Obchod byl blokován z důvodu zvýšené nespokojenosti zákazníků.

• Objednáno 2 kusy velkých akvarií
    • Nedodržení termínu- 12.8 objednávka, 14.8 e-mail o doručení, 15.8 omluva za chybný e-mail objednávka nedorazí, 19.8 e-mail . Z logistických důvodů bude expedována orientačně v průběhu 35. kalendářního týdne dobře počkám do 35 týdne - ale už je to na hranici ryby jsou objednané, 28.8 domlouváme se na poslání alespoň půl zásilky údajně mají 1ks skladem ( paní chce po mě poštovné za rozdělení zásilky, ač se u této položky neplatí - další e-mail přichází omluva) , píši dotaz( jelikož v telefonu se dozvíme pokaždé něco jiného)zda stačí přijít do pátku, jelikož objednané ryby už jsou týden doma a bohužel začínají postupně odcházet Dnes 29.8 e-mail Z logistických důvodů bude expedována orientačně v průběhu 36. - 37. kalendářního týdne. Jako vážně?
    • Každý týden e-mail s omluvou, že zboží bude další týden
    • Do telefonu vám řeknou něco jiného,v e-mailu je zase úplně něco jiného
    • Pozor na objednávání velkých a dražších věcí

Při objednání malých a levných věcí problém nebyl. Bohužel velké a dražší věcí už problém jsou.

Reakce obchodu Vyprodeje24.cz

ohledně těch dvou akvárek jsme to vyřešili. Jedno jak jste žádala se bude dneska předávat dopravci a to druhé se bude expedovat jak dorazí, jak jsme se domluvili.

Ten e-mail o zpoždění byl na to druhé akvárium, které se bude posílat až ho budeme mít na expedičním skladě.

O tom poštovném jsme se vám omluvili a vyřešili to.

Zákaznická podpora Vyprodeje24.cz

• Potvrzení platby dorazilo pět dní od provedení.
    • Sedm dní pryč a zboží stále nemám.

Reakce obchodu Vyprodeje24.cz

moc se omlouváme, ale expediční lhůta je 1-5 pracovnách dní. Informovali jsme vás o zpoždění 5. expediční den.

Zákaznická podpora Vyprodeje24.cz

Nakupuji poprvé a dodací lhůta je delší a obchod zatím nekomunikuje.

Reakce obchodu Vyprodeje24.cz

moc se omlouváme, ale v e-mailu neevidujeme žádnou zprávu od vás. Pokud jste nám volala, tak zákaznická linka je od 10:00 do 14:00.

• Zboží skladem a po týdnu napsali, že dodají za 14 dní

Reakce obchodu Vyprodeje24.cz

moc se omlouváme, ale expediční lhůta je 1-5 pracovních dní.

Konkrétně u vaší položky se stalo, že došlo k vyprodání zásob na expedičním skladu.
    Došlo k zpoždění při svozu z centrálního skladu.

Zákaznická podpora Vyprodeje24.cz

• Nedrží slovo o dodání zboží
    • Prvních 14 nedali vědět že zboží vůbec nemají

Objednané pletivo ani po měsíci nebylo doručeno, každých 14 dní prodlužovali termín dodání o dalších 14 dní,po měsíci znovu prodloužili termín o dalších 14 dní,tak ruším objednávku, myslím že to není solidní firma.

Reakce obchodu Vyprodeje24.cz

moc se omlouváme, ale o zpoždění jsme vás informovali 6. expediční den. Poté jsme vás informovali podle informací, co jsme dostali.

Zákaznická podpora Vyprodeje24.cz

• Musel jsem nekolikrat urgovat o vraceni penez

Reakce obchodu Vyprodeje24.cz

moc se omlouváme, paní účetní měla technické problémy.

Zákaznická podpora Vyprodeje24.cz

• Doporučuji zakázat obchodování!

Objednáno a zaplaceno dne 23.7.2024, slíbeno dodání nejpozději do pěti dnů.
    Mail dne 29.7.2024: …..velice se omlouváme za zpoždění při vyřizování Vaší objednávky. Z logistických důvodů bude expedována orientačně v průběhu 31. / 32. kalendářního týdne……
    Můj mail dne 30.7.2024:……. Děkuji za zprávu! Ruším z logistických důvodů objednávku! Moji platbu obratem vraťte na můj účet!
    Mail dne 30.7.2024:……. vaše objednávka byla stornovaná…..
    Můj mail dne 23.8.2024:……. Stále čekám na vrácení platby 358,- Kč za zrušenou objednávku č. 240023076 dne 30.7. 2024!
    Mail dne 26.8.2024:……. Dobrý den, znovu jsme zaurgovali na účtárně. Omlouváme se za zpoždění.

Dnes, 27.8.2024, stále nemám platbu vrácenu!

Reakce obchodu Vyprodeje24.cz

moc se omlouváme, ale paní účetní měla technické púroblémy. Platba vám byla vrácena 29.08.

Zákaznická podpora Vyprodeje24.cz

20.8. jsem z tohoto obchodu objednal kryt na akvárium. K dnešnímu dni 27.8. zásilka nedorazila přestože na webu bylo zboží skladem a objednávku jsem obratem zaplatil online kartou. Po přečtení recenzí na tento obchod lituji, že jsem objednávku uskutečnil právě zde. Pokud obchod reaguje na recenze, tak má vždy opakující se výmluvy, že na odeslání mají 1-5 dní a že zásilka byla odeslána 6-tý den a za zpoždění se omlouvají, apod. Za tuto dobu bych už pomalu měl zásilku doma z Aliexpressu z Číny. Takže stále čekám - z obchodu žádná odezva. Pravděpodobně jsem přišel o cca 1700.- a rybičky o osvětlení. Čekám do konce týdne a předávám na ČOI !

Reakce obchodu Vyprodeje24.cz

moc se omolouváme, ale expediční lhůta je 1-5 pracovních dní. O zpoždění jsme vám informovali až 6. expediční den, za což se omolouváme.
    Platba vám byla vrácena 2 dny po stornovaní objednávky.

Zákaznická podpora Vyprodeje24.cz

Špatný popis.Spatna komunikace, neochota.

Reakce obchodu Vyprodeje24.cz

moc se omlouváme, ale u výrobků Drabest je uvedená expediční lhůta 1-21 dní. Vaší objednávku jsme poslali ještě v expediční lhůtě.

Žádný e-mail jsme od vás nedostali pouze hovor, kde jsme vám řekli o expediční lhůtě a poté máme další hovor, kde jste volal ohledně zboží.Tuto informaci jsme předali na reklamační oddělení a vytvořili jsme vám novou objednávku na delší žebřík.

• Široká nabídka zboží
    • dodací lhůta

Jelikož jsem objednávala poprvé, nemám žádné zkušenosti. Zboží jsem objednala a hned zaplatila před 6 dny, ale dosud nedorazilo. Jen e mail, že z logistických důvodú bude zboží orientačně za dodáno až za týden nebo 2

Reakce obchodu Vyprodeje24.cz

moc se omlouváme, ale o zpoždění jsme vás informovali 5 expediční den, jen co jsme dostali informace.

Objednávku jsme o 2 dny později na vaší žádost stornovali.

Zákaznická podpora Vyprodeje24.cz

Zboží nedorazilo a pak přišla omluva, že přijde nejdříve za tři týdny.

Reakce obchodu Vyprodeje24.cz

moc se omlouváme, ale o zpoždění jsme vám dali vědět 5. expediční den. Den poté jste objednávku stornovala.

• Rychlé nalezení produktu
    • Vyřízení objednávky

Reakce obchodu Vyprodeje24.cz

Pokud jste měli jakýkoliv problém, měli jste nás informovat, jistě bychom společně našli nějaké adekvátní řešení.

Jsme tu pro Vás.

• Skladové zboží nemají skladem

Objednal jsem a zaplatil zboží označené jako skladem. Po 1. týdnu emailová zpráva, že se budou expedovat za 1-2 dny. První zmíněný den email, že se dodávka zpozdí o týden až dva. Po dalších čtyřech týdnech email s informací prodloužení o další 2-3 týdny.
    Celková doba od objednání skladového zboží by dle poslední zprávy měla být 7-8 týdnů. A to kdo ví, zda by nedorazil další email s prodloužením termínu....objednávku jsem zrušil.
    Zpětnou platbu jsem musel několikrát urgovat. Peníze dorazily po 20ti dnech.
    Nechápu, že jsem si na tento obchod nepřečetl recenze a neřídil se dle toho. Alespoň, že obchod reagoval...jediný pozitivní na tomto eshopu.

Reakce obchodu Vyprodeje24.cz

moc se omlouváme, ale v průběhu procesu vaší objednávky jsme obdželi informaci od výrobce ohledně 3 týdenního zpoždění.

Pracovali jsme v tu danou chvíli pouze s dostupnými informacemi. Z tohoto důvodu jsme vás informovali 2 krát o zpoždění.

Ještě jednou se velice omlouváme.

Zákaznická podpora Vyprodeje24.cz

• přez upozornění ,že nebylo zboží dodáno kompletní se nikdo neozval ani neposlali chybějící zboží

omlouváme se za vzniklou komplikaci.

Kolegyně z reklamačního se vám ozve co nejdříve a problém s vámi vyřeší ku vaší spokojenosti.

Zákaznická podpora Vyprodeje24.cz

Dlouhou dobu zboží ani neposlali a pak, když jsem si přečetla recenze od jiných lidí, objednávku jsem raději zrušila. Byla na dobírku, tak jsem o peníze nepřišla..

Reakce obchodu Vyprodeje24.cz

moc se omlouváme, ale na stránkách je už od 12. 07. změněná dostupnost na 2-3 týdny, kvůli výpadku výrobní linky.

Zákaznická podpora Vyprodeje24.cz

Přišla mi objednávka někoho jiného a ta jeho dorazila mně...mají tam hezký bordel.

• Žádná
    • Dlouhá doba doručení
    • Špatná komunikace obchodu
    • Zboží přišlo rozbité

Zakoupeno světlo do akvária, které odesílali asi týden. Po rozbalení bylo zjištěno že je světlo rozbité. Po třech dnech nikdo na e-mail ohledně reklamace neodpověděl. Světlo do akvária jsem potřeboval co nejdříve, tak jsem musel na konec zakoupit jinde. Celkově mám z obchodu špatný dojem a rozhodně zde další nákup neplánuji a nikomu nedoporučuji.

• Velký výběr
    • Zboží zatím nedorazilo
    • Dlouhá doba čekání

Reakce obchodu Vyprodeje24.cz

informovali jsme vás ohledně zpoždění expedice hned jakmile jsme se to dozvěděli. Na základě komunikace byla vaše objednávka stornovaná.

Ještě jednou se omlouváme, děkujeme za pochopení.

Zákaznická podpora Vyprodeje24.cz

Smůla mi nepřišlo tak jsem přišel o korunky ani žádný email..........

Reakce obchodu Vyprodeje24.cz

standardní expediční lhůta je 1-5 pracovních dnů, s termínem doručení do 2 pracovních dnů od přepravce.

Vaši objednávku jsme předali dopravci 5. pracovní den, je tedy zcela v termínu.

• Chyběla polovina objednávky
    • Nedostatečná komunikace při řešení reklamace

Objednal jsem si výrobek dvakrát a přišel pouze jednou. Chyby se stávají, ale ještě nedošlo k nápravě. Pokud se situace vyřeší, recenzi změním.