodání zboží.
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za Vaši ohromující recenzi! Velmi si ceníme Vaši podporu a jsme rádi, že jste byli s našimi službami spokojeni.
Vážíme si každého hodnocení, které nám pomůže vylepšit naše služby.
Zároveň, pokud máte nějaké otázky k produktům nebo objednávkám, náš zákaznický servis pracuje v plném nasazení. V případě jakýchkoli požadavků se můžete kdykoli obrátit na naše ochotné kolegy, kteří Vám rádi pomohou.
Jako poděkování Vám posíláme kupón se slevou 10 % na další nákup, který zadáte v košíku:
BUY-SMILE-REPEAT10
Ještě jednou děkujeme za Vaši podporu a těšíme se na to, že Vás uvidíme opět u nás!
- Výborná komunikace
Výborná komunikace. Obchod mne kontaktoval ohledně výběru zboží - zakoupené komponenty k sobě nepasovaly, tak chtěli ujasnění, jestli je výběr správný.
Buy.Smile.Repeat. -
Přišlo špatně zboží měli uvedeny špatný obrázek asi mají zmatky v eshopu,zbytečně vyhozeny penize
Reakce obchodu emobilshop
děkujeme za vaši zpětnou vazbu a omlouváme se za způsobené komplikace. Mrzí nás, že jste obdrželi nesprávný produkt. Určitě se na to podíváme a pokusíme se situaci co nejdříve vyřešit. Prosím, kontaktujte nás přímo, abychom se dohodli na dalším postupu.
Děkujeme za pochopení a ještě jednou se omlouváme.
emobilshop -
- Kvalitní zboží za super cenu, rychlé odeslání zboží, komunikace se zákazníkem na jedničku.
- Žádná není
Buy.Smile.Repeat. -
Objednával jsem pro manželku obal na telefon, který není běžný (obal s Magsafe, jehož telefon nemá bezdrátové nabíjení). Komunikace obchodu byla super, napsali přesně kdy budou zboží expedovat (z důvodů vánočních svátků to bylo později, ale vše bylo řečeno) a bylo přesně podle komunikace obchodu odesláno. Za mě naprostá spokojenost a určitě se na Vás někdy v budoucnu zase obrátím.
ok
Buy.Smile.Repeat. -
Super rychlost a krásné poděkování s dárkem
- rýchle dodanie
- ústretový prístup
Buy.Smile.Repeat. -
Rychlé dodání a vše naprosto v pořádku.
Buy.Smile.Repeat. -
- Super rychlé jednání a dodání
Buy.Smile.Repeat. -
- Rychlé dodání a široký výběr.
Buy.Smile.Repeat. -
Sem velice spokojená s krytem krásné barvy rychlé doručení
Objednávka v pořádku.Doporučuji obchod
Buy.Smile.Repeat. -
- velice rychle dodání +bonus k tomu naprostá spokojenost
Buy.Smile.Repeat. -
Zboží psáno že je skladem a přitom ho vůbec nemají
Reakce obchodu emobilshop
děkujeme za zpětnou vazbu a omlouváme se za vzniklé nepříjemnosti. Situace nás mrzí a chceme ji co nejrychleji vyřešit. Naše nabídka se pravidelně aktualizuje, ale mohlo dojít k chybnému zobrazení dostupnosti.
Prosíme, kontaktujte nás, abychom mohli prověřit vaši objednávku a najít nejlepší možné řešení. Vaše spokojenost je pro nás prioritou.
Děkujeme za pochopení.
emobilshop -
Rychlost , výborná komunikace
- Komunikace
- Rychlost dodání zboží
- Žádné mě nenapadají
Rychle a spolehlivě
- Rychlé doručení
- odpovídá přesně popisovanému zboží
- Super rychlé doručení
- Kvalitní zboží
- Pěkné poděkování na balíčku, potěšilo nás to :)
Buy.Smile.Repeat.