- skvělá komunikace
- příjemné ceny
- vynikající přístup k zákazníkovi
- Outdoor speciálka
- Dobrá zákaznická podpora
- Dobre ceny
- Rychle doruceni
- VSE OK.
Velice dobrá komunikace, dobře zabaleno a rychlé dodání.
Veliký výběr produktů
Kvalitní značky -
- dobré ceny
- komunikace obchodu
první nákup s několika problémy..
email ve čtvrtek: "Právě vyrážíme do skladu zkompletovat vaši objednávku ...", až v pátek telefonát pro úpravu objednávky (nedostupná barva karabiny i když při objednání byla skladem, ale to se stát může).
místy komunikace spíš jak s dětmi: ". Jakmile nám na účtu zasvítí vaše platba, popadneme izolepu,..." -
- Rychlost dodání zboží
Velmi vstřícný a osobní přístup při výměně zboží
- Vše OK , Profesionální
- Velmi dobrý výběr, kvalitni firmy
- Velmi dobrá komunikace
- Slušně nízké ceny
- Rychlost dodání
- Dobře poradí, je-li třeba
- Nevim
Doporučuji, nakupuji tady často a jsem spokojený.
vše v pořádku
Rychlost dodani. Vse probehlo bez problemu. Objednane zbozi odpovida obrazkum na strankach. Opasky Singing rock - bezva zpracovani a material. Skvele funkcni a bytelna rychlospona.
- Velmi dobrá komunikace
- Zboží skladem
- Dobrá cena
- Rychlost dodání
- poslala jsem zpět nevyhovující zboží,jsou to 2 týdny a stále jsem neobdržela zpět peníze,na meil nikdo nereaguje
Reakce obchodu ECstore.cz
zboží jsme od Vás obdrželi 20.6. a je to tedy 1 týden od převzetí. Nejsou to tedy 2 týdny jak píšete. Zboží se musí překontrolovat, zdali je v pořádku a pak vracíme zpět peníze na Váš účet. Zákonná lhůta je 2 týdny, u nás to děláme kolem 7-10 dnů.
Zároveň jste nám psala email v neděli a v pondělí ráno jsme Vám na email odpovídali. Opět není pravda, že na email nikdo nereaguje. Pokud odpověď v emailu nemáte, překontrolujte si nevyžadanou poštu (spam).
Také jste nám dnes ráno telefonicky volala a vše jsme Vám sdělili i telefonicky. Pak nám dáte negativní reakci a navíc nepravdivou?
Hezký den a hlavně horám zdar
Jakub, ECstore -
- Komunikace
- Výborná vstřícná komunikace, rychlé dodání, parádní ceny. Vřele doporučuji.
- Cannot be delivered (addressee unknown)
The webshop sent the package to the wrong address.
Re-delivery and address correction will cost 4 euros. I hope I get the package.Reakce obchodu ECstore.cz
You wrote clearly delivery adress in the basket and we send it there. You have to fill it properly when you make a order.
Pecka, ochota, rychlost