Bohužel čekám na dodání vybraného kusu nábytku již 2 měsíce
a nemám žádné zprávy jak dlouho ještě čekat budu. Je to smutné.Reakce obchodu www.designovynabytek.cz
mrzí nás dlouhá čekací doba a nedostatečné informace o průběhu. Aktuálně máme potvrzeno, že zboží dorazí začátkem ledna, a ihned vás budeme informovat o dalším postupu. Omlouváme se za komplikace a děkujeme za vaši trpělivost.
S přáním hezkého dne, Michaela. -
Stolek byl označen s dodáním do vánoc, v čase, kdy jsem očekávala dodání, přišel mail, že dodání 4-6 týdnů, po projevené nespokojenosti z mé strany, nabídnuta finanční kompenzace. Nějaký čas již uběhl a čekám na kompenzaci i stolek, a to platbu za zboží požadoval obchod předem .
Dobrý den ,
mrzí nás prodlení s dodáním. Vaše finanční kompenzace je již ve zpracování a dnes zajistíme její vrácení. Omlouváme se za vzniklé nepříjemnosti a děkujeme za vaši trpělivost.
S přáním hezkého dne, Michaela. -
29.11.2024 jsem objednal a dnes 17.12.2024 jsem ještě produkt neobdržel!
Reakce obchodu www.designovynabytek.cz
mrzí nás, že jste nebyl spokojen s průběhem doručení. Vaše zásilka je od 17. 12. od 11:40 připravena k vyzvednutí na výdejním místě.
S přáním hezkého dne, Michaela. -
Úžasné a nadčasové, výjimečné zboží
Zatim stále čekám.
Reakce obchodu www.designovynabytek.cz
děkujeme za vaši trpělivost a pozitivní hodnocení. Zboží jsme dnes odeslali na prodejnu a k vyzvednutí bude připraveno ve středu po 15. hodině. Budeme se těšit na vaši návštěvu!
Zboží nedorazilo
Reakce obchodu www.designovynabytek.cz
mrzí nás, že zboží zatím nedorazilo. Dne 5.12. jsme Vás informovali o předpokládaném doručení za 2–3 týdny a aktuálně máme potvrzeno, že zboží dorazí tento týden. O odeslání Vás budeme informovat na Váš e-mail. Děkujeme za trpělivost.
S přáním hezkého dne, Michaela. -
Obdcho nabízí zboží skladem, následně po několika dnech anoncuje dodání za 6 týdnů
Reakce obchodu www.designovynabytek.cz
děkujeme za zpětnou vazbu. Omlouváme se za nedorozumění – zboží skladem nebylo a muselo být objednáno u dodavatele. Aktuálně očekáváme doručení ve 2. týdnu v lednu. Děkujeme za pochopení a trpělivost!
S přáním hezkého dne, Michaela. -
- Pekný tovar, zaujímavý.
- Nekonečná čakacia doba - nedoruceny.
- Dosť vysoké ceny.
Tovar mi mal byť doručeny do mesiaca od objednania, čo je veľmi dlhá doba, ale keďže mi to neponáhľalo, bola som s tým ok. Pred doručením mi však prišla správa, že tovar bude u dodávateľa doručeny o ďalší mesiac! A oni ešte tovar doručia do max 2 týždňov... objednávka zaplatená a na 2 postele pre deti mám čakať 2,5 mesiaca? Ani ospravedlnenie sa, nič. Len info, že prídu o ďalších 1,5 mesiaca!!! NEDOPORUČUJEM.
Reakce obchodu www.designovynabytek.cz
mrzí nás, že jste s naší službou nebyla spokojená, a omlouváme se za prodloužení dodací lhůty. Zboží od dodavatele očekáváme ve 4. týdnu, tedy mezi 20.–24. 1., a následně jej ihned doručíme. Chápeme, že čekání je nepříjemné, a snažíme se vše vyřešit co nejrychleji. Vaši zpětnou vazbu bereme vážně a děkujeme za pochopení.
- Přehledné stránky
- Rychlost odeslání
- Skvělá zákaznická podpora
- Komunikace obchodu
Nakúpila som už viackrát a vždy bolo všetko absolútne v poriadku. Krásne veci za super ceny. Ochotný personál, radi výjdu zákazníkovi v ústrety s úsmevom na tvári.
Veľká spokojnosť. -
Neseriozní obchod. Dostala jsem k objednávce poukázku na slevu při příštím nákupu. V okamžiku, kdy bylo zboží, které jsem si chtěla objednat ve slevě, nebylo možné poukázku použít. Když je zboží za plnou cenu, najednou poukaz uplatnit lze......pochopila bych, kdyby tyto informace byly na dárkovém poukazu uvedeny.
Takto poskytujete slevu pouze, když se to hodívám , nikoliv jako dárek pro stálého zákazníkaReakce obchodu www.designovynabytek.cz
děkujeme za váš názor a omlouváme se za případné nepříjemnosti. Rádi bychom vám vysvětlili, že naším cílem je poskytovat kvalitní služby a nejlepší možné ceny pro všechny naše zákazníky. Proto, abychom zajistili férovost a udržitelnost našich nabídek, nelze kombinovat různé slevy a poukázky v rámci jedné objednávky. Tato pravidla nám pomáhají udržet rovnováhu mezi cenami a kvalitou služeb, které nabízíme.
Chápeme, že byste ocenila jasné informace přímo na poukázce a budeme se snažit zlepšit komunikaci, aby byl celý proces pro naše zákazníky co nejtransparentnější.
Děkujeme za pochopení
S pozdravem,
Petr -
- Rychlé vyřízení objednávky . Mi
- Super
Stále není objednávka doručena .
Reakce obchodu www.designovynabytek.cz
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Při objednávce jsme Vás informovali, že zboží bude k dispozici u dodavatele na přelomu 49. a 50. týdne (2.–15. 12. 2024) a následně dorazí k nám během 14 dnů. Celý proces pečlivě sledujeme, abychom zajistili co nejrychlejší doručení.
Děkujeme za pochopení a trpělivost.
S přáním hezkého dne, Michaela. -
Zboží bylo doručeno o něco později, než byla uvedena odhadovaná doba dodání , cca o 2 týdny. Naštěstí jsme stále měli starý nábytek, takže bylo na čem spát :). Zboží bylo perfektně zabaleno.
- velký výběr
- rychlé doručení
- krásné kvalitní produkty
- Na eshopu bylo napsáno dodání "do 5.12.",eshop sice informuje o termínu naskladnění od dodavatele, ale to nemění nic na tom,že to přijde pozdě.
Reakce obchodu www.designovynabytek.cz
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, 5.12. jsme naskladnili vaši objednávku a je již připravena k odeslaní, uděláme vše pro to, aby u Vás byla co nejdříve.
Děkujeme za pochopení a přejeme krásný den.
S pozdravem, Michaela. -
Ptáte se mě na spokojenost s výrobkem, ale zboží mi zatím nebylo doručeno. Mělo by být doručeno do 8 týdnů, což by mělo být za 6 dnů.
Reakce obchodu www.designovynabytek.cz
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Vaši objednávku sledujeme a doručení by mělo proběhnout ve slíbeném termínu.
Přejeme Vám hezký den a věříme, že budete s výrobkem spokojena.
S pozdravem, Michaela. -
Vse bez problemu.
- Velmi dobrá komunikace,kdy já sama jsem popletla platbu,po dohodě vše napraveno k mé spokojenosti.
Nevýhoda žádná,za mě spokojenost.