dobrá komunikace
- Zboží, které mělo být skladem, nebylo
- Zdlouhavá komunikace
Obchod nabízel zboží, které však neměl skladem, i když na webu tvrdil, že má. Po několika dnech mi bylo řečeno, že zboží není skladem a doručení bude trvat déle. Na to jsem však neměl čas - proto jsem vybíral e-shop, který má zboží skladem, ale bohužel... Objednávku jsem zrušil a obchod mi vrátil peníze, to proběhlo bez problémů. Avšak neschopnost udržet informace o dostupnosti na skladě aktuální mě vede k tomu, abych obchod nedoporučil.
Reakce obchodu ECstore.cz
objednal jste si u nás 2 páry obalů na mačky. My jsme Vám volali, že máme skladem pouze 1 pár (!!!!!) a ten druhý prostě skladem nemáme a nejsme schopni odeslat obratem.
Nabídli jsme Vám odeslání 1 páru a doručení do druhého dne. To jste odmítl a objednávka se vystornovala. Peníze jsme ihned vrátily.
Naše zákazníky nijak neklameme. Děkujeme za pochopení.
S pozdravem a hlavně horám zdar
Tým ECstore -
- ochota odborně poradit
- přátelské jednání
Vzhledem k mým nezkušenostem mi bylo poraděno, doporučeno. Vše v přátelském duchu a ke vší spokojenosti.
ok
Rychlá reakce, příznivá cena
Přehled, rychlost. Na pohodu
- Kvalita rychlost
- Prozákaznický přístup
- Poradí a pomůžou s výběrem
- Výborná komunikace
- Nízká cena
- Příjemné vystupování po telefonu
- Neaktualizují informace o dostupnosti zboží
- Malá informovanost o stavu objednávky
Možná je to kvalitní obchod, ovšem má zkušenost nebyla pozitivní.
Hledal jsem tátovi vánoční dárek, možná trochu pozdě, ale domněnka byla, že týden v předstihu při zboží skladem se to stihne... bohužel realita byla jiná.
16.12. objednán multitool Leatherman v té době označen skladem
20.12. Na můj telefonický dotaz bylo odpovězeno, že není skladem a má přijít mezi svátky, na webu stále označeno skladem
21.12. Doručen email s informací o kompletaci dodávky a jejím předání dopravci nejpozději na druhý den
3.1. Opět můj telefonický dotaz, odpověď byla, že přijde nejdříve v druhém lednovém týdnu, spíš ale na konci ledna, na webu označeno Expedujeme do 24hod to už mě dopálilo a objednávku jsem stornoval. -
- Kvalitní zboží
- Dobré ceny
- Milá komunikace
- Nevim
Můj oblíbený obchod, už u nich léta nakupuji a nikdy nezklamali.
Rychlá reakce a komunikace
- Sympatický obchod, milý přístup, fajn ceny
- O ničem nevím
Velmi fajn, rád tu nakupuji
- Kvalitní zboží
- Spolehlivost
- Dobré ceny
- Nevim
Dobrý obchod, kde majitel ví co prodává.
Rád tady nekupuji, pokud se dá o nakupování vůbec říct, že ho "rád". :-) -
- Velký výběr zboží za relativně nízké ceny
- Lživé informace o dostupnosti zboží
Moje objednávka vytvořena 7.9.2023 s položkami skladem a položkami s expedicí do 24 hodin, tak čekám na expedici týden 14.9.2023. Proto má negativní recenze
Reakce obchodu ECstore.cz
měl jste v objednávce několik položek skladových a zároveň jednu položku od jiného výrobce s týdenní expedicíí. To jsme Vám říkali i telefonicky. Termíny nám sedí.
Děkujeme za pochopení
Jakub, ECstore -
- Rychlost, bezproblémovost
- Před odesláním se ozvali.
Чудово проконсультував.
Давав гарні поради. -
Nákup proběhl bez potíží, přesně tak, jak bych si představoval.
Rychlý , zboží bez závad