- Nezvyklá ochota při poskytování informací a řešení problémů.
- Objednal jsem dřez, sifon a baterii. Při převzetí dobírkou jsem uhradil částku za všechny kusy. Po rozbalení jsem zjistil, že chybí baterie. Volal jsem do eShopu, kde se omluvili a sdělili, že baterii zašlou v prvním rozesílacím termínu. Baterii odeslali do dvou dnů.
- moderní výrobky
- možnost získání vzorku zdarma
- bezproblémové doručení
- poštovné
Obchod nabízí štědrou nabídku, ze které si vybere jistě téměř každý, a výrobky vypadají v kuchyni skutečně skvěle - moc chválím. Po dvou letech jsem však nyní potřebovala vyměnit lahvičku na saponát, jelikož plast nevydržel. Dokoupení příslušenství není žádný problém, ale obchod nenabízí jinou možnost přepravy než Top Trans. Krabičku, která by se tak pomalu vešla do schránky a vážila snad 100 gramů (a stála 390 Kč), jsem si proto musela nechat doručit za poštovné 250 Kč, takže se mi její cena téměř zdvojnásobila. Tím, že příslušenství není k sehnání v jiném obchodě a u výrobce nejde vybrat jiná možnost dopravy, bohužel jsem se musela podřídit, protože mám ve dřezu instalovaný otvor na dávkovač saponátu, takže by mi tam jiný produkt jiné značky nepasoval.
Reakce obchodu Granitové dřezy Lavello
děkujeme za Vaši reakci, dávkovače saponátu dostupné běžně na trhu mají zpravidla standardní požadavek na otvor ve dřezu, o průměru 35 mm, někteří naši zákazníci si také kupují dávkovače od jiných výrobců, nebo je mají z minulosti apod. Není bezpodmínečně nutné nakupovat dávkovač u Lavello. Poštovné 250 Kč je nastavené v eshopu na těžké granitové dřezy, téměř všichni naši zákazníci mají v objednávce granitový dřez, rádi Vám polovinu poštovného vrátíme, kontaktujte nás prosíme na email [email protected] Přeji hezký večer, Lucie, Lavello -
|Není možné se do firmy dovolat nebo spojit se .
Reakce obchodu Granitové dřezy Lavello
Dobrý den, včera a dnes ještě dopoledne byl v naší oblasti opakovaný výpadek internetové konektivity od našeho poskytovatele (práce na vysílači), proto jste se zřejmě nemohla dovolat, případně jsme hovořili se zákazníky, kteří se dovolali před Vámi. Kontaktujte nás prosím, věřím, že se již dovoláte, naše linka nebývá přetížena. Reagujeme také průběžně na messenger chat, na chat na našich web stránkách, na emaily. S přáním hezkého dne, Lucie, Lavello
vše na jedničku
- Přehledný web, komunikace, pomoc na infolince, vše super.
Velká spokojenost, dřez máme 4 měsíce a byla to skvělá volba
- Dřez i baterie jsou naprosto luxusní, komunikace obchodu skvělá. Moc doporučuji.
Omylem jsem objednala jinou barvu nebyl problém změnit objednávku.
Rychlé vyřízení objednávky
Skvělá komunikace, přehledný výběr. Zboží bylo i rychle dodané.
Dřez je moc hezký ! Doporučuji -
V první chvíli mě zarazilo, že dodání je do 14 dní, nicméně do 8 dní byl dřez doručen. Jsem absolutně spokojená.
Super řidič přepravní společnosti, ochota, považoval za samozřejmost zkontrolovat zboží. Děkuji
- Férové jednání
- Velmi vstricny pristup, odpoved na doplnujici otazky hbite zodpovezeny... jsem velmi rada, ze vyroba je v CR a davaji dlouhou zaruku ;) za me ideal! Sice stale cekam na produkt, ale to je tim, ze to vyslo presne ba podnikovou dovolenou ;) takze predpokladam, ze v nejblizsi chvili dorazi ;)
Vše v pořádku
29.07.20 jsem objednala, ještě nepřišlo
Reakce obchodu Granitové dřezy Lavello
prosím napište mi číslo objednávky nebo na koho bylo objednáno, prověřím Vaši situaci, zítra je větší expedice, je pravděpodobné, že Vaše zboží bude zítra odesláno, ráda bych to pro Vás prověřila. Mimochodem na našich stránkách je uvedena dodací lhůta 10 - 14 pracovních dnů, což vychází od Vašeho objednání na odeslání dne 12.8. - 15.8., tedy nás velmi mrzí Vaše reakce., která je již v předstihu negativní. Děkuji a přeji hezký den, Lucie, Lavello granitové dřezy -
Maximální spokojenost při objednání po telefonu, doručení v co možném nejkratším termínu.
- Výborná komunikace přes facebook, kdykoli jsem měla dotaz, odpovedeli
- Výbroná komunikace se zákaznickým servisem, vše mi bylo zodpovězeno.
Měla jsem vybraný granitový dřez u jiné, také renomované firmy. Jelikož si zařizuji poprvé kuchyň a nikdy jsem dřez nekupovala, měla jsem nějaké otázky. Paní byla velice nepříjemná. Proto jsem volala do firmy Lavello, kde mi bylo vše krásně zodpovězeno - paní milá, příjemná. Myslím, že se jmenovala Lucie Holcová. Proto bylo vybráno :-)
Vzhledem k tomu, že jsem také 8let pracovala na zákaznickém oddělení, proto mohu ocenit prozákaznický přístup. Opravdu to udělá hodně!
Přeji hodně spokojených zákazníků jako jsem já :-))) -
- velký výběr
- zboží přišlo do týdne
- zboží se jeví jako dost kvalitní i když za ty prachy aby nebylo
- nebyla v krabici šablona pro výřez do desky
zboží přišlo nepoškozené a v pořádku a o týden dřív než garantují
dřez i baterie vypadá skvěle tak uvidím jak to bude třeba po roce používání