- došlo mi vadné zboží, reklamace ani do týdne po oznámení nebyla zaevidována, proto zboží vracím v zákonné 14-to denní lhůtě zpět a další si z tohoto obchodu nekoupím, vše ostatní ruším.
Negativní
Reakce obchodu www.designovynabytek.cz
vidíme že jste zadala reklamaci do našeho systému v době kdy jste psala recenzi, reklamace bude vyřízena v nejkratším možném termínu.
Petr -
Čekám na zboží 14 dní a stále zboží nemám!!
Reakce obchodu www.designovynabytek.cz
zboží bude naskladněno v avizovaném termínu. V případě jakýchkoliv dotazů, neváhejte kontaktovat naší zákaznickou linku.
Petr -
Zboží mi bylo sice doručeno, ale úplně jiná židle, než jsem si objednala. V objednávce mám šedou sametovou židli, ale dorazila černá plastová. Co s tím uděláme?
Reakce obchodu www.designovynabytek.cz
bohužel jsme od Vás tuto informaci nedostali ani emailem ani prostřednictvím našeho reklamačního formuláře. Kolega Vás bude kontaktovat a vše se pokusíme vyřešit v nejkratším možném termínu.
Petr -
- Nedodrzuji dodaci lhuty, opakovane prodluzuji…
Reakce obchodu www.designovynabytek.cz
omlouváme se za komplikace, termín dodání zboží byl u vaší objednávky 14 dní. K prodloužení by došlo pouze v řádu 2 dnů.
Petr -
Přišel mi mail, že zboží bude do 14 dnů, zatím termín pomalu končí a nikdo se neozval
Reakce obchodu www.designovynabytek.cz
Vaše objednávka je již u nás na skladě, jakmile bude zboží připravené k expedici, budeme Vás předem informovat.
Stále posouvají termín dodání. Objednávka 5.8 2021, zboří stále nedorazilo
Reakce obchodu www.designovynabytek.cz
omlouváme se za komplikace, vybral jste si produkt který v době objednání nebyl dostupný. O termínu naskladnění Vás pravidelně informujeme.
Petr -
Tato objednávka ještě nepřišla, u dřívější rovněž zaplacené objednávky
mi po 6 týdnech sdělili že zboží už výrobce nevyrábí a zaplacenou částku mi vrátili po 14 dnech. Nedoporučuji tomuto obchodu platit cokoliv předem.Reakce obchodu www.designovynabytek.cz
prověřovali jsme termín dodání a Vaše objednávka bude doručena v příštím týdnu, dle termínu, který jsme uváděli nejen na stránkách, ale i jsme Vás informovali prostřednictvím emailu. Věřím, že budete s našimi produkty spokojena.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.
nemohu hodnotit
Vážený zákazníku,
bohužel nerozumíme Vašemu hodnocení a mrzí nás nízký počet hvězdiček. Pokud Vám mohu s čímkoliv pomoci, abyste byl s nákupem nakonec spokojen, neváhejte mne kontaktovat na e-mail: [email protected]. Ráda Vám se vším pomůžu.
Hezký den přeji.
Katka -
skladem u dodavatele s 30 dny, ale není dle zkušenosti pravda. Přišlo info, že 6 týdnů, což ještě nenastalo, takže zbytek nemohu soudit.
Vážený zákazníku,
velice nás mrzí delší termín dodání u Vašeho objednaného zboží. Bohužel někteří naši dodavatelé prodlužují termíny dodaní v této nelehké době, nicméně o této skutečnosti je náš zákazník vždy informován. Věřím, že s objednaným zbožím budete nakonec velmi spokojen.
Moc se omlouváme.
Katka -
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Nedodržuje potvrzené dodací termíny. Požaduje platbu 60% ceny obratem po zadání objednávky, jinak objednávku nežádá.
Reakce obchodu www.designovynabytek.cz
v rámci termínů jsme Vás vždy předem informovali a zálohu jsme po Vás nepožadovali.
V případě jakýchkoliv nesrovnalostí nás neváhejte kontaktovat.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- reklamaci vyresili bez problemu
- spatny popis produktu na webu (polstar nejen ze nema snimatelny potah, jak uvadeli ale dokonce nejde vyprat vubec, coz je u vyrobku do detske postylky opravdu nevhodne a nehygienicke)
Reakce obchodu www.designovynabytek.cz
velice nás mrzí vaše zkušenost, vše je překontrolované a opravené. Ještě jednou se omlouváme za komplikace.
- bezproblémové storno objednávky
- nedodržena dodací lhůta
Objednávku jsem stornovala a zakoupila jinde. V den objednání (5. srpna) bylo u stolní lampy Frandsen Cádiz uvedeno, že bude naskladněna do 14 dní. Po 14 dnech od objednání mi byl doručen e-mail, že zboží bude u dodavatele až začátkem ŘÍJNA a po tomto termínu bude možná expedice na sklad prodejce. Přesto prodejce stále na eshopu uvádí, že produkt naskladní do 14 dní pracovních dní!?!?
Reakce obchodu www.designovynabytek.cz
velice se omlouváme za komplikace, u výrobce probíhala dovolená a informaci nám potvrdil s velkým zpožděním. Tento problém by se již neměl opakovat.