Zatím pořad čekám na doručení. Z obchodu mi neprišlo ani email o odesaní.
    Jen potvrzení objednavky

• Nikdo nekomunikuje, objednávku jsem odeslala a zaplatila, ještě mi nedorazila a aano mi nikdo neodpověděl na mail s otázkou kdy objednávka přijde.
    • 11 dní čekám

Dlouhá doba než přijde zboží které stále nemám už týden špatná komunikace informační e-mail žádný a tak ale hlavně že přijde hodnocení

Zboží nepřišlo

Neposlali nic. Pred 10 ti dny jsem zboží zaplatila.

Dopravce Dpd nebyl schopen zboží doručit na námi zvolené místo

Nakupuji zde poprvé, dlouhá dodací doba. Po týdnu jsem zboží ještě neobdržel. Zboží reklamují ale dodací lhůta v nedohlednu.

Zboží zatím nedorazilo, tedy nelze hodnotit

Čekací doba moc dlouhá-přes dva měsíce.

Tohle byla moje druhá objednávka u teto společnosti a už druhy měsíc čekám na doručení. Tak nějak podobně to bylo u první objednávky.

obchod neposkytuje informace o stavu objednávky , zboží jsem objednal a zaplatil , ale kde a v jakém stavu je objednávka ví asi jenom pánbůh

Dlouhá dodací doba. Zboží prý obvykle dorazí za 6 až 7 pracovních dnů. Nic víc, nic míň. Zákazníku čekej. Objednáno před týdnem. Za pět pracovních dnů žádná jiná info.

• zboží mi bylo doručené až po urgenci, kdy uplynuly dny doručení uvedené u objednaného zboží. U jedné z položek byl prodejcem vložen do balíku produkt v jiné barvě než byla objednávka. Prodejce se pochybení nejenže ani neomluvil, ale požaduje, zaslat zboží zpět na vlastní náklady a pak žádat proplacení poštovného. Po první objednávce neustále obtěžovalo call centrum, byla nutná blokace. Po druhé zkušenosti již nikdy více

• Výhodou jsou ušetřené peníze. Zadal jsem platbu až při převzetí, takže jsem zatím o žádnou sumu nepřišel.
    • Zboží zatím vůbec nedorazilo.

Obchodník mě druhý den po objednávce telefonoval a ověřoval si, že mám o zboží zájem. Byl přislíben termín doručení začátkem srpna.

• ?
    • Minimální komunikace. Za 10 dní ani čárka !

• Dlouhá dodací lhůta

• Nemám žádnou reakci na objednávku před 7 dny.

Žádná rekce .

• Nikdo vas o neinformuje o zdrzeni zasilky nebo o tom, ze vase obj.neni na sklade.

Ani po tydnu cekani me nikdo neinformoval, ze ma obj.,puvodne skladem, skladem neni. Odpoved jsem dostala druhy den s tim, ze bych musela mesic cekat na naskladneni a po tom jeste na doruceni, proto jsem zrusila obj. Potvrzeni o zruseni taky necekejte.

• Jediné co jsem obdržela bylo potvrzení objednávky. Nemám zboží ani peníze. Obchod po opakovaných urgencích vůbec nereaguje a neodpovídá na maily.

Strašné. Už jsem u Dormea kdysi nakupovala a vše bylo v pořádku, ale tohle je děs. Většinou si čtu recenze, ale tady jsem udělala chybu, protože předchozí zkušenost byla dobrá.

• Téměř nulová komunikace, nereagují na e-mail
    • Nedodržení dodací lhůty bez omluvy či kompenzace

Při objednávání bylo zboží skladem a termín doručení 6-7 pracovních dnů. Jediný e-mail, který mi přišel bylo potvrzení objednávky a na dotaz, kdy bude zboží expedováno mi nikdo neodpověděl. Zavolala jsem tedy na zákaznický servis, kde mi paní/slečna sdělila, že zboží bohužel není skladem a bude tedy odesláno až 8. Září.
    Začínám litovat, že jsem za to platila předem.