• Rychlé dodání
    • Velký výběr
    • Výhodné ceny

• Rychlé a přesné dodání

Skvělý obchod. Krásné šperky. Rychlost dodání. Naprostá spokojenost.

• Široký výběr sortimentu a přijatelné ceny
    • Žádná

• Rychlost

vše ok

Kvalitní zboží výběr zboží

Reakce obchodu Sperky-eshop.cz

Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste spokojena s kvalitou i výběrem našich produktů. Těšíme se na Vaši příští návštěvu!

• Žádný problém

Reakce obchodu Sperky-eshop.cz

Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že vše proběhlo bez problémů. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu!

spokojenost - velký výběr šperků

Reakce obchodu Sperky-eshop.cz

Děkujeme za Vaši pozitivní recenzi! Moc nás těší, že oceňujete náš široký výběr šperků. Budeme rádi, když u nás znovu nakoupíte!

• Úžasná rychlost zaslání.

Reakce obchodu Sperky-eshop.cz

Děkujeme za Vaši skvělou recenzi! Jsme rádi, že jste byla spokojena s rychlostí doručení. Budeme se těšit na Vaši další objednávku!

Rychlé dodání spokojenost...

Reakce obchodu Sperky-eshop.cz

Ďakujeme za Vašu recenziu! Sme radi, že ste spokojná s rýchlosťou dodania. Tešíme sa na Vašu ďalšiu objednávku!

dobrý obchod

Reakce obchodu Sperky-eshop.cz

Děkujeme za Vaše doporučení a skvělé hodnocení! Těší nás, že jste spokojena s naším obchodem. Budeme se snažit i nadále poskytovat co nejlepší služby.

******************

Reakce obchodu Sperky-eshop.cz

Děkujeme za Vaše hodnocení a doporučení! Velice si toho vážíme a těšíme se na Vaši příští návštěvu.

rychlá dodávka

Reakce obchodu Sperky-eshop.cz

Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste spokojena s rychlostí dodání. Těšíme se na Vaši další objednávku!

• Krátké dodání
    • Kvalitní zbozi
    • Výhodná cena

Reakce obchodu Sperky-eshop.cz

Děkujeme za Vaši skvělou recenzi! Jsme rádi, že jste byla spokojena s rychlým dodáním, kvalitou zboží i cenou. Budeme se těšit na Vaši další objednávku!

• Rychlé dodání, přijatelná cena, krásné šperky ❤️

Reakce obchodu Sperky-eshop.cz

Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme moc rádi, že jste spokojena s naším rychlým dodáním, přijatelnou cenou a krásnými šperky. Vaše spokojenost je pro nás největší odměnou a těšíme se na Vaši další návštěvu!

• Rychlost, ceny
    • o žádných nevím

Reakce obchodu Sperky-eshop.cz

Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste ocenili rychlost dodání i příznivé ceny. Vaše spokojenost nás těší a těšíme se na Vaši další objednávku!

• Pomerne dobre ceny, zatim jen jeden poskozeny produkt.
    • Puvodne jsem mela slevnenku, ale ta se mi nepovedla nakonec uplatnit, jenze po tydnu, co vybirate nakup, tak to si to uz koupite i za plnou cenu, kor kdyz to mate jako vanocni darek a jiny uz nesezenete.
    • Jeden sperk prisel poskozeny, nausnice nejde otevrit.

Reakce obchodu Sperky-eshop.cz

Děkujeme, že jste si našla čas podělit se o své zkušenosti. Velice nás mrzí, že jste obdržela poškozený produkt – konkrétně náušnice, které nejdou otevřít. Rádi bychom situaci co nejrychleji vyřešili, proto Vás prosíme o kontaktování našeho zákaznického servisu.
    Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, která nám pomáhá se zlepšovat. Těšíme se na další spolupráci a doufáme, že Vám při příštím nákupu poskytneme lepší zážitek.

Super obchod

Reakce obchodu Sperky-eshop.cz

Děkujeme za Vaši recenzi a milá slova! Jsme moc rádi, že vše proběhlo v pořádku a že jste spokojená s našimi šperky. Vaše důvěra je pro nás největší odměnou a těšíme se na Vaši další návštěvu!

• Padnoucí popis, velikost, rychlost dodání, komunikace.

Reakce obchodu Sperky-eshop.cz

Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že Vám vyhovoval náš popis, velikost, rychlost dodání a komunikace. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a těšíme se na Vaši další návštěvu!