Bohužel stříbrný řetízek hned zčernal
Milá Kate,
Veľmi častým javom striebra je černanie. Je to prirodzený jav, ktorý vzniká vplyvom ovzdušia. Striebro vtedy oxiduje. Správnou starostlivosťou sa dá tento jav eliminovať. Ak k tomuto javu došlo, dá sa začernanie striebra jednoducho odstrániť pomocou ľahko dostupných prostriedkov na čistenie striebra (zakúpite ich v drogérii).
Odporúčame kontaktovať personál nášho e-shopu, aby Vám vysvetlil ako máte ďalej postupovať. Budeme sa snažiť vyriešiť celú záležitosť k Vašej spokojnosti. Spokojnosť zákazníka je pre nás prvoradá.
Šperky e-shop -
- Šperk má blbé šroubovaní a pořad se otevírá
- Příliš dlouhý
Milá Katy,
mrzí nás vzniknutá situácia, nie je našou snahou posielať zákazníkom poškodený tovar.
Personál nášho obchodu Vás kontaktoval telefonicky, aby sme celú záležitosť preverili a dali do poriadku.
Čo sa týka rozmerov, pred každým nákupom samozrejme odporúčame sledovať aj popis a rozmery daného výrobku, ktorý nájdete pod obrázkom každého šperku.
Konkrétne pri piercingu, ktorý ste mali v objednávke máme uvedené tieto informácie:
Dĺžka: 15 mm
Šírka: 1,5 mm
Priemer guličiek: 5 mm
Prajeme pekný deň.
Šperky e-shop -
Rychlost dodani nic moc, jsem zvykla na rychlejsi. Prstynek prisel bez kaminku..
Dobrý deň,
Personál nášho obchodu Vás kontaktoval mailom, aby sme celú záležitosť preverili a dali do poriadku.
Čo sa týka dodania, Vaša objednávka bola prijatá dňa 13.06.2022 o 18:07 hod. a hneď na druhý pracovný deň 14.06.2022 bola spracovaná a odoslaná. Zvolili ste si dopravcu Česká pošta, kde uvádzame doručenie do 2 - 4 dní od odoslania. O každej zásielke vedieme elektronický záznam. Podľa neho Vám zásielka bola doručená na 3 pracovný deň, tak ako to máme uvedené v dodacích podmienkach.
- přetržený řetízek
Příšel mi poškozený a přetržený řetízek
Milá zákazníčka,
mrzí nás vzniknutá situácia, ale nie sme si vedomí a nie je ani našou snahou posielať zákazníkom poškodený tovar.
Personál nášho obchodu Vás bude telefonicky kontaktovať, aby sme celú záležitosť preverili a dali do poriadku.
Šperky e-shop -
- Slibovali jste jako dárek krabičku a kde nic tu nic
Šperk v pořádku ,ale slibovaný dárek se jaksi nedostavil
Milá zákazníčka,
darčekové balenie zdarma si má možnosť vybrať každý zákazník sám. Na konci objednávky v pokladni si viete vybrať darček kliknutím na produkt, kde máte k dispozícii na výber z viacerých druhov krabičiek podľa Vášho vkusu.
Po vytvorení objednávky Vám systém automaticky vygeneruje emailovú správu, kde si následne môžete skontrolovať objednaný tovar a darčekové balenie.
V budúcnosti, ak si do objednávky zabudnete krabičky na šperk ako darček pridať, odporúčame kontaktovať personál nášho eshopu, ktorý Vám ochotne darčeky k nákupu do objednávky pridá.
Krabičku sme Vám samozrejme neodmietli poslať. Personál nášho eshopu Vás bude telefonicky kontaktovať, keďže vždy sa snažíme vyhovieť zákazníkovi.
Šperky e-shop -
- Náušnice jsou tak titěrné, že nejdou skoro nasadit.
Velké zklamání,na obrázku jsou náušnice pěkné,ale po rozbalení jsem se nestačila divit..takto miniaturní náušnice jsem ještě neviděla, takové se snad nedělají ani pro děti.Jejich titěrnost ani neumožňuje normální nasazení..na to abych si vzala dovolenou na to!!Vím stoprocentně že v tomto obchodu už nikdy nebudu nakupovat!
Dobrý deň,
pri každom nákupe je dôležité prečítať si aj podrobný popis výrobku, kde nájdete informácie o rozmere náušníc.
Konkrétne pri náušniciach, ktoré ste si objednali máme uvedené:
"Náušnice v žltom 9K zlate - obrys širokej vlnky, číre zirkóniky
Rozmery: 4 x 19 mm
Zlaté náušnice 375 - zirkónová korunka, okrúhly topás modrej farby
Rozmery náušníc: 5 x 6 mm
Náušnice zlatej farby, chirurgická oceľ, číre a tmavomodré zirkóny
Šírka: 7 mm
Vnútorný priemer: 9 mm
Vonkajší priemer: 14 mm"
Fotografie šperkov na našej stránke sú pri určitých produktoch zväčšené, aby zákazníci lepšie videli jednotlivé detaily.
Samozrejme, ak Vám tovar nevyhovuje, ponúkame možnosť odstúpenia od zmluvy alebo výmenu tovaru.
Personál nášho eshopu Vás bude telefonicky kontaktovať, aby sme Vám vysvetlili ako ďalej postupovať.
Šperky e-shop -
Zakoupila jsem zde všechny 3 produkty, ale pouze jednou jsem byla spokojená. vlevo 1 produkt, který jsem koupil poprvé, byl příliš velký a poslední produkt byl vadný, byl jsem velmi zklamán :(
Milá zákazníčka,
každú objednávku sa snažíme vybaviť s najvyššou pozornosťou. Tovar prechádza viacnásobnou kontrolou. Tovar sa kontroluje pri prijatí zo skladu, aj pri samotnom balení. O to viac nás to mrzí a ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu, ale nie sme si vedomí a nie je ani našou snahou posielať zákazníkom poškodený tovar.
Tovar je potrebné zaslať na reklamáciu, kde reklamačné oddelenie poškodenie posúdi a vynasnaží sa situáciu vyriešiť vždy k spokojnosti zákazníka.
Samozrejme, ak Vám tovar z prvej objednávky nevyhovuje, ponúkame možnosť výmeny tovaru.
Personál nášho obchodu Vás bude telefonicky kontaktovať.
Šperky e-shop -
Zboží jsem vrátila a chtěla vyměnit.Nesplnilo moje očekávání.
Dodnes jsem nedostala žádnou odpověď.ani výměnu ,natož
peníze.Reakce obchodu Sperky-eshop.cz
Milá Márie,
Vašu požiadavku evidujeme, no žiaľ zásielku s vráteným tovarom tu ešte nemáme. Sme internetový obchod zo Slovenska so sídlom v Košiciach. Reklamácie sa odosielajú do našej P.O.Box schránky v Hodoníne v Čechách. Náš zástupca schránku raz týždenne (v pondelok) vyberá a následne preposiela jej obsah k nám na prevádzku v Košiciach.
Prosíme o strpenie, reklamačné oddelenie Vás bude informovať e-mailom akonáhle Vašu zásielku obdržia a následne začnú spracovávať Vašu reklamáciu.
Šperky e-shop -
Na obrázku vypadají výrobky, konkrétně prsten větší. Ve skutečnosti přišel nastavitelný prsten ve velikosti na dítě. Nemůžu ho vůbec použít.
Dobrý deň,
ďakujeme za nákup a vyjadrenie Vášho názoru.
Fotografie šperkov na našej stránke sú pri určitých produktoch zväčšené z dôvodu lepšej viditeľnosti jednotlivých detailov.
Pred každým nákupom samozrejme odporúčame sledovať aj popis a rozmery daného výrobku, ktorý nájdete pod obrázkom každého šperku.
Konkrétne pri prsteni, ktorý ste mali v objednávke máme uvedené tieto informácie:
Šířka: 1 mm
Minimální vnitřní průměr: 14 mm (velikost 44)
Hmotnost prstenu: 0,5 g
To, že Vy ste si zrejme objednali tovar na základe fotiek a nečítali informácie o produkte a napísali nám negatívnu recenziu nepovažujeme za korektný prístup z Vašej strany.
- Šílená komunikace
- V nákupech již píší, že zboží bylo doručeno a přitom nebylo, hlavně že ihned posílají dotazník spokojenosti
Dobrý deň,
objednávky expedujeme zo Slovenskej republiky. Na českú poštu dorazia o 1 deň neskôr, kde sú následne všetky zásielky rozposielané k daným dodacím poštám. To znamená, že balík k Vám dorazí o 2 až 3 dni od objednania. O každej zásielky vedieme elektronický záznam. Podľa neho Vám zásielka bola doručená na 3 pracovný deň, tak ako to máme uvedené v dodacích podmienkach.
Šperky e-shop -
- Šperky nevypadají tak dobře jako na fotkách.
Dobrý deň,
šperky sú nafotené z tovaru, ktorý máme skutočne na sklade.
Na základe Vášho podnetu sme preverili skladové zásoby náhrdelníka, ktorý ste mali v objednávke.
Náhrdelníky vyzerajú presne tak, ako na obrázku. Veľmi dobre sa predávajú a od roku 2016 sme na nich nezaznamenali žiadnu reklamáciu.
Samozrejme, ak tovar nezodpovedá Vašim predstavám, ponúkame možnosť odstúpenia od zmluvy.
- snad rychlé jednání
- Vyobrazený prsten vypadal velmi dobře, ale když jsem ho obdržel a otočil zevnitř, byl značně odlehčený, jenom taková skořepinka vyklepaná a hrbatá. Bude se v ní držet nečistota. Zlato je v tomto místě velmi slabé. Stačilo přidat 0,5 g zlata za pás stovek a byl by moc krásný. A práce by bylo možná i méně, než takto vytepádat.
Kupte raději jinde.
mrzí nás, že tovar nesplnil Vaše očakávania :(
Prsteň predávame od roku 2015 a doposiaľ sa na jeho kvalitu nikto nesťažoval.
Samozrejme, ak Vám tovar nevyhovuje ponúkame možnosť odstúpenie od zmluvy.
Šperky e-shop -
Zboží vypadá úplně jinak, než na obrázku, hlavně jeho kvalita je velmi mizerná...
Milá zákazníčka,
šperky sú nafotené z tovaru, ktorý máme skutočne na sklade.
Na základe Vášho podnetu sme preverili skladové zásoby náušníc, ktoré ste mali v objednávke.
Náušnice vyzerajú presne tak, ako na obrázku. Veľmi dobre sa predávajú a od roku 2015 sme na nich nezaznamenali žiadnu reklamáciu.
Šperky e-shop -
u nausnic srdicka absolutne nefunkcni zapinanimdruhe nausnice v poradku,lepe je zbozi videt na vlastni oci,neni to co jsem ocekavala marcela
Šperky e-shop -
Zadny mailovy kontakt ani po 2 objednabce,zbozi nedoslo!!!
Dobrý deň,
keďže máte vytvorené 2 identické objednávky personál nášho obchodu sa snažil s Vami telefonicky spojiť, či si prajete poslať obidve, žiaľ neúspešne. Posielali sme Vám 25.1.2022 aj emailovú správu ohľadom neprevzatých zásielok z minulosti s termínom na odpoveď do 28.1.2022. Keďže ste nás do tohto termínu nekontaktovali, Vaša objednávka nemohla byť odoslaná.
Šperky e-shop -
- Náušnice vůbec nevypadají jak na obrázku,katastrofa
Milá zákazníčka,
na základe Vášho podnetu túto skutočnosť preveríme a o výsledku Vás budeme informovať.
Samozrejme, ak Vám tovar nevyhovuje ponúkame možnosť vrátenia tovaru.
Šperky e-shop -
Z prstynku mi vypadnul po hodine noseni kaminek,piercing.nausnice do oboci nejde otevrit
- Šperk mi byl doručen v pořádku , ale přišel mi úplně jiný, než jsem si objednala. Jsem velice zklamaná, zpět jej nepošlu, protože by mně přišlo poštovné dráž, než šperk. Ten, který jste mi poslali, je pro mne nepoužitelný.
- Zaslání jiného, pro mne nepoužitelného šperku.
Absolutní nespokojenost.
Milá zákazníčka,
Vašu objednávku sme preverili a skutočne sme Vám vyexpedovali to, čo ste si objednali:
"Lesklé visiace náušnice z chirurgickej ocele s filigránovým, vintage motívom."
Na základe Vášho podnetu sme Vás telefonicky kontaktovali, kde ste potvrdili, že ste si chceli objednať iné náušnice.
Po vytvorení objednávky Vám systém automaticky vygeneroval emailovú správu, kde ste si následne mohli skontrolovať objednaný tovar, ktorý ste si hodili do košíka.
UVEDENÁ RECENZIA JE NEPRAVDIVÁ A NEPOVAŽUJEME TO ZA KOREKTNÝ PRÍSTUP Z VAŠEJ STRANY.
- nedodržení termínu dodání
- velice arogantní jednání zástupce obchodu po emailu
V emailu po objednání jsem byl upozorněn, že zboží bude doručeno do čtyř pracovních dní. Pokud se tak nestane, mám se ozvat. Když jsem se tedy ozval, jak požadovali, dostal jsem odpovéď s popisem všech problémů s dopravou kolem Vánoc, s dodáním ze Sloveska, ale ani s nepatrným náznakem nějaké omluvy za nedodržení termínu.
Dobrý deň,
máme uloženú celú emailovú komunikáciu, kde nepadlo ani jedno arogantné slovo. Personál nášho eshopu sa snažil byť voči Vám maximálne milý, jasne a zrozumiteľne Vám vysvetlil všetky náležitosti ohľadom Vašej objednávky.
Z našej strany bola objednávka vyexpedovaná včas, bohužiaľ pochybila prepravná spoločnosť a samotné doručenie v predvianočnom období a na prelome roka my už ovplyvniť nevieme.
Ďakujeme za pochopenie a trpezlivosť.
Šperky e-shop -
nabízené zboží je dobře prezentováno,ale realita je mizerná
Dobrý deň,
mrzí nás, že tovar nesplnil Vaše očakávania.
Konkrétne prívesok, ktorý ste mali v objednávke predávame už niekoľko rokov a doteraz sme na nich nezaznamenali žiadnu reklamáciu.
Výrobok je nafotený z tovaru, ktorý máme skutočne na sklade a vyzerá presne tak, ako na obrázku : "Je vyhotovený zo striebra 925 a predstavuje basgitaru. Predná časť gitary je ozdobne tvarovaná, zdobená plytkými zárezmi a jamkami. Zadná časť prívesku je lesklá a hladká. Očko na retiazku má podlhovastý tvar a smerom nahor sa rozširuje."
Samozrejme, ak tovar nezodpovedá Vaším predstavám, ponúkame možnosť odstúpenie od zmluvy.
Šperky e-shop