• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Dle obrázků hezké zboží, ale ...
    • Design má obchod jen v názvu
    • Nekvalitní zboží

V tomto obchodě jsem dělal 3 objednávky a pouze u jedné proběhlo vše v pořádku. Na první objednávku jsem čekal X týdnu navíc. Nový trend schovávat svou neschopnost za Covid. Naposledy mi poslali "designový" obraz, který měl designový jen název. Cetka, zmetek skoro za 2 tisíce. Při reklamaci "nechte si to a vyhoďte, vrátíme vám peníze". Takže opravdu je hodnota nabízeného zboží taková? Je to k zamyšlení.

Bohužel mám jen volbu Doporučit / Nedoporučit. Přidal bych Doporučit v výhradou. Jen Doporučit bohužel tento obchod nemůžu.

Vážený pane Masopuste,
    věříme, že jsme udělali maximum pro Vaši spokojenost v rámci reklamace, za vadný kus dodaného zboží se velmi omlouváme.
    Petr

Objednavka za placena zalohou 30 000 . Nedošlo ani zboží, ani peníze zpět.

Reakce obchodu www.designovynabytek.cz

velice se omlouváme ale jak Vás již kolegyně informovala, výrobce ukončil výrobu Vámi poptávaného stolů, za komplikace se omlouváme a věříme, že všechny ostatní zakázky proběhnou již v pořádku.

• obchod má pěkné zboží
    • Zboží mi nebylo doručeno, pouze mi bylo oznámeno, že se dodávka opozdí. Zboží jsem objednávala tak, abych byla v době doručení doma ( o dovolené, byla jsem srozuměna s měsíční dodací dobou), ale nechápu prodloužení dodací doby ( o cca 3 týdny).

Reakce obchodu www.designovynabytek.cz

prověříme Vaši objednávku a budeme Vás kontaktovat, zda již zboží není naskladněno.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

Zboží přišlo poškozené vlivem špatného balení.

Reakce obchodu www.designovynabytek.cz

velice nás mrzí Vaše zkušenost, v systému vidím, že reklamační oddělení s Vámi věc již řešilo. Věřím, že vše vyřešíme k Vaší spokojenosti.
    Petr

zboží zakoupené před 14 dny ještě nedorazilo. Nemám tedy co hodnotit. Zatím nevím, trvá to dost dlouho.

Reakce obchodu www.designovynabytek.cz

na Vaši objednávce pracujeme a je již připravena k expedici.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Recenze smazána na žádost autora.

Dorazilo mi špinavé křeslo, z plsti, které internetový obchod nazývá kašmírem. Při vracení a odeslání zboží situaci komplikují požadováním originálního zabalení, které zákazník pochopitelně poničí a roztrhá při vybalování. Situaci komplikují tím natolik, že to zákazník nestihne vrátit ve lhůtě 14dní.

Reakce obchodu www.designovynabytek.cz

velice nás mrzí, že Vám dorazilo poškozené křeslo. Požadavek na originální balení není dle zákona nutné požadovat. V případě nahlášení reklamace se nejedná o klasické vrácení ve 14 denní lhůtě a nemusíte se tímto vůbec stresovat, zajistíme Vám svoz zboží a veškeré náklady s tímto spojené jdou za námi. Brzy Vás bude kontaktovat reklamační technik a celou záležitost s Vámi rád projde.

Zboží zatím nedorazilo :(

Reakce obchodu www.designovynabytek.cz

27.6. jsme Vás informovali o termínu dodání, zboží již v našem skladě a bude vyexpedováno v nejkratším možném termínu.
    S pozdravem,

Absolutni nedodrzeni dodaci lhuty

Objednávka 16.5.2021, žádost o hodnocení obchodu 12.6.2021, ale zboží přes několik urgencí dodáno až 28.6.2021 - to asi nelze pozitivně hodnotit

Dobrý den pane Rych,
    děkujeme za zpětnou vazbu a předáváme Vaši informaci na příslušná oddělení k prověření.

• velmi pozdni zaslání

Reakce obchodu www.designovynabytek.cz

o termínu a stavu objednávky Vás průběžně informujeme, zboží je již u nás a připraveno v procesu expedice.
    Petr

• dodání trvá velice dlouhou dobu

Dobrý den pane Bacovský,
    děkujeme za Vaše vyjádření a necháme Vaši objednávku prověřit.
    Přejeme Vám hezký den,
    s pozdravem

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

Doba dodáni mnohem delší, než bylo uvedeno na stránkách obchodu přesto, že platbu chtěli ihned celou. Zatím na zboží pořad čekáme.

Reakce obchodu www.designovynabytek.cz

Vaše objednávka byla zaplacena o 5 dní později a nyní jsme stále v termínu pro splnění termínu. Věřím, že recenzi po dodání přehodnotíte a budete s našim produktem spokojena.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

Dodacia doba boli dva týždne, uplynuli už tri a ani mi sami od seba nedali vedieť ako je to s tovarom. Musel som sa ozvať a odpoveď že si to musia overiť u dodávateľa. Toto by mali urobiť automaticky a dať vedieť keď sa už blíži sľúbený čas dodania. Takto budem čakať ešte ďalší týždeň, dva?

Dobrý den pane Spurný,
    děkujeme za Vaše podněty a necháváme je prošetřit.
    Kolegyně se již Vaší objednávce věnuje, na základě emailové komunikace.
    Petra

Objednané hodiny byly rozbité, na obalu byla sice výzva pro překontrolování stavu balíčku před kurýrem, ale protože jsem na možnost znehodnocení obsahu a nutnosti překontrolovat a tedy i případně reklamovat nebyla upozorněna, balíček převzala dcera bez kontroly. Způsob balení nemohl hodiny ochránit!

Dobrý den vážená Míšo,
    děkujeme za informace, jistě není problém výrobek reklamovat, pokud je s ním cokoliv v nepořádku.
    Předáváme Vaší informaci na reklamační oddělení, aby Vás kolegyně kontaktovala a vzniklou situaci se pokusíme vyřešit ku Vaší spokojenosti.
    Rovněž na našich stránkách je formulář pro reklamaci a vrácení, který slouží jako dokumentace k případným vzniklým komplikacím.