• Cena
    • Nespolehlivost
    • Extrémně dlouhé dodací lhůty
    • Zvednou telefon po dlouhé době nebo vůbec
    • Je jim naprosto jedno, že nejste spokojený
    • Zákaznická linka není se zájmem o zákazníka

26.8 objednáno s tim, že výroba trvá 5-7dni.. Po 8 dnech teprve davaji do výroby - 4.9. Volana zákaznická linka, prý snad do 11.9 předávají expedici.. Co to je? Jak takhle firma muze fungovat? Navíc jako zákazník jste jim šumák.. Asi nas berou jako českej povl.. My máme čas..

Reakce obchodu Zaluzie Web

Omlouváme se Vám za prodlení. Kromě Vašich kusů, máme denně do výroby stovky dalších kusů, které musíme vyrobit zcela na míru. To znamená desítky až stovky zákazníků, kteří nám volají, píší a navštěvují nás. Snažíme se vyřešit každého zákazníka. Přestože naše zákaznické oddělení disponuje 7 pracovníky, stane se, že jsou v dané chvíli najednou všichni vytíženi. Nevíme si naplánovat, kdy kdo zavolá (obsazená linka), navštíví nás (obsazený pracovník) nebo kolik nám přijde emailů (odpovídáme na každý). Stejně nevíme ovlivnit či v jeden den přijdou objednávky na 1000 kusů, nebo na 2000 kusů. Výrobní kapacity máme nastaveny samozřejmě na nějaký průměr a snažíme se pružně reagovat na aktuální situaci. Bohužel reagovat z jednoho dne na druhý není úplně možné, protože ke všemu jsou potřební lidé, které třeba i řádně zaškolit. Závěr sezóny (srpen) byl o něco silnější než jsme očekávali. Tento tlak však trval dohromady 1 týden a opět je vše v normálu. Naše dodací lhůty budeme zkracovat dokonce pod 5 dní. Vaše objednávka je připravena a dnes ji budeme odesílat. Brzy ji tedy můžete očekávat doma.

Tým ZaluzieWeb

25.8.2020 přijata objednávka. 26.8.2020 dáno do výroby. Zatím žádná komunikace. Co mám hodnotit?

Reakce obchodu Zaluzie Web

Omlouváme se za zpoždění. Každý jeden kus vyrábíme až po přijetí objednávky a zcela na míru dle zadaného barevného provedení a rozměrů. Není to "skladovka" ihned k odeslání. Věříme, že s našimi výrobky budete spokojeni :).

• Zboží nekvalitní
    • Materiály nekvalitní
    • Špatná montáž

Obchod se tváří,ale je to hrůza,prostě už nikdy více...!!!

Reakce obchodu Zaluzie Web

Produkty, které jste u nás objednali jsou vyráběny na součástkového základně od Německého dodavatele. Jsou určeny právě pro západní trhy. Z tohoto důvodu se vyhrazujeme vůči tvrzení "Zboží nekvalitní" a "Materiály nekvalitní".
    K montáži jsme Vám zaslali i návod a ze zkušenosti máme, že kus umí naši zákazníci namontovat do 10min (jak to bývá při svépomocné montáži výrobcích na míru).
    Pokud se vyskytl jakýkoli problém, neváhejte nás kontaktovat na [email protected].

Tým ZaluzieWeb

Zdál se to být dobrý obchod podle recenzí, ale po 11 dnech zatím zboží nedorazilo.

Reakce obchodu Zaluzie Web

Vaši objednávku dnes odesíláme. Brzy ji budete mít doma :)

Mají dodací lhůtu 5-7 dní. Objednal jsem 17.8.2020 dnes je 29.8.2020 a zboží nikde.

Reakce obchodu Zaluzie Web

Vaši objednávku dnes odesíláme. Brzy ji budete mít doma :)

Přišel mi špatný rozměr

Reakce obchodu Zaluzie Web

Pokud Vám přišel nesprávný rozměr, stačí když nás kontaktujete na [email protected] a my to vyřešíme. Vyrábíme produkty na míru, takže rozměrová přesnost je u nás na prvním místě.

• nespolehlivost

objednávka dle mých zadaných rozměrů absolutně nevyhovující!!!

Reakce obchodu Zaluzie Web

Vaši reklamaci už řešíme. Objednávku jsme od Vás převzali k posouzení. Vyrábíme produkty na míru, takže rozměrová přesnost je u nás na prvním místě.

Tým ZaluzieWeb

• Dlouhý termín dodání výrobku, nejsou dodrženy rozměry jak jsou uvedeny v objednávce

Reakce obchodu Zaluzie Web

Vaše objednávka byla vyrobena a odeslána v termínu jako uvádíme na našem e-shopu a tedy do 7. pracovních dnů.

• Nepřišlo kompletní

Reakce obchodu Zaluzie Web

Neevidujeme od Vás email ani informaci o nekompletním dodání. Pravděpodobně jen kurýr nevyložil všechny balíky a pak si na to vzpomněl a opakovaně Vás kontaktoval a doručil všechno. Mezitím jste asi stihli napsat toto předčasné hodnocení. Jelikož nemáme od Vás žádnou informaci, věříme že je tedy vše OK.

zboží stále nemám

Reakce obchodu Zaluzie Web

Omlouváme se za zpoždění. Brzy budeme Vaši objednávku odesílat. Pošleme Vám o tom automatický email s odkazem na sledování zásilky. Věříme, že s dodaným zbožím budete spokojen.

• Zajímavá cena.
    • Bohužel dodané profily rámů sítí neodpovídají hloubce rámu okna a následně nedostatečně překrývají otvor v okně.
    • Napnutí sítí v rámech je naprosto nedostatečné. Sítě v rámech vlají jako vlajky.

Bohužel toto zboží ( rámy se sitěmi proti hmyzu do oken) je prakticky nepoužitelné. Celkový rozměr sice odpovídá objednávce, ale dodavatel použil nesprávný (nízký) profil rámu sítě a pak rám sítě nedostatečně překrývá otvor v okně.

Reakce obchodu Zaluzie Web

V naší výrobě máme jen jeden typ profilů pro sítě proti hmyzu na okno. Je to přesně stejný, jak ho máme i vykreslen na našem e-shopu. Není tedy možné abychom nějak zaměnili tento profil za jiný.
    Co se týče napnutí síťoviny, tak v závislosti na celkovém rozměru, jsou jednotlivé kusy vyráběny tak, aby síťovina byla v rámu co nejvíce napnutá. Pokud je však napnutá přespříliš, může to deformovat rozměry výrobku a tudíž nesmí být jako "tenisová raketa".

Tým ZaluzieWeb

Po objednani byl ram rolovaci site poskraban, ram na sitku prohnuty i u obycejneho pevneho provedeni do okna, vycnivajici sroubky, vyoseni konstrukce. Rolovaci sit se otvira tezko, nelze jednou rukou poradne otevrit ani zavrit. Musi se vynalozit velika sila, aby se dvere zavrely. Docela nestastna vlastnost u sitky na terasu. Co se tyce celkove konstrukce, tak za ty penize docela chatrne provedeni.

Reakce obchodu Zaluzie Web

Pokud Vám cokoli přišlo z přepravy poškozené, stačí když nám napíšete email na [email protected], abychom mohli tyto nedostatky vyřešit. Dosud neevidujeme žádný email od Vás ohledně zmíněných skutečností a tedy bez informace jsme to neměli jak vyřešit.

• neposílají ani nekomunikují

Jak sám obchod píše: již dvanáctý den a stále čekám na dodání sítě do okna, podotýkám zaplacené. Komáři už nemají kam píchnout, neb jsem už celý pokousaný a byt mám pomazaný zabitým hmyzem nasáklým mou krví.

Deklarovali dodání do 3 - 5 pracovních dnů.

Reakce obchodu Zaluzie Web

Na našem webu deklarujeme výrobní dobu 5-7 pracovních dnů. Jiné e-shopy, uvádějí 3-5 a jak se o nich dá na internetu dočíst, trvá jim to více než 3 týdny. Ale jejich zákazníci to asi takto rádi. Jde totiž o ruční výrobu na míru. Každý jeden kus se zadává do výroby až po přijetí objednávky, podle zadaných rozměrů a parametrů uvedených v objednávce. Podobné je to i u oken, kde je dodací lhůta 8+ týdnů. My však řídíme naši výrobu o něco lépe než zmíněné firmy a i přesto, že kromě vaší síťky denně musíme vyrobit několik stovek dalších, stíháme to do 2 týdnů. Stejně jako tomu bylo i při Vaší objednávce. Omlouváme se Vám, za delší dodací dobu než jste čekal, avšak sítě proti hmyzu si v tomto období objednává každý. Pokud byste objednávali sítě v předstihu, např. v únoru, máte je doma opravdu do 3 dnů.

Tým ZaluzieWeb

• velmi dlouhá dodací lhůta

Tým ZaluzieWeb

Objednal jsem 3 sítě proti hmyzu, které dorazily až po cca. 3 týdnech. Sítě jsou v rámech volné, nerovnoměrně natažené, u 2 jsou v místě upevnění poškozena vlákna. Rámy ve spojích moc nelícují a jsou v průměru o 0,5 cm menší, než byl objednaný rozměr. Celkově jsou dost odfláktuté. Reklamovat je nebudu, nemíním se k nikým odhadovat, že jsem si to nezpůsobil sám a na funkčnost to nemá vliv. Obchod nedoporučuji a jsem rád, že jsem žaluzie do celého bytu objednal jinde.

Reakce obchodu Zaluzie Web

K pochybení došlo u přepravce, který doručil Vaši objednávku jinému zákazníkovi. Řešili jsme nápravu a následné doručení k Vám. Z tohoto důvodu to trvalo déle než by to standardně mělo. Síťky byly jinak odeslány přesně 7. pracovní den od vytvoření objednávky. Omlouváme se Vám za pochybení třetí strany.
    Co se týče kvality a rozměrové přesnosti. Vzhledem k tomu, že jsme od Vás nedostali žádný email, ani stížnost, neumíme se vyjádřit. Většina zákazníků si naše sítě proti hmyzu pochvaluje. Přece jen, ročně jich vyrobíme a prodáme několik desítek tisíc kusů. Nemůžeme si dovolit mít nekvalitní výrobu, jinak bychom měli pouze samy reklamace. Negativních recenzí na sítě máme k počtu kusů opravdu málo. No přece najdou se. Totiž lidé vždy raději něco "hejtují" než pochlubí. Asi to tak máme v povaze.

Tým ZaluzieWeb

Objednal jsem sítě do oken. Sítě nejsou v rámu dostatečně napnuté. Produkt označuji jako nekvalitně provedený, odfláknutý. Po vytočení linky reklamací jsem nehezky odvelen na email, po telefonu prý nekomunikují. Obchod nedoporučuji

Reakce obchodu Zaluzie Web

Pokud chcete podat reklamaci, je třeba ji zaznamenat písemně. Telefonicky nelze přijmout reklamaci. Resp. při množství telefonátů a objednávek, které zpracováváme, by se na to snadno mohlo zapomenout. Co se týče napnutí síťoviny, především při větších rozměrech, síťovina nemůže být napnutá jako tenisová raketa. Stěhovalo by to rám a tudíž i rozměry celkového výrobku. Síťovina je vždy vypnuta tak, aby vyhovovala vzhledově i funkčně podle rozměrů daného kusu. Váš subjektivní pohled na dané kusy pravděpodobně neodráží technické specifika výrobku.

Tým ZaluzieWeb

• Site byly male, asi odecetli dalsi milimetry.

Site byly male, asi odecetli dalsi milimetry. Ja odecetl 2mm ze svetleho rozmeru.

Reakce obchodu Zaluzie Web

Rozměrovou přesnost garantujeme. Vyrábíme produkty na míru, takže toto je nejpodstatnější věc ze všeho. Výrobní tolerance je vzhledem k velikosti výrobku do 0,2%, čili skoro zanedbatelná. Pokud Vám tedy cokoliv přišlo od nás nesprávně, stačí nás kontaktovat emailem na [email protected] abychom mohli Váš požadavek vyřešit. Neevidujeme od Vás žádný email, ani telefonát se stížností, takže se neumíme přesněji vyjádřit.

• nevrácené peníze

Po mých dotazech kde je roleta na střešní okno jsem obdržel sdělení že bude až za měsíc i když na webu bylo avizováno že dostupnost zboží je 14 dní, následně mi byla vrácena jen část peněz a od té doby obchod nereaguje.

Reakce obchodu Zaluzie Web

Objednávka Vám byla částečně vybavena. V objednávce jste kromě střešní rolety měli i další produkty, které by samy o sobě nepřesáhly částku 1000 Kč, kdy by Vám příslušela doprava zdarma. Ty jsme Vám úspěšně doručili a tudíž považujeme za normální, aby za ně bylo zaplaceno. Z tohoto důvodu jsme Vám vrátili pouze částku za roletu poníženou o cenu dopravy.
    Je nám líto, že jsme Vám nevěděli doručit i střešní roletu v termínu. Na stránce jsme v té době uváděli dodání do 21 dnů (ne 14). Tyto rolety pro nás vyrábí spolupracující firma Isotra a.s.. Avizovali nám, že mají problém s materiálem, ze kterého vyrábějí tyto produkty. Ten je z Itálie, kde koronavirus udeřil nejhůř. Z tohoto důvodu jsme i prodej těchto produktů stáhli z e-shopu. Dodací doba je totiž 5+ týdnů. Momentálně máme v nabídce pouze rolety, které jsou vyráběny na součástkového bázi od firmy Coulisse (Nizozemsko). Ty jsou dodávány v termínu do 14 dní.

• O žádné nevím
    • Nedodržení termínu dodání
    • TOP TRANS

Reakce obchodu Zaluzie Web

Omlouváme se Vám za prodlení. Produkty, které jste objednali pro nás vyrábí spolupracující firma Isotra a.s.. Avizovali nám, že mají problém s materiálem, ze kterého vyrábějí tyto produkty. Ten je totiž z Itálie, kde koronavirus udeřil nejhůř. Z tohoto důvodu jsme i prodej těchto produktů stáhli z e-shopu. Dodací doba je totiž 5+ týdnů.

• Zatim nic nedorazilo

Reakce obchodu Zaluzie Web

Právě jsme Vaši objednávku vyrobili a dnes ji budeme odesílat. Brzy ji tedy můžete očekávat doma :).