- Ochota
- Rychlost doručení
- Informace o zpracování objednávky
- Komunikace
- Už nechodí knížka z kupony
- Zrušily body za objednávky
- Menší gramáž stejné ceny oproti minulému roku
Dříve chodily kvalitní stříbrné šperky, které poměrně za nízké ceny měli slušně gramáže.
Teď mám pocit že ceny zůstali více méně stejně ale šperky se změnšili.
Zrušily i body které člověk dostával za objednávky které mohl následně proměnit za slevy.. Upřímně obchod je fajn super komunikace atd ale začínám hledat jiný eshop kde budou šperky takové jako je dříve prodával tenhle.Reakce obchodu Sperky-eshop.cz
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, moc si jí vážíme.
Jsme rádi, že jste spokojen s rychlostí doručení, informacemi o objednávce a komunikací. Co se týče změn, chtěli bychom upřesnit:
Věrnostní body za objednávky se nezrušily - zákazníci je stále mohou sbírat a využívat. Pokud byste potřebovali poradit, jak body uplatnit, neváhejte se na nás obrátit.
Kuponové knížky jsme zrušili z ekologických důvodů, ale slevové kódy nabízíme přímo na našem e-shopu.
Co se týče gramáže a cen šperků, neustále pracujeme na tom, abychom nabízeli kvalitní produkty za co nejlepší ceny, a zároveň se přizpůsobujeme změnám na trhu.
Je nám líto, že zvažujete změnu e-shopu a věříme, že Vás naše služby a nabídka přesvědčí zůstat. Děkujeme, že jste naším zákazníkem, a těšíme se na Vaši příští návštěvu. -
Velká spokojenost, krásné zboží, rychlé dodané.
Reakce obchodu Sperky-eshop.cz
Děkujeme za Vaši milou recenzi! Velice nás těší, že jste spokojena s našimi produkty i rychlým doručením. Vaše spokojenost je pro nás prioritou. Budeme se těšit na Vaši další objednávku!
- krásný šperk
Reakce obchodu Sperky-eshop.cz
Děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme rádi, že se Vám šperk líbí. Doufáme, že Vám bude dělat radost dlouhou dobu. Těšíme se na Vaši další návštěvu!
- Rychlé dodání.
- Šperky jsou krásné jako na fotce
Reakce obchodu Sperky-eshop.cz
Děkujeme za Vaši milou recenzi! Jsme moc rádi, že jste spokojená s rychlostí doručení a že naše šperky splnily Vaše očekávání. Vaše spokojenost je pro nás tou největší odměnou. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu!
- Rychlost, kvalita
Reakce obchodu Sperky-eshop.cz
Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že oceňujete naši rychlost a kvalitu. Vaše spokojenost nás těší a motivuje!
Spokojená
Reakce obchodu Sperky-eshop.cz
Děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme moc rádi, že jste spokojená. Vaše spokojenost je pro nás na prvním místě a těšíme se, až Vám znovu budeme moci nabídnout naše služby.
- Kvalitní výrobky za výhodné ceny, rychlé doručení zboží
Reakce obchodu Sperky-eshop.cz
Moc děkujeme za Vaši skvělou recenzi! Jsme rádi, že jste spokojen s kvalitou našich výrobků, cenami i rychlostí doručení. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a motivací do budoucna. Budeme se těšit na Vaši další objednávku!
Rychlost obchodu :-)
Reakce obchodu Sperky-eshop.cz
Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste spokojena s naší rychlostí. Vaše spokojenost je pro nás prioritou. Těšíme se na Vaši příští návštěvu!
Vždy najdu výhodnou nabídku zboží
Proč nelze uplatnit slevu z minulého nákupu jako odpočet z celkové ceny, když např. kupuji zboží, které má slevu. Zas tak často zlato nekupuji a nevím, jaká je lhůta pro vyčerpání slevy.Reakce obchodu Sperky-eshop.cz
Děkujeme za Vaši recenzi a zpětnou vazbu! Jsme rádi, že oceňujete naše výhodné nabídky. Co se týče uplatnění slevy z minulého nákupu – některé slevy bohužel nelze kombinovat s již zlevněným zbožím.
Co se týče lhůty pro využití slevy, budeme rádi, pokud nás kontaktujete, a rádi vám pomůžeme zjistit všechny podrobnosti. Děkujeme za pochopení a doufáme, že budete s našimi produkty nadále spokojena! -
Super skvelý obchod.Nabídka krásných šperků.Doporučuji.
Reakce obchodu Sperky-eshop.cz
Děkujeme za úžasnou recenzi a doporučení! Jsme rádi, že Vás naše nabídka šperků zaujala a že jste spokojena s naším obchodem. Budeme se těšit na Vaši příští návštěvu!
- Super obchod
"
Reakce obchodu Sperky-eshop.cz
Děkujeme za Vaši pochvalu! Jsme rádi, že jste s naším obchodem spokojena. Těšíme se na Vaši příští návštěvu!
- Rychlé dodání, skvělé ceny
Reakce obchodu Sperky-eshop.cz
Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste spokojena s rychlostí dodání i našimi cenami. Rádi Vám opět poskytneme skvělý servis i při další objednávce!
- Velmi rychlé dodání
- Pečlivě zabaleno
- Hadřík na čištění zlata zdarma
Reakce obchodu Sperky-eshop.cz
Děkujeme za Vaši skvělou recenzi! Máme radost, že jste byli spokojena s rychlostí dodání, pečlivým balením a malým dárkem v podobě hadříku na čištění zlata. Vaše spokojenost je pro nás prioritou, těšíme se na Vaši další objednávku!
- S obchodem spokojena
- Delší dodací lhůta balíkovny
Reakce obchodu Sperky-eshop.cz
Děkujeme za Vaši recenzi a zpětnou vazbu! Moc nás těší, že jste s naším obchodem spokojená. Pro rychlejší doručení doporučujeme využít dopravu přes Zásilkovnu nebo PPL, které jsou zpravidla rychlejší než Balíkovna.
Rádi vám s výběrem doručení kdykoliv poradíme. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu! -
- Rychlé doručení.
Reakce obchodu Sperky-eshop.cz
Děkujeme za Vaši recenzi! Těší nás, že jste byla spokojená s rychlostí doručení. Těšíme se na Vaši příští návštěvu.
Doporucuji. Krasne zbozi, rychlé dodání.
Reakce obchodu Sperky-eshop.cz
Děkujeme za Vaši skvělou recenzi! Jsme rádi, že jste spokojená s naším zbožím i rychlostí doručení. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu!
- Super rychlé doručení.
Reakce obchodu Sperky-eshop.cz
Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste spokojena s rychlostí doručení. Vaše spokojenost je naší prioritou, a proto se snažíme objednávky doručit co nejrychleji. Budeme se těšit na Vaši další objednávku!
- rychlost
- spolehlivost
- kvalita
Reakce obchodu Sperky-eshop.cz
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu! Velmi si vážíme toho, že oceňujete naši rychlost, spolehlivost a kvalitu. Je to pro nás motivace i závazek pokračovat v poskytování služeb na vysoké úrovni. Těšíme se na Vaši příští návštěvu.
Spokojenost i dodávkou, jen malá velikost náušnic.
Reakce obchodu Sperky-eshop.cz
Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste spokojena s dodáním. Mrzí nás, že náušnice měly menší velikost, než jste očekávali. U každého šperku jsou uvedeny rozměry, abyste si mohli vybrat ten nejvhodnější kousek. Pokud byste potřebovali pomoc s výběrem jiného produktu nebo větší velikosti, neváhejte nás kontaktovat – rádi vám pomůžeme.
Těšíme se na Vaši příští návštěvu! Přejeme pěkný den.