Vše proběhlo dle domluvy. Vřele doporučuji.
Super jednání, zboží nemají skladem, ale zavolají a řeší to se mnou.
- Ceny
- Web + počtení o začátcích
Za mě spokojenost, přes prvotní nedůvěru s ohledem na vzhled webovek, jsem do toho šel. Pak jsem se začetl do blogu, a za mě supr, pankáčský začátky ze sjedu Klíče a dalších místních peaks mě pobavil. Tenhle shop ma za sebou příběh a to se mi líbí. Chlapi zůstante u toho, a né že začnete prodávat taky žehličky, psí žrádlo, všechno a vlastně nic pořádně.
Reakce obchodu ECstore.cz
Ahoj, děkujeme za prima recenzi. Je to tak, na počátku byl blog :). U lezení určitě zůstaneme, je to pro nás srdeční záležitost. Horám zdar a díky!
Super
- profesionální přístup, skvělá komunikace, rychlá expedice zboží
- žádná
Super
- nabídka obchodu
- termín dodání
nic
- Komunikace
- Kvalita
- kvalitní zboží,rychlé dodání,profesionální jednání.
- Velmi dobrá komunikace, doporučení zboží na základě zkušeností.
- Solidní a rychlé jednání,skvělá komunikace.
vše OK
- Oceňuji nápaditý styl komunikace, ale zejména mi opravdu dobře telefonem poradili.
není nevýhod
- Zboží jsem objednával z důvodu toho, že mělo být skladem a očekával jsem jeho brzké doručení. Místo mi přišly stejné e-maily, že pro zboží někdo už letí do skladu a zboží ani po více než týdnu nemám
Reakce obchodu ECstore.cz
Dobrý den, moc nás mrzí, že jste nebyl s námi spokojen. Objednal jste 30. 6. 2021, pak byl víkend a v pondělí a úterý státní svátek. Přepravci o svátkách nejezdí a i my máme zavřeno. I my musíme o svátkách odpočinout a nadechnout se v "outdooru" ;). Svátky letos krásně vyšly a dočkali jsme se 4 volných dnů. S pozdravem a horám zdar Jakub
spolehlivě a rychle
- Nejlepší komunikace jakou jsem kdy zažila v internetovém obchodě! Při každé změně v expedici zboží došel originální email. Opravdu skvělý obchod!
- Cena, rychlost dodaní
- Dobra komunikace
Balicek byl expedovan o den pozdeji, nez slibovali, ale pri dotazu mailem na expedici reagovali do 30 min s omluvou, ze dopravce mel nehodu a nemohl dorazit. Takze s dodanim za 3 dny, coz neni zadny problem.
- Nejlepší cena
- Trvalo týden, než došlo o odeslání zboží, takto si nepřdatavuji zboží skladem.
- Dotazník spokojenosti přišel dřív než zboží
Reakce obchodu ECstore.cz
děkujeme za ojednávku na ECstore. Objednával jste před víkendem a navíc přes košík Heureky. Vždy je kvůli rychlosti lepší dělat objednávku přímo přes stránky obchodníka (a ne přes prostředníka). Zboží se Vám expedovalo ihned po víkendu. Bohužel přepravci to trvalo o den déle a můžete si to ověřit přes track and trace kód přepravce.
Děkujeme za pochopení
Jakub, ECstore -