• Zákaznická podpora vůbec neexistuje
    • Musel jsem požádat banku o podporu, abych získal peníze zpět
    • Neplaťte nic předem. Je to hloupost!!!

zboží mi dorazilo, bohužel však víno Bojanovska Cuvee bylo zkažené a obchod nereaguje na snahu na vrácení produktu, na e-maily neodpovídají, telefony neberou. Ozvali se mi jenom, když jsem si přes e-mail znovu objednala - chtěla jsem jiné víno vzájemným zápočtem, ale nebylo mi to umožněno. Poté se mi již nikdo neozval, aby si zkažené víno odvezl. Budu znovu obchod kontaktovat, chci víno vrátit a požaduji peníze zpět.

• Žiaden tovar
    • Žiadna odpoveď na e-mail

Nič si neobjednávajte lebo nič nepríde

Opakovaně objednávka s 48 hodinovým zpožděním.

Objednavka z 29 .4 dodnes nedorazila, obchod nereaguje na maily, telefon je nedostupny.

• Obchod přestal reagovat na maily i mobilní telefon a celý týden se mi nepodařilo s nikým spojit

• sortiment

- absolutne nefunknčný zákaznícky servis, mail bez odozvy, telefon zvoní ale nikto nedvíha
    - nefunkčná platobná brána jediná možnosť platby dobierka (+30 CZK) ale nie je možné ovplyvniť termín doručenia
    - doručenie opozdené o 24 hodín, napriek
    - Zákazník "hrozí objednávkou" ale nemá možnosť zaplatiť ... t.j. ďalšie objednávky už nie je možné sprocesovať

• rozbita zasilka

Nekomunikuji,nahrada slibená avšak nedodaná !!!!Nedoporučuji.

• rychlé doručení na zadanou adresu

• nekomunikují
    • nedodané zboží
    • výběr vín není moc bohatý

Objednal jsem vína na určitý den doručení. Obchod zaslal automatickou odpověď, že objednávka byla přijata. Ovšem od té doby nepřišlo ani zboží, ani jsem nebyl kontaktován emailem, ani telefonicky. Zkrátka nic.

• Tohle určitě nebylo 20 let staré víno, podle zátky i chuti max 2 roky, z mého pohledu až skoro podvod.

Asi jsem s tímhle obchodem skončil. není možné vydávat víno za nějaké jiné.

• velmi slabá komunikace

V tomto obchodě již nakupuji dlouho. Po skvělém začátku se to dost zhoršilo. Objednala a zaplatila kartou 20.1. Přišla mi notifikace, že se objednávka vyřizuje a pak ticho. Zkoušela jsem volat, na ani jedno čísle mi to nikdo nebral. Na běžné emailovém dotazy nikdo nereagoval. Až po odeslání ostřejšího emailu přišla 30.1. odpověď, že dvě lahve z mé objednávky na skladě nemají a čekají na jejich dodání. To mi mohli napsat přece hned. Že by to zjistili až po deseti dnech?
    .... a kdyby se neozvala, tak čeká do vánoc....

• Komunikace
    • Nečtou poznámky k objednávce - prý na to nemají čas...

• Nedodané předem zaplacené (!) zboží. Zaplaceno 17.12., slíbené dodání 19.12. Dodnes (28.12.) ani zboží ani omluva.

• V určeném datu dodání víno nedošlo, nedošla ani informace, proč je dodávka zpožděna. Ani o dny později stále nic. Tak jsem se začala zajímat. A došla odpověď, že jedno víno do krabice se šesti lahvemi chybí, tak že mi tam dají náhradní. Když jsme se zeptala, jaké bude to náhradní víno, opět žádná odezva. Až o další den později došlo víno.

8.12.2019 jsem objednal dva kartóny vína.Do dnešního dne,přes několik
    telefonních urgencích,jsem zásilku nedostal!
    Po několikaleté spolupráci jsem se zklamal.
    Víno bylo určeno pro mé přátele.Musel jsem zvolit náhradní řešení.
    S pozdravem Roman Kříž

• Zboží nedorazilo, již 2x se mě e-mailem ptali, zda za objednaná vína, která však již nemají k disposici, mohou poslat adekvátní náhradu. Kladně jsem odpvěděl, zatím však nic nedorazilo, i když jsem již zaplatil

• Castecne dodani zbozi dle objednavky. Nedodali 2 lahve a po reklamaci prestali komunikovat.

• Slibují dodání tentýž či následný den, ale není to pravda.

• Zboží opakovaně přichází o 1-2 dny později, než je deklarováno na webu .

Nakupoval jsem zde opakovaně, ale poslední cca 2 měsíce objednané zboží dorazí o 1-2 dny později než deklarují na svém webu. Na zákaznický servis se nedá dovolat, na email s dotazem kdy zboží přijde mi neodpověděli...