Nespolehlivé dodavatel
- Na začátku každého týdne přijde e-mail, že se objednávka o další týden zpozdí. Takže bych čekal již 3 týdny až měsíc na zboží, které je ale skladem. Nakoupil jsem jinde a rychleji.
- Špatná komunikace. Neposkytnutí podrobnějších informací ohledně objednávky.
Po týdnu nic nedorazilo, v sekci sledování objednávek žádná není, přišly 2 emaily první potvrzení objednávky,druhý objednávka se zpracovává, takže si udělejte obrázek sami...
- Nespolehlivost
Zboří objednáno na konci roku a obchod mi napsal, že mají do 10 ledna inventura a zboží neposílají a je 19 ledna ani nic.
Místo zboží jsem držel dva emaily proč mě zboží nebude odesláno.
Od listopadu pouze 1 email s omluvou, že objednávka přijde 5 týden v roce 2025
- Do dnešního dne zboží nedorazilo a ani žádná omluva. Potřeboval jsem zboží kvůli práci a práci jsem musel oddálit začátek protože zboží nemám
- Přišlo jiné zboží, reklamační oddělení nereaguje.
nespolehlivost, zboží nedodáno
Pokud na zboží pospícháte nebo ho chcete mít aspoň do týdne doma, tak tady neobjednávat. Od 28.12. kdy přišlo pouze automatické potvrzení objednávky, první kontakt až 6.1., kde psali, že do 10.1. mají inventuru a že expedice začne 14.1. Dnes (13.1.) jsem obdržela email, že objednávka bude se expedovat v průběhu 5. kalendářního týdne... Kdyby hned na webu psali, že bude dodací doba cca 2-4 týdny, tak bych neobjednala. Doufám, že zboží dorazí aspoň do konce ledna.
U zboží skladem a vyzvednutí na pobočce po 4 dnech sděleno , že to bude za měsíc
zboží již týden objednáno zatím ani nevyexpedováno, přijde mi absurdní posílat dotazní když nebylo vyexpedováno zboží, které je skladem
- Zboží objednáno 19.12. nabízeno skladem.Po objednání a zaplacení informace, že skladem není a mohu objednávku stornovat. Zaslán email, že je objednávka zrušena. Do dnešního dne nevrátili peníze,jen výmluvy pouze emailem, že zaurgovali na účtárně. Telefon nikdo nezvedá. NEDOPORUČUJI něco koupit, takto se solidní prodejce nechová.
- Zboží ještě nedorazilo a už tu mám dotazník spokojenosti????
nic mi nebylo ještě doručeno a neustále se mě ptáte jak jsem spokojený!!! Udělejte si tam pořádek!!!
Chápu, že zboží nejni na skladě už je vyprodáno. Tak jsem tam volal, aby jsem se dohodl a nedovolal. Mají uvedenou dobu volání, kdy volat a já to zkoušel několikrát a nikdo to nebral. Tak jsem poslal email, že ruším objednávku, a oni že mě vrátí hned peníze a více jak týden čekám a nic nepřišlo.
- Přišel mi naprosto jiný koš na pradlo
Již více než měsíc a zboží stále nedorazilo. Pouze informace o odkladu z dúvodu ......
Přitom stejný produkt mi stále chodí v nabídce s možností objednání.
Počkíme na výsledek a pak doplním tuto informaci. Takto nelze více hodnotit. -
Zboží z tohoto obchodu mám objednané a zaplacené již 22 dnů a zatím nebylo dodáno.