- Dobrý obchod
- Návod ke kukle nebyl v češtině
Reakce obchodu Svářečky-obchod.cz
Omlouváme se, návody ke zboží dodává přímo dodavatel produktů.
- Cena,rychlost dodání
Reakce obchodu Svářečky-obchod.cz
děkujeme za kladné hodnocení našeho e-shopu. Spokojenost našich zákazníků nás velmi těší. Jsme rádi, že jste byl s našim obchodem spokojen a budeme se těšit na Váš další nákup.
- Skvělé služby
spokojenost
- Rychlé odeslání
Naprostá spokojenost děkuji
Reakce obchodu Svářečky-obchod.cz
mnohokrát děkujeme za kladné hodnocení. Spokojenost našich zákazníku nás velice těší. Budeme se těšit na Váš další nákup.
- - ceny
- - rychlost dodání
- ???
- vše O.K.
Tomáš, za tým Svářečky-obchod -
Zboží jsem ještě pořádně celý nerozbalila mám to jako dárek k Vánocům, akorát krabice od kompresoru je na více místech bouchnuta tak se modlím aby bylo vše v pořádku.
Reakce obchodu Svářečky-obchod.cz
velice děkujeme za kladné hodnocení. Pokud by zboží nebylo v pořádku neváhejte kontaktovat naše reklamační oddělení.
Rychlá dodávka. Děkuji.
Tomáš, za tým Svářečky-obchod -
- Objednávka byla vyřízena v pořádku.
- Návod je vytištěn příliš drobně.
Reakce obchodu Svářečky-obchod.cz
velice děkujeme za kladné hodnocení. Jsme moc rádi, že jste byl s našimi službami spokojen. Návod bohužel ke zboží dodává přímo dodavatel. Situaci prověříme.
+++
Reakce obchodu Svářečky-obchod.cz
velice Vám děkujeme za kladné hodnocení. Spokojenost našich zákazníků nás těší. Jsme moc rádi, že jste s našimi službami spokojení. Budeme se těšit na Váš další nákup.
Tomáš, za tým Svářečky-obchod -
velmi rychle dodáno. s vysoušečkou mám ty nejlepší zkušenosti, protože již stejnou mám několik let a je účinná.
Tomáš, za tým Svářečky-obchod -
Aktivní přístup, velmi rychlá reakce.
- rychlost dodání
- Vše ok
- ochotně poradí
Reakce obchodu Svářečky-obchod.cz
Mnohokrát děkujeme za kladné hodnocení. Spokojenost našich zákazníku nás velice těší. Budeme se těšit na váš další nákup.
- rychlost
Reakce obchodu Svářečky-obchod.cz
Velice děkujeme za kladné hodnocení. Jsme moc rádi, že jste byl s našimi službami spokojen.
- Rychlé dodání zboží.
Dobrá komunikace, široký výběr zboží. Doporučuji.
Reakce obchodu Svářečky-obchod.cz
Velice vám děkujeme za kladné hodnocení. Spokojenost našich zákazníků nás těší. Jsme moc rádi že jste s našimi službami spokojení. Budeme se těšit na váš další nákup.
- Kvalitni zboží
- Dobre ceny
- rychlá expedice
- nemá kamenný obchod v Plzni :-)
Vhodný ba výborný obchod pro nákup svářecí techniky, neb sortiment je složen z kvalitního zboží a nikoliv podbízivých levností s nízkou funkčností.
Je přehledný, má fundované komentáře ke zboží a svou komplexností nabídky mne přesvědčil k nákup zde i přes jiné levnější E-shopy.Reakce obchodu Svářečky-obchod.cz
Velice děkujeme za kladné hodnocení. Tato recenze nás velmi potěšila. Jsme moc rádi, že jste byl s našimi službami spokojen.
Tomáš , za tým Svářečky-obchod