Jak jsem psal VV emailem, kredit by se měl počítat jako normální peníze, napriklad: Kdyz mam objednavku za 1424 Kc a kredit za 428 Kc tak proc musim platit dopravu, ktera mela byt zdarma na objednavky nad 1000Kc?
VV mi neodpovedali! -
- Obchod OK a víno téměř vždy dobré. Problémem je doručení.
Nevím, co se zrovna dělo, ale nerozjela se platební brána, objednávka nešla zaplatit. Hned jsem kontaktovala obchod přes email (vzhledem k večerním hodinám). Nepřišla mi žádná odpověď. Jen informace o převedení platby na dobírku, za což jsem musela připlatit 30 Kč. Není to žádná hrůza, ale tento způsob platby jsem si sama nezvolila. Dále jsem si zadala datum doručení. Celý den se mi opět nikdo neozval, na zákaznické lince to opakovaně nikdo nezvedal a zboží mi nedorazilo. Napsala jsem i email, na který jsem taky nedostala odpověď. Následující den se mi během dopoledne konečně ukázalo, že byl balíček předán kurýrovi. S tím byla domluva naštěstí rychlá a bezproblémová, ale čekala jsem aspoň nějakou reakci obchodu a obyčejnou slušnou omluvu. Můj první nákup před pár lety byl v pořádku, tak mě mrzí, že teď to bylo takové divoké.
- Flase boli rozbite, písal som reklamaciu, ale nikto neeodpovedal, nereagoval.
K dodanému zboží měl dorazit dárek - sada sklenic. Nedorazilo nic, na e-mail obchod nereagoval - naprosto nespolehlivý.
- dostal jsem nepoživatelné víno za zenitem a vinovýhodne dělá tzv. mrtvého brouka a nekomunikuje!!
Zásilka přišla po zaplacení nekompletní a ani dvě e mailové upozornění nestály za odpověď.
- nekomunikujete a objednaný tovar nebol doteraz dodaný bez akéhokoľvek vysvetlenia z vašej strany jedným slovom neserióznosť
- ceny vina
- nenaplnuji sve sliby - objednavka v ramci Prahy nedorazila jiz ponekolikate ve stejny den, kdy vino bylo objednano v dopolednich hodinach
- kdyz jsem se snazil vratit 5 lahvi z krabice vina, ktere me nechutnalo, tak se nikdo neozval a neresil to
- neda se jim dovolat a nekomunikuji telefonicky ani pres e-mail
- Za běžných okolností celkem funguje, i když problémy již nastaly i v minulosti.
Jednu ze dvou objednaných položek nyní spletli, to se může stát. Ale pak to začalo - místo okamžité výměny dva dny žádná komunikace, v pátek zřejmě nepracují, trvale nedostupná zákaznická linka, správné zboží dovezli až po týdnu, a navíc to, které si měl jejich kurýr odvézt výměnou, dodnes leží v mé kanceláři - prý mu neřekli, že ho má vyzvednout.
- Lživá reklama, již nebudu nakupovat
- Poslednú objednávku som vôbec nedostala. Úhradu som vykonala ihneď. Žiadna informácia o meškaní tovaru ani odpoveď na email prečo mi nezasielaju objednávku. Som veľmi sklamaná. Zrejme to bola moja posledná objednavka
Doteraz som bola veľmi spokojná s doručením
- Víno jsem dostal se zpožděn
- dobrý sortiment
- na www se často nejde přihlásit ke svému účtu a objednat
- nikdo vám neřekne, že vám zásilku v určený den nedodají protože něco ...
- dovolat se na kontaktní telefon 777 773 801 je téměř nemožné, nikdo jej nezvedá
Z vybranych terminu dopravy zamerne vybiram termin kdy budu schopny zasilku prevzit. Casove rozpeti vetsinou cca 10:00 az 19:00 apod. Na to uz jsem si u eshopů zvykl. Ale abych mel objednano na patek a bez jedine zpravy zbozi prislo v pondeli, to mi dojem z jinak vyborneho obchodu kazi. Stalo se jiz podruhe (poprve vlivem stehovani coz jsem pochopil).
Objednal som víno 4.6., dnes 20.6. nemám tovar ani žiadnu správu od obchodu. Len ma žiada o hodnotenie spokojnosti.
- Neseriózní jednání, klamavá reklama při slevové akci
Opakovane dodavaji se zpozdenim. Tentokrat jsem objednal s dostatecnym predstihem a stejne nedorucili v dany den. Kdyz jsem chtel resit s obchodem tak jsem se nedovolal.
- Dobrá cena
- Dlouhá doručovací ddoba
- objednáno 22.5., dnes 2.6. ještě nedoručeno a ani nemám info kdy bude doručeno. Obchod nekomunikuje.