Přihlásit se a přidat recenzi

• 10 %

Strašný e-shop! Nakoupíte a když přijde zboží, zjistíte, že faktura - daňový dokad je z Nizozemí a s nizozemskou DPH! Když po nich chcete opravu dokladu a tedy vrácení DPH, protože jste plátcem DPH v jiném členském státě EU a mají vám to tedy dodat bez DPH, tak si s vámi dopisuje chatbot a nevyřídíte nic. U tohoto e-shopu si už nekoupím ani vypálenou sirku. Když zkrachují, nebude jich žádná škoda.

Děkujeme za Vaši recenzi.

mrzí nás situace, se kterou jste se setkali.

• Nelze se nikam dovolat
    • Nelze se nikam dovolat

Dnes dorazil pětistupňový regál na kolečkách, v košíku díry, držák na stupně košíků nepřiletovaný, když chcete reklamovat, mluví s vámi robot Viola, přiložit fotky poškození nelze, prý mají velký formát, jsem zklamaná a obchod doporučuji obejít velkým obloukem

Děkujeme za Vaši recenzi.

Mrzí nás, že jste obdrželi poškozené zboží.

• 10 %

Podvodný e-shop, zboží přišlo vadné, po vrácení zboží a příslibu vrácení peněz, se odmlčí, peníze dosud nemám, budu je vymáhat soudní cestou. Varuji všechny před tímto obchodem. Mgr. Jakub Beránek

Vážený pane Mgr. Jakub Beránek,

Děkujeme za Vaši recenzi.

mrzí nás situace, se kterou jste se setkali.

Vaším případem se zabýváme s maximální vážností a chceme, aby byl vyřešen k Vaší spokojenosti.

Miroslav
    vidaXL

• Nejake zbozi prislo do 9dnu
    • Kvalita produktu neodpovida obrazku
    • Chat bot nikdy nespoji a nepoda informace
    • Vraceni zbozi do Nizozemska
    • Vraceni zbozi pres jejich sluzbu serviceXL

Objednal jsem v popisu masivni skrin a prisly plesnive se suky narezane palubky zabalene do jedne vrstvy folie.
    Resim vraceni zbozi, ale adresa je do Nizozemska a prislo celkem 5 baliku do 25kg. Cena za vraceni zbozi ????? Horor......

Děkujeme za Vaši recenzi.

Mrzí nás, že jste obdrželi poškozené zboží.

Komunikace nulová!!!
    Kvalita pohovky Chesterfield katastrofální.
    Snad žádná možnost reklamace.

Děkujeme za Vaši recenzi.

Mrzí nás, že pohovka Chesterfield byla v nízké kvalitě.

• Rychlé doručení
    • Manipulační poplatek při vrácení zboží.
    • Komunikace děsná. Chat boot. Potom možná člověk. Komunikace možná na 30 minut.
    • Peníze nevráti jediné když budu souhlasit že zboží pošlu zpět a oni si z částky nechají manipulační poplatek. Asi 250kc
    • Nakonec nechali asi 500kc na nákup na vidla tak nakoupeno a zboží ponecháno.
    • Již nikdy víc.

Hrůza. Otec si nepřečetl recenze a naletěl.

Děkujeme za Vaši recenzi.

Mrzí nás, vzniklá situace. Kontaktovali jste nás bez čísla objednávky, proto Vás nemůžeme kontaktovat.

• 40 %

• Doručení
    • Komunikace
    • Řešení problémů

Při řešení problémů vás sice spojí s živým clovekem(prý) ale je to lákavé bez skloňování...ale problémů nevyřen. Potřebovali jsme náhradní díly jelikož přišly vadné. Nejprve že není problém pak že nejsou skladem a nevím kdy budou... No už bych tam nic nebrala.

Děkujeme za Vaši recenzi.

Mrzí nás, že jste obdrželi poškození zboží. Kontaktovali jste nás bez čísla objednávky, proto Vás nemůžeme kontaktovat.

• Jedná velka nevyhoda

Nejhorší obchod, jaký jsem kdy zažila.Prisel mi oprýskaný stolek, při druhém kousků montáže jsem zjistila, že mi chybí kousek, bez kterého to neslozim.
    Na stránkách pouze chatbot, který reklamaci neudělá.Mohu vrátit zboží pouze na vlastní náklady do Holandska.Naklady skoro jako cena stolku.Podpora na zákaznické lince je pouze v angličtině.Obepsala jsem vše, co šlo.Zadna odpověď.Budu psát stížnost na ČOI, tohle opravdu nebudu tolerovat.

• nízká cena
    • špatná komunikace, opakují dokola ty samé fráze, nepomáhají skutečně řešit problém
    • špatně vystavené účetní doklady, chybí IČ a DIČ
    • nedoporučuji nákup pro firmy
    • komunikace ohledně vrácení neoprávněně účtovaného DPH tristní
    • vystavení opravených dokladů trvá již déle něž měsíc
    • vrácení DPH vyřizuji již než měsíc
    • nejsou schopni sdělit konkrétní lhůtu pro vystavení nových dokladů
    • nejsou schopni sdělit konkrétní lhůtu pro vrácení DPH
    • odmítají vystavit dobropis za vrácené zboží včetně správných údajů (IČ a DIČ)

Že zboží nemá top kvalitu bych při daných cenách odpustila. Vyřízení reklamace za nepoužitelné zboží proběhlo také uspokojivě.
    Nicméně i tak firmu v žádném případě nedoporučuji.
    V současné době nám dluží cca 12.000,- a není jisté kdy je dostaneme, pokud vůbec. Stejně tak nemáme správné účetní doklady k objednávkám v součtu za více než 60.000,-.

Děkujeme za Vaši recenzi.

Omlouváme se za vzniklou situaci. Kontaktovali jste nás bez čísla objednávky, proto Vás nemůžeme kontaktovat.

• 10 %

• Už NIKDY. Koupila jsem za 3500 pouf patchwork, už u rozbalení smrad plísně, celé to je vlhké. Jako když to bylo ve sklepě. Teď to suším u topení, ale ty plísně z toho asi nedostanu. A to mělo být místo odpočinku, kde si budu číst a odpočívat.

Zboží mají evidentně ve vlkem skladu, podmínky neodpovídají tomu kde by zboží mělo být, aby nehnilo. A to jsem se snažila vyhnout podvodným firmám. Tím jsem s nimi skončila. Vracím se k Favi

• 20 %

• Po zaslání jiného zboží, než jsem si objednala, nenabízí vůbec výměnu zboží za správné, ale můžete jim to zaslat za 249,- Kč, které vám strhnou z vrácených peněz. Dokázat, že mi poslali jiné zboží, mě stálo asi 10 e-mailů, spoustu času a peníze zpět dodnes nemám.
    • Naprosto neseriózní jednání, odpad mezi online obchody!!!

Nic si od nich nekupujte, budete zklamaní, naštvaní a přijdete o peníze!

• 10 %

• Nekvalitní zboží a nekomunikují při vrácení
    • Nevrací reklamace nekomunikují

Nikdy od tohodle eshopu vidaxl nekupujte nic absolutně neřeší reklamace nebo vrácení zboží do 14 dnů odepisuji úplný nesmysly a nechtějí nic řešit od tohohle

• 10 %

Pokud mi robot říká ,že je člověk. Tak je někde chyba. Stránky na určení nedodaného dílu nefunkční. Doporučuji nic NEKUPOVAT!!!

• 50 %

• Komunikace,a rychlost dodání
    • Dobrý den stul přišel poškrábany, na jednom místě prasklý,chybějící sroubky a bez krytek a hodně nestabilní.Velka nespokojenost a bez návodu.

Dobrý den stul přišel poškrábany, na jednom místě prasklý,chybějící sroubky a bez krytek a hodně nestabilní.Velka nespokojenost a bez návodu. Návod po urgenci dodány.

• 10 %

Stolek přišel ve špatném stavu.Už po rozbalení byl různě otlučenej.A samolepici tapeta byla v půlce přelomená a tudíž zničená.Nešlo to narovnat.Obchod nedoporučuji .Zde uz si nic nekoupím

• OTŘESNÁ KOMUNIKACE
    • DORUČENO JINÉ ZBOŽÍ
    • ODMÍTAJÍ VÝMĚNU

Doručili mi jiné zboží. Vše doloženo fotografiemi. Otřesná komunikace, odmítají zboží vyměnit. Podám podnět na ČOI. Nikdy více!

• 20 %

• Koupil jsem si v tomto obchodě markýzu do pergoly. Po upevnění došlo po měsíci ke zrezivění matic a podložek držící markýzu, po 3 letech došlo u úplnému utržení zrezivělé části plechu a podstavce markýzy. Odeslal jsem fotografie a popis problémů na vidaXL, ale nikdo mi odpověl na moji žádost o výměnu ze 3 e-mailových adres, na které jsem žádost posílal neodpověděl. Nakonec mi někdo napsal a uvedl, že je v obchodních podmínkách 2 léta záruka a mám smůlu, protože mám markýzu 3 roky. Znovu jsem jim napsal, že jsem nespokojený a nechci investovat dalších 6 000 Kč do nové markýzy. Odpověď byla, že věc předávají eskalacnimu oddělení. Z tohoto oddělení mi znovu přišlo zamítnutí žádosti i s mM návrhem, že bych na markýzu přispěl nějakou částkou.
    • Včasné doručení

Kdo má odvahu se přít,, klidně nakupte a pak jestli vám zboží vydrží, tak po záruční době vyhoďte .

• Lákavé fotky zboží

• Žádná není
    • Všechno

Moje zkušenost s obchodem Vida XL je naprosto otřesná. Objednala jsem si zahradní králíkárnu se třemi dvířky v šedé barvě, která měla být vyrobena z kvalitního dřeva. To, co mi dorazilo, je naprostá katastrofa. Místo slibované dřevěné králíkárny jsem obdržela výrobek z překližky a papíru, který je nejen esteticky nevyhovující, ale i funkčně naprosto nepoužitelný.

Dno prvního patra klece je tak slabé, že se okamžitě propadá pod váhou králíka. Celková konstrukce je velmi chatrná a nekvalitní, což činí klec zcela nevhodnou pro bezpečné ubytování jakéhokoli domácího mazlíčka. Tento produkt je zkrátka nebezpečný a úplně zbytečný.

S touto zkušeností rozhodně nemohu tento obchod nikomu doporučit. Kvalita zboží je velmi nízká a neodpovídá popisu na webu. Kromě toho, zákaznický servis nebyl schopen efektivně vyřešit můj problém a vrácení peněz se neobešlo bez komplikací.

Vida XL se v mém případě projevil jako nespolehlivý a nekvalitní prodejce. Pokud hledáte kvalitní výrobky pro své domácí mazlíčky, rozhodně hledejte jinde. Tento obchod vás zklame.

• 90 %

• Omlaceny nábytek
    • Chybějící dily
    • Neodborne vyrobené dily

Obdržely jsme výrobek poškozený, otrhane rohy, některé části se pokusili zatrit barvou, chybějící komponenty.
    Na mail nikdo nereaguje.