Velice spokojen
- Došlo do 24 hodin
Reakce obchodu Svářečky-obchod.cz
velice děkujeme za kladné hodnocení. Jsme moc rádi, že jste byl s našimi službami spokojen.
- rychlost dodani komunikace
Reakce obchodu Svářečky-obchod.cz
děkujeme za kladné hodnocení našeho e-shopu. Spokojenost našich zákazníků nás velmi těší. Jsme rádi, že jste byl s našim obchodem spokojen a budeme se těšit na Váš další nákup.
Tomáš, za tým Svářečky-obchod -
E-shop je přehledný, jednoduchá a rychlá objednávka, cena požadovaného sortimentu byla sice vysoká, ale nejnižší ve vyhledávané konkurenci, dodací lhůta byla delší, ale čekat se musí všude, i tak byla kratší než předem avizovaná, komunikace profesionální - doporučuji.
- delší doba dodání
Tomáš , za tým Svářečky-obchod -
- rychlost dodávky a přijatelná cena
Reakce obchodu Svářečky-obchod.cz
mnohokrát děkujeme za kladné hodnocení. Spokojenost našich zákazníku nás velice těší. Budeme se těšit na Váš další nákup.
Vše super, doporučuji vřele. Díky Herman
vše ok
- Ochota poradit
rychle , spolehlivě
Tomáš , za tým Svářečky-obchod -
Rychlé jednání i dodání .
- Rychlé a v pohodě
Tomáš , za tým Svářečky-obchod -
Super výběr pro kutily i profesionály
- rychlost
Tomáš , za tým Svářečky-obchod -
Skvělá komunikace. Vše bez prodlení a spolehlivé.
Tomáš, za tým Svářečky-obchod -
vse v pohode, jen by mohlo byt mene informacnich mailu a 24hodin trvalo zabalení baliku(přelepeni originalni krabice izolackou...)
Reakce obchodu Svářečky-obchod.cz
Bohužel chvíli trvá než se objeví objednávka z heureky v našem systému. Pro uspíšení odeslání zboží je vždy lepší se prokliknout přímo na náš obchod a udělat objednávku přímo u nás.
Tomáš, za tým Svářečky-obchod -
Vše proběhlo rychle, za skvělou cenu a k mé naprosté spokojenosti. Navíc měli, co jsem potřeboval, za velice sympatickou cenu.
Tomáš, za tým Svářečky-obchod -
Nabídka, cena, komunikace, doprava, vše OK.
- ochota a rychlost
- Rychlost doručení