- Slibovali dodat zboží do 3 dnů a ani po týdnu zboží nedorazilo a ještě se drze dotazují jak jsem spokojený s obchodem?!!!
Reakce obchodu Svářečky-obchod.cz
Mrzí nás že jste s naším obchodem nebyl spokojen. Vámi objednané zboží s dostupností do 3 dnů znamená že zboží na skladu není a dodaní je od dodavatele k nám. Museli jsme tedy zboží doobjednat u našeho dodavatele. Bohužel však ze strany dodavatele došlo k neočekávanému prodloužení dodací lhůty. Hned jakmile jsme se o posunuté dostupnosti dozvěděli pravidelně jsme urgovali na dodavatele. Dotazník ohledně spokojenosti se zbožím je vygenerován automaticky. Ještě jednou se omlouváme za problémy spojené s vaší objednávkou.
Tomáš, za tým Svářečky-obchod -
Špatná až nulová komunikace, dlouhá doba dodání.
Reakce obchodu Svářečky-obchod.cz
za komplikace s Vaší objednávkou se velice omlouváme. U Vaší objednávky jsme položku museli doobjednat o čemž jsme Vás informovali, bohužel ze strany dodavatele došlo ke zdržení. Nicméně jsme se snažili prakticky ihned po doručení od dodavatele expedovat zboží tak, aby bylo u Vás co nejdříve.
Dana, za tým Svářečky-obchod -
- Na oko lákavě hodně věcí skladem, a mají údajně obchodní zastoupení od výrobce svářeček. Horší je to však s vlastním dodáním, či spíš zatím nedodáním
- Zboží skladem jsem objednal v pátek 21.10. a současně v 9,30 online zaplatil. Dnes je pondělí 31.10.2022 15,00 a dosud jsem zboží nedostal, pouze žádost o hodnocení obchodu a zboží?!?
Jsou obchody, kde zboží skladem objednané a zaplacené do 11-12 hodin, ještě téhož dne přepravce odváží a z pravidla 1-2 dny poté jej máte. Zde to neplatí ani po více jak sedmi dnech. Dostalo se mi mejlem (po týdnu čekání) ujištění, že zboží bylo minulý čtvrtek odesláno, dnes je pondělí a stále čekám...
Reakce obchodu Svářečky-obchod.cz
za komplikace s Vaší objednávkou se velice omlouváme. U Vaší objednávky jsme z důvodu rezervace museli doobjednat jednu položku a ze strany dodavatele došlo ke zdržení. Nicméně jsme se snažili prakticky ihned po doručení od dodavatele expedovat zboží tak, aby bylo u Vás co nejdříve. Ještě jednou se omlouváme a děkujeme za pozitiva, která jste zde vyjmenoval.
- NEZÁJEM
Reakce obchodu Svářečky-obchod.cz
celou záležitost jsem prověřovala a u Vámi objednaného produktu jste byl informován, že produkt je pro letošní sezonu vyprodán a byly Vám postupně nabídnuty dvě alternativy, které zřejmě nesplňovaly Vaše požadavky a objednávku jste zrušil. Domnívám se, že z naší strany nedošlo k žádnému pochybeni.
- Zásilkovna
- Ne úplně špatné ceny u některých produktů
- Zboží označené jako "skladem" reálně skladem není
- Emailová komunikace nulová
- Dlouhá dodací lhůta bez jakýkoliv informací
Záměrně jsem nakupoval pouze zboží označené jako "skladem". Platil jsem okamžitě, ale ani po týdnu zboží stále nemám. Snad už je ale dle info ze Zásilkovny na cestě... Tedy doufám...
Komunikace obchodu žádná. Sice je uvedeno několik emailů pro informace o zakázkách na které jsem psal, ale nikdo neodpovídá. Na emailovou komunikaci tedy neočekávejte odpověď.
Prakticky vždy je zde pak na stejné negativní zkušenost reakce CTRL+C, CTRL+V: "Za vzniklé problémy se omlouváme, kolega zboží doobjednával... Michaela".
Závěr:
Ceny nejsou úplně špatné a Zásilkovna za rozumnou cenu je fajn. Takže když na zboží nechvátáte, tak označené jako "skladem" by jste mohli mít už do 14 dnů doma. Nečekejte ale žádnou komunikaci ani informace o objednávce.Reakce obchodu Svářečky-obchod.cz
za komplikace s Vaší objednávkou se velice omlouváme. Vámi objednané zboží se pravděpodobně doobjednávalo z důvodu rezervace, nicméně jsme se snažili prakticky ihned po doručení od dodavatele expedovat zboží tak, aby bylo u Vás co nejdříve. Ještě jednou se omlouváme a děkujeme za pozitiva, která jste zde vyjmenoval.
Dana, za tým Svářečky-obchod -
Objednal jsem přes eshop s tím, že při osobním odběru na prodejně bude sekačka sestavená a předvedena - tj ihned k použití, což bylo v ceně. Po vyzváni k odběru prodavač teprve hledal a zjišťoval, kde sekačka je. Nic připraveno nebylo, prodavač mi jen řekl ať si ji vyzvednu ve skladu. Tam mi ji dva zřízenci hodili rozbalenou krabici se sekačkou do kufru a bylo hotovo. Jestli je kompletní příslušenství k sekačce opravdu v krabici (baterie, nabíječka, druhý nůž, návod....) jsem se musel přesvědčit sám. Olej mi dali do ruky, aniž by řekli, zdali v sekačce už je či není naletý. Za mě prodejce nedoporučuji, neboť s tím co prezentuje jako výhodu oproti konkurenci, pro mě vlastně žádná výhoda nebyla.
Reakce obchodu Svářečky-obchod.cz
celou záležitost jsem prověřovala a dle kolegů z prodejny byla sekačka sestavena a zprovozněna - tak, jak bylo uvedeno v popisu při objednání zboží - tedy připravena k vyzvednutí. Pokud došlo ke zdržení s výdejem zboží, stalo se tak pravděpodobně z důvodu většího množství objednávek připravených k odběru, za což se samozřejmě omlouváme. Objemnější zboží je pak vydáváno přímo ze skladu, který se nachází za rohem budovy. Kolegové ze skladu Vám pak dle kamerového záznamu kompletní zboží včetně krabice a oleje navíc + olejové náplně uvnitř sekačky - nutné pro zprovoznění - naložili do kufru auta. Dle všeho tedy z naší strany nedošlo k žádnému pochybení.
Michaela, za tým Svářečky-obchod -
Již přes týden čekám na dodání objednávky, přestože je zboží naskladněné.
Reakce obchodu Svářečky-obchod.cz
za komplikace s Vaší objednávkou se velice omlouváme. Bohužel, jedna položka z Vaší objednávky byla v rezervaci a kolega tedy doobjednával. Jak jsme Vás již kontaktovali, momentálně čekáme na doskladnění. Jakmile dorazí, budeme obratem expedovat.
Michaela, za tým Svářečky-obchod -
Protože nic ještě nedorazilo, není co hodnotit
Reakce obchodu Svářečky-obchod.cz
za vzniklé komplikace se velice omlouváme. Vámi objednané zboží s dostupností Na dotaz jsme poptávali a o termínu naskladnění a následném dodání jsme Vás informovali prostřednictvím e-mailu.
Michaela, za tým Svářečky-obchod -
- Pak vy kupujete auto v autosalonu, tak v tom motoru je dost motorového olejů ? A proč v sekačce toho vůbec ? A ni kapky ! Mernik olejů v motoru sekačky leskly i neviditelna rovina.
Reakce obchodu Svářečky-obchod.cz
vzniklá situace nás velice mrzí, nicméně jste objednal sekačku bez sestavení, zprovoznění a tedy i olejové náplně. V tomto případě je tedy třeba při zprovoznění postupovat dle pokynů návodu a olejovou náplň, která není standardně součástí, doplnit. Stav oleje je pak třeba dle návodu kontrolovat před každým použitím.
- Velký sortiment nabízeného zboží
- Příznivé ceny
- Široký sortiment svářeček a příslušenství ke svařování
- Komunikace
- S tím souvisí zasílání e-mailů na hodnocení objednaného zboží - co mám hodnotit když mi nic nepřišlo.
- Při platbě předem přijde upozornění, že platba byla v pořádku přijata. Dál se nic neděje, žádná informace o tom že zboží bude dodáno a zákazník čeká.
Reakce obchodu Svářečky-obchod.cz
vzniklá situace nás velice mrzí. Bohužel, v systému vidím, že z důvodu rezervace byla některá položka z Vaší objednávky doobjednávána. Maily s žádostí o hodnocení jsou pak systémem automaticky generovány po několika dnech od objednání. Nicméně Vážíme si Vámi vyjmenovaných pozitiv a věříme, že se na nás obrátíte i budoucnu.
Michaela, za tým Svářečky-obchod. -
- neduvěra
- neschopnost
Reakce obchodu Svářečky-obchod.cz
ohledně dostupnosti Vámi objednaného zboží jsme Vám posílali několik zpráv a ani na jednu jsme nedostali odpověď. Z naší strany tedy komunikace proběhla a čekáme na vyjádření. Objednávka je stále aktivní.
špatná komunikace, nekompetentní personál
Reakce obchodu Svářečky-obchod.cz
komplikace spojené s Vaší objednávkou nás velice mrzí. Bohužel, u Vámi objednaného zboží bylo uvedeno v dostupnosti Na dotaz, což znamená, že aktuální dostupnost je třeba ověřit u dodavatele. Za to, že jsme Vás včas neinformovali se ještě jednou omlouváme. Objednávka byla na Vaši žádost stornována.
Michaela, za tým svářečky-obchod -
- Je to 14 dnu od platby, zboží stàle nemám a to bylo psano skladem, chystam se objednávku zrušit.
Nedodává, neinformuje kdy dodá.
Reakce obchodu Svářečky-obchod.cz
za komplikace spojené s Vaší objednávkou se velice omlouváme. Nicméně ohledně nutnosti doobjednání a předpokládaném termínu dodání jsme Vás informovali e-mailem. Objednávka ze dne 19.4. byla na Vaši žádost stornována.
Michaela, za tým Svářečky-obchod -
Jak mám hodnotit něco, co mi ještě ani nedorazilo???
Reakce obchodu Svářečky-obchod.cz
vzniklá situace nás velice mrzí. Bohužel zboží musel kolega doobjednat a tím došlo k prodlení s expedicí, za což se omlouváme. Zboží bude dnes odesláno na Vámi zvolenou adresu.
Michaela, za tým Svářečky-obchod -
Zatím mi v den objednání dorazil e-mail že objednávku přijali........ a od té doby stále nic ( 6 dní), přestože mají zboží skladem.
Takže si tak.
Ještě že jsem objednal na dobírku.Reakce obchodu Svářečky-obchod.cz
za komplikace spojené s Vaší objednávkou se velice omlouváme. Bohužel zboží bylo v rezervaci a kolega tedy doobjednával. Expedice na Vámi zvolenou adresu proběhne dnes.
Michaela, za tým Svářečky-obchod -
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- Velmi slaba komunikace
- Pro vraceni penez je musite nahanet
Velmi slaba komunikace - zbozi melo byt do 2 tydnu a misto proaktivniho informovani jsem musel nekolikrat psat dotaz, kdy bude doruceno - nekolikrat proto, ze nikdo neodpovidal. Nakonec jsem se dozvedel, ze misto 2 tydnu by to nakonec bylo 6, tak jsem objednavku zrusil a objednal jinde…
Tyden cekam na vratku penez a stale nic - dotazy opet bez odpovedi, telefon z emailu taky nikdo nezveda, natoz aby zavolal zpet. Musite je nahanet, pricemz ucetni to uz udajne ma skoro tyden k proplaceni…Reakce obchodu Svářečky-obchod.cz
za způsobené komplikace se velice omlouváme. Jak jsem Vám již říkala po telefonu, podklady pro vrácení platby byly skutečně předány na účetní oddělení v den Vaší žádosti o storno objednávky. Paní účetní jsem zaslala urgenci, aby byla uhrazená částka zaslána neprodleně zpět na Váš účet. Bohužel došlo ke zdržení z naší strany, za což se omlouváme. Co se týče komunikace ohledně dodání, kolega Vás informoval na základě informací, které získal od dodavatele. Bohužel se zboží objednávalo z Rakouska, termín naskladnění se změnil a dodavatel nás neinformoval včas. Vzniklá situace nás velice mrzí.
Michaela, za tým Svářečky-obchod -
- nedodáno v avizovaném termínu ... den po odeslání s následnou informací o zpoždění zásilky 3-5 dní
Reakce obchodu Svářečky-obchod.cz
vzniklá situace nás mrzí, nicméně platba převodem za zboží byla připsána 16.3. a týž den byla na zásilku sjednána přeprava a předáno DHL. Bohužel termín dodání kurýrní službou nejsme schopni nijak ovlivnit. Kontaktujte tedy prosím ohledně termínu doručení společnost DHL na uvedeném telefonním čísle - viz e-mailové potvrzení.
Michaela, za tým Svářečky-obchod -
- Nemají to co inzerují, alespoň v mém případě.
Reakce obchodu Svářečky-obchod.cz
za komplikace spojené s Vaší objednávkou se velice omlouváme. Bohužel zde došlo k vyprodání skladových zásob jak u nás, tak u dodavatele a na našem e-shopu se dostatečně rychle neopravila dostupnost. O tom, že není zboží skladem, Vás ihned následující den po objednání informoval kolega prostřednictvím mailu s nabídkou možných skladových alternativ. Ještě jednou se tak za celou situaci omlouváme.
Michaela, za tým Svářečky-obchod -
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.